21.–28.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Espoo Ringside Golf - Kätevästi Kehä kolmosen kainalossa

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Aktiivinen seuratoiminta, vaivattomat yhteydet, toimivat palvelut ja hyvä yhteishenki vetävät puoleensa. Myös golfkierrosten sujuvuus ja joustavat pelimahdollisuudet lukeutuvat Ringside Golfin vahvuuksiin.

Ei ole sattumaa, että espoolaisesta Ringside Golfista on viime vuosina kasvanut jäsenmäärältään Suomen neljänneksi suurin golfyhteisö. Sijainti Kehä kolmosen kainalossa takaa hyvän saavutettavuuden eri puolilta pääkaupunkiseutua, minkä lisäksi 18-reikäisen kentän avara luonne tukee nopeaa pelaamista.

”Pallojen etsimiseen ei meillä kulu ylimääräistä aikaa, ja lyhyet siirtymät pitävät osaltaan huolen pelin sujuvuudesta. Täyden kierroksen pelaa meillä keskimäärin neljässä tunnissa, vaikka kenttä olisi täynnä”, toimitusjohtaja Ari Vepsä kiittelee.

Hyvässä hengessä, sujuvasti!

Puistomaisen kentän reititys tuo peliin myös sellaista joustavuutta, joka muilla kentillä on harvinaista. Aamu- tai iltaysin voi mutkattomasti kasvattaa 11, 13 tai 14 reiän mittaiseksi, jos omat aikataulut antavat myöten tai valoa riittää. Pelikausikin Ringsidessa on tyypillisesti pitkä.

Julkista liikennettä suosivat pääsevät linja-autolla kentän portin tuntumaan.

Kenttä sopii kaiken tasoisille pelaajille ja saa säännöllisesti kiitosta hyvästä pelattavuudestaan. Moitteettomasta kunnosta halutaan pitää kiinni, ja erityisesti griinien tasalaatuisuuteen panostetaan.

HYVÄSSÄ HENGESSÄ

Oma lukunsa on ”Rinkun” avoimeksi ja suvaitsevaiseksi luonnehdittu seurahenki, jonka aistii niin kentällä kuin joitakin vuosia sitten uusitulla ja laajennetulla klubilla. Toimintaa on kaikille ikään tai taitotasoon katsomatta. Valinta vuoden 2018 golfseuraksi Suomessa kertoo omaa kieltään onnistumisesta.

Palvelukin pelaa, ja esimerkiksi klubiravintolalle satelee asiakaspalautteessa runsaasti kiitosta. Hymy on Ringsidessa herkässä.

Kuva: Lassi-Pekka Tilander

Hyvähenkinen kotipesä koko perheelle

Perheen yhteiselle harrastukselle Ringside on osoittautunut toimivaksi kotipesäksi. Hyvät harjoitusalueet klubirakennuksen tuntumassa auttavat lajitaitojen omaksumisessa. Junioritoiminta on aktiivista iltapäiväkerhoja ja golfleirejä myöten. Edulliset nuoriso- ja opiskelijapelioikeudet (295 e/650 e) takaavat rajoittamattoman pelioikeuden koko kaudeksi.

Aikuisten pelituotteissa on runsaasti valinnanvaraa. Henkilökohtaisen 745 euron hintaisen pelioikeuden sijasta voi hankkia esimerkiksi sarjakortteja 9 tai 18 reiän kierroksia varten. 1 165 euroa maksava perhepelioikeus on hyvä vaihtoehto silloin, kun perheessä on useampi kuin yksi golfari. Paketti sisältää yhden henkilökohtaisen pelioikeuden ja 15 pelilippua 18 reiän kierrokselle.

Aloittelijoita ja seuraa vaihtavia uusia jäseniä tullaan vastaan tarjouksella, jossa 85 euron hintaiseen jäsenmaksuun sisältyy yksi täysi pelikierros. Liittymismaksua seuralla ei ole.

Nurmikartanontie 5 02920 Espoo

Puhelin
010 501 3100

Sähköposti
caddie@ringsidegolf.fi

Kotisivut
ringsidegolf.fi

GREEN FEE:
18 reikää 64–79 e, nuoriso (13–21 v.) 30–40 e, juniorit (alle 12 v.) 20–30 e; 9 reikää 36–42 e, nuoriso (13–21 v.) 20–25 e, juniorit (alle 12 v.) 15–20 e; Iltapelit klo 18 jälkeen 36 e, nuoriso 20 e, juniorit 15 e. Tasoitussuositus
ruuhka-aikana on 36.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje