3.–10.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][13]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Tuusulan Golfklubi - Kehittyvä kokonaisuus

Useiden The Open -kenttienkin uudistustöissä ahkeroineen Martin Ebertin kädenjälki saa kiitosta niin omilta jäseniltä kuin vieraspelaajiltakin.

Vain vartti Kehä kolmoselta ja sopivasti Nelostien tuntumassa Hyrylän keskustan kupeessa. Tuusulan Golfklubille on helppo tulla pääkaupunkiseudulta tai piipahtaa muuten vain, vaikka julkisilla kulkuvälineillä.

Myös pelaaminen sujuu yleensä kitkattomasti, kertoo toimitusjohtaja Timo Mansnérus.

”Kenttä on tunnettu sujuvista kierroksistaan. 18 reiän pelaaminen onnistuu neljään tuntiin tai alle jopa ruuhkaaikoina.”

Vain vartti Kehä kolmoselta!

Sujuvuus on pantu merkille. Tuusulan Golflubista on viime vuosina tullut yksi useimmin vierailluista Kultakorttikentistä ja Super-golfin jäsenten suosikeista.

Klubin juuret ovat vuodessa 1982, mutta kentän ja palvelujen puolella noista juurista on 2000-luvun puolella versonut paljon uutta ja mielenkiintoista. Neuvonantajana uudistustöissä pelaamisen näkökulmasta on ollut Martin Ebert, joka viime aikoina on tullut tunnetuksi lukuisten Open-kenttien peruskorjauksista.

Pitkäjänteisesti toteutetut uudistukset ovat tuoneet runsaasti uutta ilmettä etenkin moniin griinialueisiin. Uudistukset on suunniteltu hyvällä maulla ja viimeistelty parhain ammattilaisvoimin. Lähipeliin ja lähestymisiin on saatu uudenlaista haastetta. Strategisten näkökohtien merkitys on kasvanut, mistä kiitos lankeaa osittain myös uudistuneelle bunkkeroinnille.

Kentän ja palvelukokonaisuuden kehittyminen pantiin merkille myös Golflehden vuoden 2019 kenttärankingissa, jossa Tuusulan Golfklubi oli yksi sijoitustaan eniten parantaneista kotimaisista kentistä.

TÄYDEN PALVELUN GOLFYHTEISÖ

Kenttäyhteisöstä on kasvanut kotipesä lähes 1500 jäsenelle. Kaksipäiväiset alkeiskurssit opastavat monipuolisesti alkuun pelaajan polulla ja tarjoavat heti tuntuman itse kentällä liikkumiseen. Lajitaitoja on mahdollista hioa laadukkailla harjoitusalueilla. Talvisin käytössä on vanhaan klubitaloon rakennettu sisäharjoitustila simulaattoreineen. Golfopetuksesta vastaavat asiantuntevat ja innostavat PGA-ammattilaiset Heini Haapala ja Ari Savolainen.

Seurayhteisö on tukena golfuralla heti ensiaskelista lähtien. Junioritoiminta on ollut jo pitkään laadukasta ja tuloksellista. Varttuneemmille on tarjolla viikkotreenejä, peliopetusta ja yksityistunteja.

Osakkuudella ja pelioikeudella reilusti joustavia etuja

Osakkaiden ja muiden pelioikeutettujen eduista on viime aikoina pidetty huolta lukuisten pelioikeuksiin liittyvien uudistusten avulla. Uudet osakesarjat mahdollistavat pelioikeuden käyttäjän vaihtamisen kauden aikana ja osakkeen tuottaman pelioikeuden voi myös muuttaa 30 käyttökerran sarjakortiksi. Pelioikeudella pelaava voi kaudesta 2021 alkaen vierailla veloituksetta viidellä kuukausittain vaihtuvalla yhteistyökentällä ja SGK:n Etukortin lunastamalla voi lisäksi vierailla puoleen hintaan suurella joukolla muita kenttiä. Pelioikeutetut pääsevät myös hyvissä ajoin varaamaan lähtöaikoja. Sitoutuminen kannattaa!

Tuusulan Golfklubin ympäristöstä löytyy golfaria tukevia palveluita myös hyvinvoinnin ja kulttuurin saralla. Hyvinvointipalveluja tarjoavan TotalFysion tilat ovat vanhassa klubirakennuksessa, ja Hotelli-ravintola Krapin sekä Tuusulan Rantatien läheisyys ovat hyvä syy viipyä näissä maisemissa pitempäänkin.

Miten olisi miniloma golfin ja kultturielämysten parissa, vaikka kesäteatteriesitykseen yhdistettynä? Rantatien useissa mielenkiintoisissa kohteissa on runsaasti nähtävää pariksin päiväksi. Nimet golfkentän väylätauluissa muistuttavat mittavasta joukosta Tuusulassa viihtyneitä suomalaisen kulttuurin nousukauden keskeisiä vaikuttajia. Tule sinäkin viihtymään.

Kirkkotie 51
04310 Tuusula

Puhelin

0207 34905

Sähköposti

toimisto@tgk.fi

Kotisivut

www.tgk.fi

GREEN FEE:
18 reikää arkisin 55 e, juniorit 27 e; klo 16:n jälkeen 20 e; SGK Etukortilla 27,50 e (3 kierrosta/kausi)

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje