Vartalon kiertolaitteen luvataan edistävän liikkuvuutta ja tehoa svingissä. Kuva: DHZ Fitness
Golfkunto |
7.11.2016

Golf Coat aloittaa golfkuntosalilaitteiden maahantuonnin

Yrityksen toimitusjohtaja Aki Kuivaniemi uskoo, että golfarin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin satsaavat klubit lisäävät osakkeenomistuksen kiinnostavuutta.

Golf Coat on sopinut DHZ Fitnessin kanssa erityisesti golfareille räätälöityjen golfkuntosalilaitteiden maahantuonnista ja jakelusta. Kaikissa laitteissa on sisäänrakennetut painopakat ja ne ovat yhtiön mukaan suunniteltu helposti käytettäviksi ja turvallisiksi.

Ensimmäiset laitteet ovat olleet testissä yli vuoden ajan Mäntsälän Kuntokeitaalla.

Yhteistyössä Mäntsälän Kuntokeitaan kanssa Golf Coat on rakentanut kolme eri kuntosalipakettia, joista löytyy 20m2–50m2 tilaan räätälöidyt tuotteet.

”Uskomme, että useat golfkentät ympäri Suomen haluavat tarjota jäsenilleen treenimahdollisuuden omalla kotiklubillaan”, Golf Coatin toimitusjohtaja Aki Kuivaniemi sanoo.

”Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja aktiviteetit omalla klubilla uskoakseni lisäävät osakkeenomistuksen kiinnostavuutta.”

Golf Coat tarjoaa avaimet käteen -paketin, joka sisältää tilan designauksen, matoitukset ja kuntosalin täydellisen kokoamisen. Kaikki laitteet tulevat sisältämään kotimaankieliset käyttöohjeet selkeine kuvineen.

Lisäksi DHZ Fitness -golfsaleille tullaan toimittamaan kunto-ohjelmia golfarin liikkuvuuden ja voiman lisäämiseksi.

”Tavoitteena on auttaa pelaajaa lyömään palloa hieman pidemmälle ja tarkemmin fysiikan parantuessa”, Kuivaniemi painottaa.

Golf Coatin edustamasta mallistosta löytyy 16 erilaista laitetta, joista suurin osa on tuttuja kuntosaleilla käyville liikkujille. Golfin harrastajia kenties eniten kiinnostavat laitteet ovat vartalonkiertolaite ja monitoimilaite, jonka korkeussäädettävät vetokahvat mahdollistavat muun muassa golfsvingiä muistuttavan liikkeen tekemisen.

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti