27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Kalajoki Golf - Mutkattomasti palvelujen äärellä

Hiekkasärkillä golfaria miellyttää lajin helppous järjestelyjen näkökulmasta. Kentän sisälle majoituttaessa ykköstiille ja klubille on lyhyt kävelymatka.

Kalajoki Golfilla on monen muun golfyhteisön lailla takanaan ennätyksellinen vuosi. 23 000 pelattua kierrosta oli uusi ennätys, mutta golfyhtiön toimitusjohtaja Esa Takalan mukaan pelaamaan mahtuu edelleen hyvin.

”Varsinkin kello viiden jälkeen illalla tilaa on lähes poikkeuksetta mukavasti.”

Parhaita lähtöaikoja mieliviä ja vaivattomimpia majoitusratkaisuja etsiviä kaveriporukoita Takala kehottaa olemaan varausten kanssa ajoissa liikkeellä. Sen verran vilkkaasti varauskalenterit ovat jo alkuvuodesta täyttyneet.

”Kotimaan matkailu näyttää edelleen vetävän erittäin hyvin, eikä Hiekkasärkät ole poikkeus.”

Tee golflomasta monipuolinen hemmotteluloma!

Kalajoen vahvuus on palvelujen monipuolisuudessa. Siksi harva golfari tulee Hiekkasärkille vain piipahtamaan. Näissä maisemissa viihtyy mielellään pitempäänkin kiireettömästi. Moni haluaa tulla kokemaan saman uudestaan.

Golflomasta voi Kalajoella vaivattomasti rakentaa monipuolisen hemmottelu-, aktiivi- tai seikkailuloman. Ja hiekkarantojen ystäville kolmen ja puolen kilometrin matkalle levittäytyvät hiekkasärkät dyyneineen ovat luonnollisesti yksi Suomen upeimmista kohteista, Perämeren Rivieraksikin kutsuttu.

VIERASPELAAJAT VIIHTYVÄT

Itse golftuote on erinomaisessa kunnossa, kertovat Pelaaja ensin -kyselyn tulokset. Vieraspelaajien asiakastyytyväisyyttä mitattaessa Kalajoki Golf on ollut kolmen viime vuoden aikana kahdesti ykkönen, heikoimmillaankin kolmonen. Golflehden vuoden 2019 kenttärankingin kokonaispisteissä Kalajoki Golf sijoittuu terävimmän kärjen tuntumaan 16. sijallaan. Myös ilmapiiristä tulee säännöllisesti kiitosta.

Pekka Sivulan suunnittelema 18-reikäinen vaihteleva kenttä hiekkapohjineen ja laajoine griinialueineen tarjoaa yleensä hyvän pelattavuuden äitienpäivästä aina isänpäivän tienoille asti. Tilaa on mukavasti, ja syrjään suuntautuneet pallot löytävät reuna-alueiltakin yleensä kivuttomasti. Haastetta on sopivasti kaiken tasoisille pelaajille. Yhdeksänreikäinen Par 3 -harjoituskenttä täydentää kokonaisuuden ja mahdollistaa pehmeän laskun lajin saloihin.

Klubitalo laajoine terasseineen ja merinäköaloineen luo oivalliset puitteet rentoutumiselle perheen tai kaveriporukan kesken. Moni hengähtää hetken ja suuntaa ruokailun jälkeen uudelleen kentälle koko päivän pelaamisen mahdollistavalla green feellä.

Muutakin tekemistä löytyy runsaasti vaikka ympäri vuoden. Kymmenien kilometrien ulkoilureitit kutsuvat puoleensa pyöräilijöitä ja patikoijia, seikkailu- ja vesipuisto varsinkin perheen pienimpiä. Välillä voi käydä vaikka melomassa, suppailemassa, geokätköjä etsimässä tai alueen museoihin tutustumassa. Viihdepuolellakin tarjonta on runsasta etenkin vilkkaimpana lomakautena.

Uuttakin on tulossa, kun golfkenttäalueen välittömään tuntumaan sijoittuva Kalajoen Marina virkistyspalveluineen, asuntoineen ja muine majoituspalveluineen alkaa ensi vuoden puolella valmistua.

”Laadukkaasti toteutettavasta alueesta voi hyvinkin tulla kotipesä joillekin Hiekkasärkillä ympäri vuoden viihtyville golfareillekin. Silloin osakkuus golfyhtiössä sopisi hyvin mukaan kuvaan”, Esa Takala pohtii. ”Golf- osakkeella ei Kalajoella ole enää vastikevelvollisuutta, joten osakkuuden tarjoamiin etuihin pääsee nykyisellään helposti kiinni ilman huolta osakkeen myöhemmästä kohtalosta.”


Tiitaival 59, 85100 KALAJOKI

Puhelin
010 5055 511

Sähköposti
kalajokigolf@kalajokigolf.fi

Kotisivut:
kalajokigolf.fi

GREEN FEE:
Par 73 -kenttä 55 e, opiskelijat 30 e, juniorit
(alle 18 v.) 25 e; 9 reikää 30 e, opiskelijat 25 e, juniorit 15 e; Par 3 -jokamieskenttä 15 e, juniorit (alle 18 v.) 10 e, lapset (alle 10 v.) 5 e, perhelippu 40 e
(sis. 2 x aikuinen, 2 x juniori/lapsi + vuokramailat)

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje