21.–28.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Keimola Golf - Vaivattomasti Vantaalla

Keskeinen sijainti, kaksi luonteeltaan erilaista kenttää ja mahdollisuus yhdeksän reiän pelaamiseen ilman ajanvarausta ovat Keimola Golfin valttikortteja. Lajiin voi halutessaan panostaa ympäri vuoden.

Keimola Golf sijaitsee Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa Hämeenlinnantien varrella. Kasvava Kivistön alue ja juna-asema ovat alle viiden kilometrin päässä golfkeskuksesta. Helsingin keskustasta ajaa perille alle puolessa tunnissa.

Keskeinen sijainti ja toimivat palvelut tekevät 36-reikäisestä golfkeskuksesta varteenotettavan vaihtoehdon pelioikeutta etsivälle, golfosakkuutta harkitsevalle tai päivävierailulle tulevalle. Aloittelijoitakin Keimola palvelee monipuolisesti.

Yhdeksän reikää joustavasti ilman ajanvarausta!

Pelattavana Keimolassa on kaksi toisistaan eroavaa 18-reikäistä golfkenttää, Kirkka ja Saras. Velaton kenttäyhtiö toimii omalla maalla.

VAIHTOEHTOJA PELAAMISEEN

Keimolassa voi luonnollisesti pelata perinteiseen tapaan täyden kierroksen pidemmällä kaavalla. Kirkalla onnistuvat kuitenkin myös yhdeksän reiän pelit. Arkiviikolla yhdeksän reiän pelaamiseen ei tarvitse varata lähtöä etukäteen, sillä pelaamaan pääsee ilman ajanvarausta. Paikan päälle voi tulla suunnittelematta, kun sää ja aikataulu sen sallivat. Osin johtuen Keimolan keskeisestä sijainnista puolikkaan kierroksen pelaaminen töiden jälkeen tai myöhempäänkin illalla on hyvin suosittua.

Kentistä Saras on muodoltaan vaihteleva ja korkeuseroja löytyy runsaasti. Vesiesteitä on melko vähän Kirkkaan verrattuna, mutta bunkkereita puolestaan enemmän. Kokonaisuutena Saras on näyttävä ja luonnonkaunis kenttä, joka mittaa pelaajan taidot reilusti sekä palkitsee onnistuneet suoritukset.

Kirkka on Sarasta lyhyempi sekä maastoltaan tasaisempi ja kevyempi pelata. Vaikka pituus ei tuo lisähaastetta, kenttä vaatii pelaajalta tarkkuutta ja taktista osaamista. Kirkalla on lähivuosina uusittu viheriöitä ja osin väyliä. Kannattaa tulla tutustumaan uudistuneeseen Kirkkaan.

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Huippugolfia Vantaalla

Omalla pelioikeudella pelaavat osakkaat voivat hankkia käyttöönsä Kultakortin, joka tuo kustannustehokasta joustavuutta pelaamiseen 25 vieraskentällä.

Keimolalla on tarjota myös hyvät harjoitusmahdollisuudet. Osakkailla ja jäsenillä on lisäksi mahdollisuus hankkia pelioikeus Vantaankosken golfhalliiin, jonka Trackmanit, lyöntipaikat, harjoitusgriini ja puttirata mahdollistavat lajiharjoittelun vuoden ympäri.

ALOITTELIJAT TERVETULLEITA

Golfin aloittaminen Keimolassa on helppoa ja suorastaan halpaa. Kauden aikana green cardin suorittaneille uusille harrastajille on tarjolla aloittelijan paketti sisältäen seuran jäsenyyden, rangeharjoittelua sekä kymmenen 9 reiän kierrosta Kirkka-kentällä. Paketin hinta on vain 150€!

MERKITTÄVIÄ TAPAHTUMIA

  • Leila Lahti Trophy by Ping 28.6.2021 Kilpailu tarjoaa amatööri- ja ammattilaisvaiheen saumakohdassa oleville pelaajille matalan kynnyksen kisan ammattilaisuran aloitukseen. Kilpailun idean takana ovat ammattilaisuuteen tähtäävien pelaajien valmentajat. Kilpailussa jaettava palkintosumma on 10 000 euroa. Kilpailussa ovat mukana Keimolan huiput Sanna Nuutinen ja Ilari Saulo.
  • Leila Lahti Trophy on kunnianosoitus Leila Lahden työlle golfin ja Keimola Golfin hyväksi, joille hän antoi sydämensä. Ammattilaistapahtuman yhteydessä pelataan ProAm
    -joukkuekisa.
  • Nordic Golf League 22.-24.7.2021 Keimolassa järjestetään merkittävä kansainvälinen kilpailu, kun Nordic Golf Leaguen osakilpailu pelataan Saraksella heinäkuun lopulla. Kovatasoinen kiertue kokoaa pohjoismaiset pääkiertueille tähtäävät ammattilaiset nyt ensimmäistä kertaa Keimolaan. Huippugolfia on siis luvassa!

Kirkantie 32,
Vantaa

Puhelin

ajanvaraus 09 2766 650 /teetime.fi

Sähköposti

keimolagolf@keimolagolf.com

Kotisivut

keimolagolf.com

Instagram
@keimolagolf

Twitter
@keimolagolf
#parastagolfiavantaalla

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje