21.–28.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Lakeside Golf - Parasta golfia kahdella kentällä

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Lakeside Golfin monipuolinen ja hyvätunnelmainen kenttäkaksikko on niin omien jäsenten kuin vieraspelaajienkin suosiossa. Yksilöllistä palvelua tarjoava pro shop on sekin vierailun arvoinen.

Kun suomalaiset golfarit ovat päässeet antamaan äänensä, Lakeside Golf on jo pitkään noussut useissa kategorioissa kärkeen tai aivan sen tuntumaan.

Erityisen ylpeitä Sastamalassa ollaan siitä, että Pelaaja ensin -kyselyissä Lakeside Golf on ollut monta kertaa peräkkäin ykkönen. Suositteluhalukkuutta kuvaava NPS-luku on ollut korkeimmillaan 84, korkeampi kuin milloinkaan millään muulla kotimaan kentällä. Käytännössä se on merkki siitä, että laadukkaan palvelutarjonnan ja yhteisön hyvän hengen ansiosta Lakesiden jäsenet ovat Suomen tyytyväisimpiä.

Vierailijoidenkin halutaan tuntevan itsensä tervetulleiksi ja saavan vastinetta rahoilleen. Tulosten valossa siinä on onnistuttu paremmin kuin hyvin. Golflehden vuoden 2019 kenttärankingissä Pirunpelto äänestettiin jo toista kertaa peräkkäin Suomen ykköseksi hinta–laatusuhteeltaan.

Pelattavuudessakaan ei ole valittamista. Tuoreimman rankingin kokonaispisteiden kymppikärkeen yltänyt Pirunpelto sijoittui kolmmanneksi kenttien kuntoa ja viimeistelyä arvioitaessa. Edelle ylsivät vain Linna Golf ja Viipurin Golf.

Kenttäkaksikosta vanhemmalla, Järvenrannalla, on silläkin omat kannattajansa. Leppoisuus ja kauneusarvot nostavat kentän Lakesiden ykköseksi monen rivigolfarin henkilökohtaisessa rankingissa. Kumpi on Sinun suosikkisi?

Toimitusjohtaja Johanna Mäkelä vannoo kokonaisuuden pitkäjänteisen kehittämisen nimeen. Palveluja hiotaan askel askeleelta, hokkus pokkus -temppuihin turvautumatta. Painopiste on mahdollisimman hyvien olosuhteiden takaamisessa varsinaiselle pelaamiselle.

Toimiviksi osoittautuneista ratkaisuista – kuten jo kymmenen vuotta sitten alan tienraivaajana aloitetusta joustavan hinnoittelun mallista – pidetään kiinni.

Suomen paras hinta–laatusuhde?

”Kannattaa seurata saman päivän sisälläkin vaihtuvaa hinnoittelua ja muitakin tarjouksia kotisivuillamme. Prime time -ajat ovat edelleen prime time -aikoja, mutta niiden ulkopuolella pystymme yhä joustoon korona-aikana kasvaneesta kysynnästä huolimatta.”

Osakkaidenkin eduista pidetään Lakesidessa huolta. Vastikevelvollisuutta ei elämäntilanteen muuttuessa esimerkiksi ole, ja useiden kenttien kanssa toteutettavat vaihtopäivät tuovat pelaamiseen joustavuutta. Myös Kultakortin edut ovat osakkaiden ulottuvilla.

YHDISTÄ GOLF JA KESÄINEN MATKAILU

Pirkanmaan tai Satakunnan suunnalla mökkeileville kenttäkaksikko tarjoaa nautinnollisia kierroksia tuttujen kesämaisemien lähettyvillä. Jos omaa mökkiä ei ole, laadukasta huvila-asumista on tarjolla myös aivan Järvenranta-kentän tuntumassa. Ja jos näihin maisemiin haluaa asettua pitemmäksi aikaa, alueella on parhaillaan myynnissä useita vapaa-ajan tontteja rantaoikeuksilla.

Vain ohikulkumatkalla? Ei hätää, sillä Maarit ja Petri Pelttarin Golf Balata -myymälä Lakeside Golfin yhteydessä on aina piipahtamisen arvoinen pro shop. Lähes kaikkia mailoja voi reilussa hengessä testata ennen ostopäätöstä, ja tekstiilit saa halutessaan mukaan kotiin sovitettaviksi. Tuotteilla on tyytyväisyystakuu ja valikoima on laaja, myös käytetyissä välineissä. Omat voi antaa vaihdossa.

Katso päivän hinta ja muut tarjoukset verkkokaupasta!

Kesäretkeilijöille ja kulttuurimatkailijoille Sastamalan suunnalla on paljon koettavaa golfin ohessa. Kannattaa pitää mielessä esimerkiksi vauhdilla kehittyvän Ellivuori Resortin monipuoliset aktiviteetit.

Vanhan kirjallisuuden päivät ja suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ovat kirjaihmisten valinta, ja Herra Hakkaraisen talo soveltuu mainiosti perheen pienimpien vierailukohteeksi. Suomalaisten kansallismaisemien ystävä suuntaa puolestaan tutustumaan Pyhän Olavin kirkkoon, joka ympäristöineen muodostaa merkittävän rakennetun kulttuuriympäristön. Kuutti Lavosen ja Osmo Rauhalan kirkkomaalaukset ovat nekin elämys jo itsessään.

Sastamalantie 1901, Sastamala

Puhelin

03 512 9500

Sähköposti

toimisto@lakesidegolf.fi

Kotisivut

lakesidegolf.fi

GREEN FEE:
Katso päivän hinnat!

LISTAHINNAT:
18 reikää 60 e, opiskelijat
(alle 27 v.) 35 e, juniorit (2000–) 30 e, juniorit (2006–) 15 e
TASOITUSVAATIMUS: green card ja golfseuran jäsenyys, ryhmätasoitus pääsääntöisesti max. 108, ruuhka-aikoina hcp 36

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje