21.–28.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Kankaisten Golf - Asiakaspalvelu edellä

Varsinais-Suomen suurimmassa golfkeskuksessa kehitetään ravintolatoimintaa ja suunnitellaan alkuperäisen kentän päivittämistä.

Kaupungin melske jää nopeasti taakse, kun Turun keskustasta ottaa suunnan Maskuun Kankaisten 27-reikäiselle kentälle. Luonnon keskellä maalaismaisemassa ollaan noin vartissa, lupaa toimitusjohtaja Timo Tuominen.

”Matkaan muille Turun seudun kentille on varattava enemmän aikaa.”

Tulijoita riittää, sillä vuoden 2017 syksyllä avatut uudet yhdeksän reikää ja eteen päin tähtäävä työ uuden strategian hengessä on huomattu monella suunnalla. Kankaisten Golf oli vuosina 2019–2020 kahdesti peräkkäin ehdolla vuoden golfseuraksi Suomessa. Golflehden kenttärankingissä kokonaisuus hätyyttelee nousujohteisesti jo maan terävintä kärkeä. Vuoden 2019 listauksessa Kankaisten Golf löytyy sijalta 27.

9, 18 tai 27, sinä päätät!

Laadukas palvelukokonaisuus ja ensiluokkainen asiakaspalvelu on pantu merkille myös vieraspelaajien keskuudessa. Erityistä kiitosta viime vuosina on tullut etenkin viheriöiden kunnosta.

Se ei ole sattumaa, kertoo Lassi Pekka Tilander, jonka suunnittelemat yhdeksän reikää täydensivät Suomen golfin Hall of Fameen ensimmäisten joukossa nimetyn Pekka Sivulan alkuperäisen 18-reikäisen kokonaisuuden.

”Oli ilo päästä tekemään töitä alan parhaiden osaajien kanssa. Viheriöt toteutettiin tinkimättömästi, mikä näkyy myös hyvässä pelattavuudessa. Muodoistakin tekijätiimimme on saanut paljon kiitosta.”

Tilander on muutenkin tyytyväinen työnsä tuloksiin.

”Aika monta hienoa reikää saatiin aikaiseksi.” Kolmen luonteeltaan vaihtelevan yhdeksän reiän lenkin – Kartano, Puisto, Kankas – rinnakkaisuus mahdollistaa 18-reikäisen kokonaisuuden vaihtelemisen. Tarjolla on aina lisäksi yhdeksän reikää niille, joiden suunnitelmiin puolikas kierros sopii paremmin – tai niille, joille 18 reikää ei ole tarpeeksi.

KEHITTÄMINEN JATKUU

Äskettäin uudistetun klubitalon viihtyisyyttä parannetaan kevään kuluessa entisestään, kun ravintolasalin sisustus uudistuu. Uutta on sekin, että kenttäyhtiö päätti loppuvuodesta ottaa ravintolatoiminnan omaan haltuun. Koko konsepti uudistuu ruokalistoja myöten. Sandy Café & Bistron tarjontaan voi tutustua osoitteessa www.sandy.fi.

”Tavoitteena on nostaa asiakaskokemuksen laatua entisestään. Asiakaspalvelu on meille prioriteetti numero yksi”, Tuominen sanoo.

Tule testaamaan uudistunut ravintola!

Varsinais-Suomen vilkkain golfkeskus ei tyydy lepäämään laakereillaan. Peli- ja harjoitteluolosuhteisiin tehdään vuosittain investointeja, jotta pelaajat saavat ensiluokkaisia golfelämyksiä myös tulevaisuudessa. Tulevina vuosina painopisteenä on lähipeli- ja harjoitusalueiden uudistaminen entistä monipuolisemmiksi. Tämän kauden aikana on myös tarkoitus käynnistää suunnittelutyöt alkuperäisten 18 väylän päivittämiseksi.

Investoinnit palvelevat sekä aktiivista omaa seuratoimintaa että runsaslukuista vieraspelaajien joukkoa. Monet haluavat tulla kokemaan saman uudestaan. Usein ensimmäisenä sytykkeenä on osallistuminen johonkin Kankaisten Golfin lukuisista avoimista kilpailuista. Suositun Srixon South West Tourin osakilpailu on yksi hyvä vaihtoehto.

Kankaisten Golfin puitteissa järjestät myös mieleenpainuvan yritystapahtuman. Etkö vielä pelaa? Miten olisi Työpäivässä golfariksi -paketti? Yhdistä huvi ja hyöty, verkostoidu tai puhalla uutta henkeä työyhteisöön. Kerromme mielellämme lisää.

Muista myös verkkokaupasta löytyvät aloittelijoiden starttipaketit, jotka alkeiskurssin ja green cardin lisäksi sisältävät viisi yhdeksän reiän kierrosta. Golfharrastus saa lentävän lähdön.

Maskuntie 281,
21250 Masku

Puhelin
(02) 4312 787

Sähköposti
office@kgm.fi

Kotisivut
www.kgm.fi

GREEN FEE:
18 reikää arkisin
35–59 e, juniorit 10–32 e; viikonloppuisin 59 e, juniorit 10–30 e;
9 reikää 25–27 e, juniorit 5–16 e;
27 reikää 60–70 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje