28.9.–5.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][17]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Nordcenter Golf & Country Club - Merellisesti kehittyvien palvelujen äärellä

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Nordenter tarjoaa vahvoja elämyksiä pikaiselle piipahtajalle, parin päivän golfbreikkiä suunnitteleville ja pitempiaikaista kotipesää etsiville.

Åminnen kartanon maille raaseporilaiseen kulttuurimaiseman alettiin 1980-luvun lopulla rakentaa kenttäkokonaisuutta, joka tähtäsi suoraan Suomen huipulle. Avuksi otettiin ensin lukuisista muista kenttähankkeista tuttu Ronald Fream, muutamaa vuotta myöhemmin Bradford Benz, hänkin ympäri maailman operoinut arvostettu yhdysvaltalainen golfarkkitehti.

Pyöreät kolmekymmentä vuotta myöhemmin kenttäkaksikko on yhä voimissaan. Golflehden vuoden 2019 kenttärankingissa Freamkenttä löytyy neljänneltä sijalta, Benz vain yhtä sijaa alempaa. Kotimaan 36-reikäisistä golfkeskuksista Nordcenter on tulosten valossa selvä ykkönen.

Tule, tutustu ja ihastu!

Kokonaisuus on kypsynyt vanhetessaan. Fream-kentän vuonna 2007 aloitettu mittava peruskunnostus näytti suuntaa, ja kartanon käynnissä oleva remontti on palauttamassa perinteitä henkivän miljöön interiööreineen parhaiden vuosien loistoon. Puitteet ovat omiaan myös yritystapahtumiin tai unohtumattomiin perhejuhliin.

Tonttikauppakin käy vilkkaana kentän välittömässä tuntumassa, ja aiempaa asuntotuotantoa täydentävä uudisrakentaminen on päässyt jälleen hyvään vauhtiin. Merellisyys ja hyvät yhteydet pääkaupunkiin ja Turkuun vetävät puoleensa niin vapaa-ajan asujia kuin ympärivuotista kiintopistettä etsiviä.

Palvelukokonaisuus kehittyy jatkuvasti, ja alueella toimii jo nyt esimerkiksi kuntosali personal trainer -palveluineen. Tenniskenttiä löytyy massakentän ja kovemman pinnan ystäville. Ravintola Åminnegård jakoi vuoden 2019 kenttärankingissa golfravintoiloiden ykköstilaa. Päivittäisen lounaan rinnalla vaihtoehtona on korkealaatuinen à la carte -menu. Kannattaa pitää mielessä myös sunnuntaisin tarjottava brunssi.

SUJUVIA KIERROKSIA LUONTEELTAAN ERILAISILLA KENTILLÄ

Golfyhteisön omille jäsenille ja vierailijoille Nordcenter tarjoaa kaksi luonteeltaan hyvin erilaista ja hyväkuntoista kenttää. Fream-kenttä tunnetaan korkeuseroistaan, huikeista maisemistaan ja haasteellisuudestaan. Kenttä on kova pähkinä parhaillekin pelaajille, mutta riviharrastajallekin on tarjolla onnistumisen elämyksiä.

Benz-kenttä on luonteeltaan leppoisampi ja puistomaisempi. Tilaa on hyvin, ja väylät istuvat kauniisti ympäröivään luontoon. Griinialueiden kumparointi tuo peliin oman mausteensa.

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Fream vai Benz – vai molemmat?

”Arkikierrosten sujuvuus on yksi Nordcenterin vahvuuksista myös korona-aikana”, toimitusjohtaja Antti Ahti evästää kenttävierailusta kiinnostuneita.

”Jos pitää nopeista kierroksista ja pelaamisen väljyydestä, meille kannattaa tulla vähän kauempaakin. Golfmarina vierasvenepaikkoineen on valmiina toivottamaan tervetulleiksi ne, jotka haluavat suunnata meille vesitse.”

Kesäretkeilijöille Nordcenterin suunnalla on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Fiskarsiin, Billnäsiin ja Tammisaareen ajaa kenttäalueelta enimmillään noin vartissa, joten golfin voi vaivattomasti yhdistää kotimaanmatkailuun vaikka koko perheen voimin.

Tunnelmallinen Bed & Breakfast -majoittuminen onnistuu 2–4 hengen huoneissa kartanossa ja sen pihapiirissä. Maitotalon ja kartanon huoneistojen varustukseen kuuluu oma suihku ja wc, liinavaatteet ja pyyhkeet, televisio, vedenkeitin, kahvikapselikone ja jääkaappi. Maittava aamiainen on tarjolla kartanon ravintolassa. Illalla voi nauttia vaikkapa kartanon terassilta avautuvasta merinäköalasta.

Verkkokaupasta voi varata golflomapaketteja myös kahdeksalle hengelle, esimerkiksi kaveriporukan vuotuisen kilpailun merkeissä. Majoittuminen järjestyy silloin noin kilometrin päässä kentältä sijaitsevassa viihtyisässä kuusi huonetta käsittävässä huvilassa.

Åminnen Kartanon tie 4,

10410 ÅMINNEFORS

Puhelin

0600 390755 (0,76€/min+ppm)

Sähköposti
nordcenter@nordcenter.com

Kotisivut

www.nordcenter.fi

GREEN FEE:
Tutustu tarjontaan kotisivuilla. Green feen hinta joustaa ajankohdan ja kysynnän mukaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje