27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Linna Golf - Laatua, johon muita verrataan

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Vanajanlinnan resort-kokonaisuus on monien mahdollisuuksien golfkohde. Kentän erinomainen kunto on jo käsite, mittari jolla muita punnitaan.

Linna Golf sijoittuu Golf Worldin tuoreimmalla Manner-Euroopan parhaiden golf resortien listalla sijalle 60. Se on korkein suomalaiskohteen milloinkaan saavuttama sijoitus.

European Tour Destinations -ketjun kanssa tehdään yhteistyötä seurassa, johon kuuluu muun muassa Ryder Cupista tunnettuja kenttiä. Sopimusta on hiljattain jatkettu vuosiksi 2021–2024. Se on sekä pelioikeutettujen että vieraspelaajien etu.

Tinkimätöntä laatua kaavoihin kangistumatta

”Sopimus velvoittaa meitä edelleen jatkuvaan laadunvalvontaan ja palveluiden kehittämiseen”, toimitusjohtaja Esa Honkalehto luonnehtii.

Tulokset ovat olleet jo pitkään nähtävissä. Golflehden vuoden 2019 kenttärankingissa Linna Golf otti ykköstilan jättämällä muut suomalaiskentät taakseen useissa pelikokemuksen kannalta keskeisissä kategorioissa. Ykköstila tuli kokonaispisteiden lisäksi kentän kunnossa, pelattavuudessa, palvelussa ja klubitalossa oheispalveluineen.

MAJOITTUMALLA KIINNI PARHAISIIN LÄHTÖAIKOIHIN

Golfin ja majoituksen yhdistäminen oli hittituote jo viime kesänä. Se on myös varmin tapa pitää huolta itselle mieluisimpien lähtöaikojen saamisesta. Yöpymiseen on tarjolla useita laadukkaita vaihtoehtoja romanttisen tunnelmallisista päälinnan huoneista moderneihin suiteihin. Kaveriporukoille löytyy usean makuuhuoneen huoneistoja.

”Golfkierroksen ja aamiaisen sisältävän majoituspaketin ostamalla lunastaa itselleen lähtöaikojen varausoikeuden heti kauppaa tehtäessä”, asiakkuuspäällikkö Karri Koivu vihjaa.

”Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, varsinkin jos suunnitteilla on isomman porukan vierailu. Kotimaan golflomia varataan tällä hetkellä erittäin vilkkaasti.”

Majoittuja ehtii rauhassa nauttia Vanajanlinnan resort-kokonaisuuden elämyksellisistä antimista myös kentän ulkopuolella. Vatsaakin hellitään sekä päälinnan puolella että palkitussa klubiravintolassa.

”Laadukkaat lähellä tuotetut raaka-aineet ovat keskiössä molemmissa keittiöissä”, Koivu kertoo. ”Uudistunut klubiravintola tarjoaa helppoa ja rentoa ruokaa ilman hienostelua. Maukkaita ja äärimmäisen laadukkaita vaihtoehtoja löytyy myös vegaaneille ja muille kasvisruoan ystäville. Myös gluteeniton ruokavalio on huomioitu.”

Päälinnan ravintolassa asiat viedään Koivun mukaan vielä astetta pitemmälle, rennossa fine dining -hengessä. Keittiömestari Kasper Mäkinen tiimeineen tarjoilee maukasta skandinaavista ruokaa ranskalaisella twistillä. Tarkasti mietityt menukokonaisuudet laadukkaine juomineen johdattelevat elämyksiin, jotka säilyvät muistoissa pitkään.

Suomen parasta huolenpitoa kentällä ja klubilla

Kaikkea toimintaa Vanajanlinnan resortissa ohjaa korkeaan laatuun tähtäävä tinkimättömyys. Kaavoihin kangistunut jäykkyys loistaa kuitenkin poissaolollaan, Koivu lupaa.

”Haluamme, että meille on matala kynnys tulla. Toivotamme kaikki golfarit tervetulleiksi viihtymään ja ottamaan mittaa Suomen ykköskentästä.”

Kenttämestari Markku Leskinen joukkoineen tekee joka päivä parhaansa, jotta kentän kunto vastaa vierailijoiden korkealle asetettuja odotuksia tai jopa ylittää ne. Viheriöillä putataan johdonmukaisesti käyttäytyvillä pinnoilla, joiden nopeus lähentelee huippukilpailuissa tavoiteltavia nopeuksia.

”Käyttöön ottamamme muuttuva hinnoittelu kääntyy aina pelaajien eduksi. Huomioimme hinnoittelussa tarkasti kaikki kokonaiselämykseen vaikuttavat asiat kuten kentän hoitotilanteen ja saatavilla olevat palvelut, joten hinta elää tilanteen ehdoilla. Vaihtelua on portaittain myös saman päivän sisällä kellonaikojen mukaan. Näin vierailija voi itse vaikuttaa kierroksen hintaan. Lisäksi ennakkovaraus tuo lisäetua hintakalenterin hintaan nähden.”

Vanajanlinnantie 485
13330 Harviala

Puhelin
0300-870 578
(0,8 e/min+pvm/mpm)

Sähköposti:
office@linnagolf.fi

Kotisivut
linnagolf.fi

GREEN FEE:
18 reiän listahinta 120 euroa.
Dynaaminen hinnoittelu
joustaa välillä 60–120 e.
Ennakkoon maksettaessa
-10 %. Juniorit -50 %.

GOLFLOMAT:
green fee + majoitus
aamiaisella alkaen
145 e/hlö/yö

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje