- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Golf Pirkkalalle kova vahvistus Golfliitosta

Sami Övermark on työskennellyt Golfliitossa seitsemän vuoden ajan.

Golf Pirkkala uudistaa samassa yhteydessä seuran organisaatiota.

Golfliiton seuratoimintapäällikkö Sami Övermark ilmoitti maanantaina siirtyvänsä uusiin työtehtäviin. Övermarkin uusi työnantaja on Golf Pirkkala, jossa hän ottaa hoitaakseen sekä seuran toiminnanjohtajan että osakeyhtiön palvelupäällikön tehtävät. Golf Pirkkala Oy:n nykyinen palvelupäällikkö Saara Havisto siirtyy urallaan uusien haasteiden pariin.

”Seitsemän vuotta on pitkä aika. Tietynlaisesta uusiutumisesta tässä on paljolti kyse. Työmatkani lyhenee samalla 178 kilometriä. Olisi väärin väittää, etteikö silläkin olisi asiaan vaikutusta”, jo seitsemän vuotta Pirkkalassa, viiden kilometrin päässä golfkentästä, asunut Övermark kertoi.

”Muutos on minulle iso, mutta onneksi olen aika käytännönläheinen kaveri.”

Golf Pirkkala uusii samassa yhteydessä omaa organisaatiotaan. Seuralla ei ole ollut aiemmin toiminnanjohtajaa, mikä on kuormittanut paljon yhdistyksen vapaaehtoistyön varassa ollutta organisaatiota. Työmäärä on kasvanut myös seuran tehtävissä, mikä sai hallituksen tekemään päätöksen toiminnanjohtajan rekrytoimisesta.

”Pääsen hyvään yhteisöön. Osakeyhtiöllä menee hyvin, ja Golf Pirkkala on elinvoimaisuuden näkökulmasta yksi maan vahvimmista seuroista. Harvalla seuralla on 120–150 ohjatussa toiminnassa olevaa junioria”, tammikuussa tehtävissään aloittava Övermark sanoi.

Övermark tuntee Golfliiton tehtäviensä kautta Suomen golftoimialan ja golfyhteisöjen haasteet ja mahdollisuudet erinomaisen hyvin. Golf Pirkkalalle Övermark on kova vahvistus.

”Olen tehnyt valmistumisestani lähtien oman työurani lajiliitoissa, ja nyt pääsen tekemään töitä yhteisötasolla, kädet savessa. Muutos on minulle iso, mutta onneksi olen aika käytännönläheinen kaveri. Rakas laji on kuitenkin edelleen keskiössä.”

Lue seuraavaksi: Golf Pirkkala kasvaa ja laajenee

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje