27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Kultaranta Resort - Suomen paras golfhotelli 2020 jatkaa kehittymistään

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Kultarannassa satsataan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin hemmottelu- tai aktiiviloman merkeissä.

Pidätkö golfkierroksista hyväkuntoisella golfkentällä upeissa saaristomaisemissa? Kultaranta Resort on sopiva kohde myönteisen vastauksen antaneille. Selkeät ja sopivan haastavat väylät sekä huolitellut reuna-alueet luovat upean kokonaisuuden, jossa sujuvasta kierroksesta voi nauttia ruuhkaisinakin päivinä. Kenttä haastaa pienellä tasoituksella pelaavat, mutta soveltuu hieman leveämpien väyliensä ansiosta loistavasti myös aloitteleville golfareille.

Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäinen kenttä sopii mainiosti vierailukohteeksi tai kotikentäksi pitempäänkin harrastaneelle. Kaikille golfetiketin hallitseville avoin seitsemänreikäinen par 3 -monipelikenttä frisbeegolf- ja futisgolfmahdollisuuksineen on omiaan aloittelijoille tai niille, jotka kaveriporukasta eivät vielä ole golfille syttyneet. Kalle Samoojakin hioo lähipeliään näissä puitteissa.

”Kiinnostus Kultarantaa kohtaan on jatkuvassa kasvussa”, myyntipäällikkö Timo Salo iloitsee. Kierrosmäärät kasvoivat merkittävästi kaudella 2020, ja kiitostakin tuli.

”Olemme ylpeitä valinnasta Suomen vuoden 2020 parhaaksi golfhotelliksi World Golf Awards -tunnustuksia jaettaessa. Pitkäjänteinen työ golfmatkailun kehittämisessä palkittiin upealla tavalla.”

Salon mukaan kokonaisuutta halutaan edelleen kasvattaa ja kehittää. Kultarannalla on tarjota paljon muutakin kuin golfia. Tähtäin on ympärivuotisissa ja monipuolisissa hyvinvointipalveluissa.

Wellness-osastolta löytyy jo nyt mittava määrä palveluita kuntosalista ryhmäliikuntatiloihin. Fysioterapeutti, personal trainer, kosmetologi, hieroja ja muut ammattilaiset ovat tarvittaessa myös golfareiden ulottuvilla. Saunan ja kuntosalin käyttöoikeus sisältyy aina majoituspaketteihin. Mieltä voi virkistää vaikkapa luontopolulla tai pulahtamalla mereen venesataman hiekkarannalla.

Laadukkaista majoituspaketeista Salo haluaa nostaa esiin kaksi golfarille sopivaa menestystuotetta.

”Kauden 2020 ehdoton helmi oli Kultaranta Resortin ja Aura Golfin yhteisgolfpaketti, joka majoituksen lisäksi sisälsi green feen molemmille kentille. Tällä linjalla jatketaan myös tällä kaudella.”

Uusi ”workation”-tuote on räätälöity niille, jotka hakevat inspiroivia puitteita etätyölle.

”Paketti on on toimiva tapa yhdistää työnteko, loma ja hieno harrastus saaristoluonnon helmassa. Upeat hotellihuoneemme mahdollistavat tehokkaan työskentelyn, ja välillä voi käydä rentoutumassa rajattoman golfin merkeissä.”

Yhdistä etätyö ja golf!

Marinan koti- ja vierasvenesatama laajentaa myös palvelujaan. Lumoavaan saaristoon voi käydä tutustumassa vuokraamalla vesiskootterin tai veneen päiväkäyttöön. Myös Bar Porho kesäterasseineen ja hulppeine näköalasaunoineen on osoittautunut vuosi vuodelta halutummaksi käyntikohteeksi.

GREEN VILLAGE NÄYTTÄÄ SUUNTAA HUOMISPÄIVÄN ASUMISEEN

Myös kaavoitusrintamalla on tapahtunut paljon. Vuoden 2022 valtakunnalliset asuntomessut aivan resortin naapurissa ovat tuomassa mukanaan paljon uutta. Sekin on vasta alkusoittoa kauemmaksi tähtäävälle visiolle.

Kultaranta Green Villagen  rakentaminen aloitetaan ensi vuonna”, Timo Salo kertoo. Kyse on yhteisöllisestä ekoälykylästä, jonka ensimmäinen vaihe sisältää muun muassa 70 kompaktia ja kohtuuhintaista kestävän kehityksen ja uusimman teknologian hengessä toteutettavaa mökkiä.

”Kokonaisuus on suunniteltu ihmisille, jotka ajattelevat elämäänsä ekologisesti ja kestävästi”, Salo tiivistää. ”Hankkeesta on tulossa majakka, joka näyttää tietä muille.”

Golf- ja workation-paketit löytyvät vaivattomasti verkkokaupasta. Perheille on tarjolla myös Muumipaketti, jolla viisi henkeä hemmottelee itseään kahden päivän ajan.

KULTARANTA RESORT

Särkänsalmentie 178 21100 Naantali

Puhelin
075 326 6000

Sähköposti
caddie@kultarantaresort.fi Kotisivut kultarantaresort.fi

GREEN FEE:
Tutustu hinnoitteluun kotisivuilla. Muista myös majoituksen sisältävät golfpaketit.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje