27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Lahden Golf - Vastuullisesti ja osakasta arvostaen

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Lahden Golfissa pidetään ympäristöstä ja osakkaan eduista huolta monin eri tavoin. Monipuoliset olosuhteet antavat hyvät eväät pelaajana kehittymiseen.

Lahti on vuoden 2021 ympäristöpääkaupunki Euroopassa. Huolenpito ympäristöstä ja vastuullisuus näkyvät myös Lahden Golfin arjessa.

”Haluamme antaa oman panoksemme ympäristöpääkaupunkivuoteen ja osoittaa pystyvämme tekoihin pelkkien puheiden sijasta”, toimitusjohtaja Tommi Nikunen sanoo.

Lahden Golf on hankkinut Suomen ensimmäisen täyssähköisen griinileikkurin, ottanut askeleen kohti hiilineutraaliutta ja saanut kolmen vuoden valmistelun tuloksena kestävän kehityksen GEO-sertifikaatin. Pelialustojen lisäksi myös kenttäalueen ja sen lähistön metsäsaarekkeista ja vesivaroista pidetään suunnitelmallisesti huolta.

Ympäristöteema näkyy myös Mestarikentällä elokuun 17. päivänä pelattavassa Mikko Ilosen isännöimässä Lahti Green Capital Golfissa, jossa joukkueet voivat antaa oman panoksensa hyvän asian eteen.

Monipuoliset puitteet mestareille ja kisälleille

27-reikäinen kenttäkokonaisuus tarjoaa laadukkaat peliolosuhteet niin aloittelijoille kuin lajiin vahvasti sitoutuneille aktiiviharrastajillekin. Lassi Pekka Tilanderin suunnittelemilla uusilla väylillä täydennetty Mestari kypsyvanhetessaan ja haastaa kaiken tasoiset pelaajat. Kisällikenttä tarjoaa pehmeän laskun aloittelijoille ja täysipainoisen elämyksen myös pitemmälle ehtineille.

Kynnys on matala, sillä Kisälli toivottaa tervetulleeksi myös pelaajat, jotka eivät ole suorittaneet green cardia ja joilla ei toistaiseksi ole minkään golfseuran jäsenyyttä, kunhan mukana on yksi pitempään pelannut. Moni viihtyy kentällä nopeiden aamu- tai iltaysien merkeissä.

VIERUMÄKI-YHTEISTYÖ AVAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Lahden Golfin alkuvuodesta 2021 hankkima osake-enemmistö Vierumäki Golf Club Oy:stä tuo pelaajien ulottuville myös uudenlaisia pelituotteita Challenge Touristakin tutulle Cooke-kentälle.

”Mahdollisuus Cooke-kentällä pelaamiseen täydentää tarkoituksenmukaisella tavalla palvelutarjontaamme”, Nikunen perustelee osake-enemmistön ostoa. ”Kauppa tuo myös osakkuudelle uutta arvoa, sillä omaa pelioikeuttaan käyttävät osakasjäsenet hankkivat Cooken pelituotteita muita edullisemmin. Meillä osakkeen omistaja on aina etusijalla.”

Lahden Golfissa tehtiin viime kaudella uusi ennätys pelattujen kierrosten määrässä. Lähtöajoista käytiin aika ajoin kovaa kilpailua.

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Nyt pelituotteita myös Vierumäen Cooke-kentälle

”Kaiken kaikkiaan kierroksia pelattiin noin 58 000. Siitä huolimatta asiakastyytyväisyys säilyi hyvällä tasolla. Peräti 90 % kyselyymme vastanneista kertoi onnistuneensa pääsemään kentälle tavoiteltuna ajankohtana tai ainakin lähellä sitä. Aktiivipelaajille Vierumäki-yhteistyö tietää ruuhka-aikoina helpotusta kovimpaan kuumeeseen, jos on valmis investoimaan harrastukseen hieman lisää.”

Omalla osakkeella pelaavat voivat lisäksi vierailla veloituksetta viidellä kuukausittain vaihtuvalla yhteistyökentällä. Kultakortin tai Etukortin lunastaminen laajentaa palettia entisestään.

Lahden Golf on kautta aikain halunnut profiloitua nimenomaan urheiluseurana, mikä on näkynyt niin kilpailullisena menestyksenä kuin suurina jäsenkohtaisina kierrosmäärinäkin.

”Meillä aktiiviset jäsenet pelaavat keskimäärin hieman yli 40 kierrosta vuodessa. Se on melkoinen määrä”, Nikunen valottaa taustoja. Palvelujen äärellä viihdytään, ja valmennusta sekä kilpailutoimintaa on tarjolla kaikille ikäryhmille junioreista senioreihin. Talvigolfiakin Takkulassa pelataan olosuhteiden salliessa.

Kasvattajaseuranakin Lahden Golfilla on pitkät perinteet. Moni on saanut ensikosketuksen lajiin lasten kesäleireillä, joita tänäkin vuonna järjestetään kaksi. Viisipäiväiset leirit on tarkoitettu 1.–6. luokkaa käyville alakouluikäisille lajitaitoihin katsomatta.
Varttuneemmat aloittelijat voivat hakea vauhtia alkeiskursseilta. Edullinen green card -paketti sisältää golfseuran jäsenmaksun ja viisi kierrosta Kisällikentälle. Oiva tapa päästä nopeasti kiinni uuteen harrastukseen!

Takkulantie 20, 15230 Lahti

Puhelin
03 7841 311

Sähköposti
lahdengolf@lahdengolf.fi

Kotisivut
lahdengolf.fi

GREEN FEE:

Tutustu hinnoitteluun
www.lahdengolf.fi/pelaaminen/hinnasto

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje