21.–28.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Ruukkigolf - Pelaa sellaisena kuin olet

Ruukkigolfin idyllisissä puitteissa kiire jätetään parkkipaikalle. Kausi alkaa varhain keväällä ja jatkuu myöhäiseen syksyyn.

Ruukkigolfin sielunmaisemassa on jotain ainutkertaista. Juuret ovat Brödtorpin kartanon vanhassa kulttuurimaisemassa omenatarhoineen. Ja kun astuu sisälle klubitaloon, paikan päällä veistettyjen hirsien eloisan kaunis pinta tuo viestin kaukaa 1830-luvulta asti. Luonto lumoaa hiljaisuudellaan.

Omalta osaltaan tunnelmaa luovat kenttäyhteisön hyvä yhteishenki ja henkilökunnan palvelualttius, jotka saavat vieraatkin tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Asiat hoituvat mutkattomasti molemmilla kotimaisilla kielillä.

Ruukkigolf on puhjennut uudelleen kukkaan pitkäjänteisen kehitystyön ansiosta. Sijoitus Golflehden kenttärankingissä on noussut kohisten. Pelkästään viime kaudella seuraan liittyi yli 300 uutta jäsentä. Se kertoo omaa kieltään Ruukkigolfista matalan kynnyksen kenttänä, joka on tunnettu myös perheystävällisyydestään.

Tutustu edullisiin juniori- ja nuorisopelioikeuksiin

Aloittelijakin löytää Ruukkigolfista turvallisen ympäristön lajin pariin astumiseen. Alkeiskursseja järjestetään jo aikaisin keväällä, ja taitoja voi rauhassa kehittää niin harjoitusalueilla kuin ilmaisella kolmen reiän par 3 -kokonaisuudellakin.

Pitemmälle ehtineille Ruukkigolf tarjoaa 18-reikäisen vaihtelevan, mielenkiintoisen ja aika ajoin haastavankin kentän. Yli 600-metrinen 14. reikä on backteeltä pelattuna Suomen toiseksi pisin par vitonen. Kausi on otollisen sijainnin ansiosta tyypillisesti pitkä, ja kentän kunto on viime vuosina saanut runsaasti kiitosta.

Klubiravintola ja saunatilat täydentävät kokonaisuuden, jossa viihtyy mielellään pitempäänkin. Puitteet sopivat hyvin myös erilaisiin tapahtumiin. Idyllinen tapahtumapäivä Ruukkigolfissa on erinomainen tapa syventää asiakassuhteita, kirkastaa yrityksen identiteettiä tai kohottaa yhteishenkeä. Kokonaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Kaikki on mahdollista pienimuotoisista kokoontumisista suuriin kilpailuihin.

VARMISTA PELIMAHDOLLISUUDET HYVISSÄ AJOIN

Nyt on hyvä aika hankkia kauden pelituotteet Ruukkigolfin verkkokaupasta. Kannattaa tutustua esimerkiksi edullisiin nuoriso- ja junioripelioikeuksiin. Ensin mainittuun ovat oikeutettuja kaikki enintään 25-vuotiaat. Kaikilla pelioikeutetuilla on mahdollisuus edullisempiin kierroksiin yhdeksällä yhteistyökentällä.

Omaa seuraa vailla oleville golfareille Ruukkigolf on hyvinkin varteenotettava vaihtoehto. 75 euron jäsenmaksun maksamalla uusi jäsen pelaa kaksi ensimmäistä kierrosta ilmaiseksi. Kannattaa muistaa myös kymmenen green feen pakettitarjous, jolla yksittäisen kierroksen hinnaksi jää vain 34 euroa.

Jäsenmaksulla nyt kaksi pelikierrosta ilmaiseksi!

Toimitusjohtaja Nina Sampakoski kertoo, että kasvaneesta kysynnästä huolimatta kentältä löytyy edelleen hyvin tilaa. Kierrokset sujuvat lähes poikkeuksetta ilman tarvetta ylimääräiseen odotteluun. Heinäkuun vilkkaimpina lomapäivinä kierrokselle kannattaa kuitenkin varata hyvin aikaa ja lähtöaikojen saatavuus varmistaa hyvissä ajoin.

Miten olisi golfloma läntisellä Uudellamaalla? Yhdistä kierros Ruukkigolfissa kierrokseen Nordcenterissä. Majoitus hoituu Nord- centerissä bed & breakfast -tyyliin. Fiskarsin taiteilijoista, käsityöläisistä ja muotoilijoista tunnettu ruukkimiljöökin on vain kuuden kilometrin päässä.
Sähköautolla liikkuvia varten parkkipaikalta löytyy yksi 11 kilowatin kakkostyypin latauspiste. Omaa kehoa voi kierroksen jälkeen ladata ja mieltä virkistää terassilla upeissa maisemissa nautitulla kylmällä juomalla.

Hiekkamäentie 100

10420 Pohjankuru

Puhelin
019-245 4485

Sähköposti
toimisto@ruukkigolf.fi

Kotisivut
ruukkigolf.fi

GREEN FEE:
18 reikää arkisin 39 e,
opiskelijat (-26 v.) ja
varusmiehet 25 e, juniorit 20 e;
viikonloppuisin 49 e,
opiskelijat (-26 v.) ja
varusmiehet 25 e, juniorit 20 e

TASOITUSVAATIMUS:
Green card ja golfseuran
jäsenyys. Ruuhka-aikoina
tasoitusten summa
enintään 110.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje