27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Hirvihaaran Golf - Osakkuus houkuttaa taas

Hirvihaaran Golf näyttää mallia muille. Golfosake ja siihen kytkeytyvät edut kiinnostavat jälleen, kun yhtiö lunastaa osakkeen tarvittaessa itselleen.

Hirvihaaran Golfiin on helppo tulla. Ystävälliseksi ja kodikkaaksi kiitetty ilmapiiri toi-vottaa uudetkin tulijat tervetulleiksi. Etäisyyksistäkään kenttävierailu ei jää kiinni. Kehä kolmoselta, Porvoosta, Hyvinkäältä tai Lahdesta lähdettäessä perillä ollaan noin puolessa tunnissa.

Ollaan idyllisessä maalaismiljöössä, josta moniilmeisen 18-reikäisen golfkentän lisäksi löytyvät kaikki onnistuneeseen golfpäivään tarvittavat palvelut.

Tiia Koivisto on noussut näistä puitteista Ladies European Tourille, maanosan pääkiertueelle. Riviharrastajat autetaan alkuun neljän tunnin mittaisilla alkeiskursseilla, joiden jatkoksi on tarjolla niin kertauskursseja kuin ryhmätreenejäkin. Opetus on Jeah Golfin (Heini Haapala ja Ari Savolainen) hyvissä käsissä.

Toimitusjohtaja Ismo Piiran mukaan kenttäyhteisö on kulkemassa hyvään suuntaan.

”Vuonna 2019 tehty yhtiöjärjestyksen muutos on ollut avainasemassa. Osakkeen omistamisessa ei ole riskiä, sillä yhtiö lunastaa pyydettäessä osakkeet takaisin esimerkiksi kuolinpesältä. Osake ei missään tilanteessa ole rasittamassa taloutta, vaikka elämäntilanne tai harrastukset muuttuisivat, niin kuin usein käy.”

Uusittu yhtiöjärjestys pitää osakkaiden puolta

Kun puhutaan osakkuudesta, puhutaan myös parhaista pelaamiseen kytkeytyvistä eduista. Kysytyimmät lähtöajat pääsee varaamaan ennen muita, ja harjoitteluhalli tule uutuutena osakkaiden käyttöön kaudella 2021. Omaa pelioikeuttaan käyttävä osakas voi lisäksi hankkia 165 eurolla Kultakortin, jolloin pelattavana on 25 kenttää. Oma peliosake sisältää myös ilmaisen junioripelioikeuden vuonna 2002 tai sen jälkeen syntyneille.

AKTIIVIJÄSENYYDELLÄ KIINNI RAJOITETTUUN PELIOIKEUTEEN

Suosittu niin sanottu aktiivijäsenyys on hyvä vaihtoehto satunnaisesti pelaaville ja esimerkiksi lajin pariin vasta tulleille. 279 euron hinta sisältää jäsenmaksun, viisi kierrosta ja pelioikeutettujenkin etuisuuksiin lukeutuvat ilmaiset rangepallot. Jos haluaa pelata enemmän, kierroksen listahinnasta saa 50 prosentin alennuksen.

”Aktiivijäsenyydestä on tullut suosittu tuote. Viime kaudella aktiivijäsenyydellä pelattiin jo yli 2 500 kierrosta”, Piira kertoo.

Moni aktiivijäsenenä aloittanut on siirtynyt myöhemmin osakkaaksi huomattuaan osakkuuteen sisältyvän lisäarvon. Vapaus valita erilaisten sitoutumisen asteiden välillä on yksi Hirvihaaran Golfin kiistattomista vahvuuksista kotimaisen golfin tämänhetkisessä markkinatilanteessa. Pelituotteet on viimeistelty asiakaslähtöisesti.

Junioritoiminnassakin Hirvihaarassa ollaan oikealla tiellä. Säännöllisiä harjoituksia ja muita tapahtumia järjestetään ympäri vuoden taitotason mukaan jaetuissa ryhmissä. Tunnustukseksi pitkäjänteisestä työstä Suomen Golfliitto on myöntänyt seuralle junioritoiminnan laatuseuratunnustuksen.

Klubin suosio pohjautuu Ismo Piiran mukaan hyvään palveluun.

”Palvelu pelaa aamusta aina iltamyöhään asti. Meiltä ei tarvitse lähteä kotimatkalle nälkäisenä tai janoisena. Myös sähköautojen latausmahdollisuus on tätä päivää.”

Eikö kenttä ole vielä tullut tutuksi? Nelostietä pitkin liikkuvat voivat poiketa maistiaisille vaikkapa edullisen 15 euron hintaisen aamu- tai iltaysin muodossa. Mäntsälän eteläisestä liittymästä on klubille matkaa ainoastaan reilut neljä kilometriä.

HIRVIHAARAN GOLF

Vanha Soukkiontie 945

04680 Hirvihaara

Puhelin
0400 212 331

Sähköposti
caddiemaster@ hirvihaarangolf.fi

Kotisivu:
hirvihaarangolf.fi

GREEN FEE:
Tutustu hinnastoon kotisivuilla. Green fee sisältää kärryn ja väyläoppaan. Tasoitusraja arkisin 54, viikonloppuisin ja arkipyhinä 36. Maksimi ryhmätasoitus 110.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje