27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Nevas Golf - Joustavasti kolmen ysin voimin

© Lassi-Pekka Tilander

Edullisista iltayseistä tuli hittituote kentällä, jota on ehostettu kaudeksi 2021. Alle 30-vuotiaat vieraat maksavat kierroksestaan edelleen ainoastaan oman ikänsä verran euroja.

Vain puoli tuntia Helsingin keskustasta ja ollaan vaihtelevassa maalaismaisemassa Sipoon puolella. 27-reikäisen kokonaisuuden vahva luontoyhteys heijastuu yhdeksikköjen nimissä: Ketulla, Karpilla ja Ravulla on kullakin oma luonteensa kuten nimensä kyseisille lenkeille lainanneilla eläimilläkin. Arjen kiireet on luonnon helmassa helppo unohtaa.

Kolmen yhdeksikön rinnakkaisuus tuo joustavuutta pelaamiseen. Yhdeksän reiän kiertämiseen kunakin päivänä osoitetulla lenkillä joka toinen lähtö on varattavissa paikan päällä. Kentälle pääsee spontaanin pelihimon iskiessä tai suunnitelmien muuttuessa ilman etukäteen tehtyä varausta.

Green feellä pelaat vaikka koko päivän!

”27 reikää antaa 18 reikään verrattuna tuplasti enemmän lähtöaikoja”, muistuttaa toimitusjohtaja Henri Nissinen. Tilaa on läpi kesän.

Kauden 2020 hyvä taloudellinen tulos on mahdollistanut uudistustyöt, joiden hedelmistä päästään alkavalla kaudella nauttimaan.

”Olemme harventaneet merkittävästi puustoa, uudistaneet salaojia, kunnostanee useita bunkkereita ja päivittäneet kentänhoidon kalustoa. Myös Rapukentän kuudes griini on uudistettu. Uskomme kokonaiselämyksen ehostuvan entisestään”, Nissinen kertoo.

HOUKUTTELEVASTI HINNOITELTU

Vieraspelaajia Nevas Golf tulee vastaan lukuisilla houkuttelevilla tarjouksilla. Hyvä esimerkki on täyden kierroksen green fee, jolla pelaa halutessaan vaikka koko päivän. Alle 29-vuotiaille suunnatusta green feestä on tullut jo klassikko, sillä vierailusta maksetaan euroja vain oman iän verran. Yli 65-vuotiaiden senioreiden täyden kierroksen green fee on kaikkina päivinä 39 euroa.

Uuttakin on keksitty kaudelle 2021. Kaikki heinäkuun viikonloput pelataan arkihinnoilla.

Kaksi vuotta sitten lanseeratuista iltayseistä on lyhyessä ajassa tullut todellinen hittituote. Kun pelaa yhdeksän reikää kello 19:n jälkeen, kierroksella on hintaa vain 19 euroa. Syyspuolella tarjouksen alkamisaikaa tarkistetaan olosuhteiden ehdoilla.

Tule kokemaan edulliset iltaysit!

Nevas Golf on viime vuosina niittänyt mainetta myös ravintolatoiminnallaan. Tällä kaudella ravintolasta vastaa yrittäjä, joka on entuudestaan tuttu läheisestä Box Café & Grillistä. Kiitosta on tullut muun muassa erityisen hyvistä burgereista ja laadukkaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin pohjautuvista lounasvaihtoehdoista. Perinteistä suomalaista ruokaa on tarjolla sitä mieliville.

Aloittelijoillekin Nevas Golf on ollut mieluinen kotipesä. Green cardin hankkiminen onkin Nissisen mukaan tehty Nevaksessa viime vuosina erityisen houkuttelevaksi.

”Jokainen alkeiskurssin käynyt saa kahden viikon mittaisen ilmaisen pelioikeuden yhdeksänreikäiselle kentälle. Ajankohdan saa itse valita. Resepti on osoittautunut toimivaksi, ja sana on kiirinyt suusta suuhun.”

Pelaajan polulla jo edenneille löytyy verkkokaupasta useita erilaisia pelioikeuksia yksilöllisiin tarpeisiin. Jäsenyyden sisältävä 448 euron ysikortti on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Yhdeksän täyden kierroksen sisältävää pelipäivää voidaan haluttaessa vaihtaa kolmeentoista yhdeksänreikäiseen kierrokseen.

Nevas Golfin nuorisoystävällisyys näkyy myös pelioikeuksien ikärajoissa. Nuorten 448 euron hintaisen rajoittamattoman pelioikeuden voi kaudeksi hankkia vielä 29 vuoden iässä. Jäsenmaksu sisältyy hintaan.

NEVAS GOLF

Sprängmanintie 79
01150 Söderkulla

Puhelin
010 400 6400

Sähköposti
ng@nevasgolf.fi

Kotisivut
nevasgolf.fi

GREEN FEE:
18 reikää arkisin 49 e,
viikonloppuisin 59 e
(heinäkuussa arkihinnalla
kaikkina aikoina!), seniorit
(yli 65 v.) 39 e, alle 29-vuotiaat
euro/ikävuosi; 9 reikää 34 e,
iltaysi 19 e.

HUOM!
Täyden kierroksen
green fee on koko päiväksi.

TASOITUSVAATIMUS:
Jonkin golfseuran jäsenyys
riittää! Ryhmän yhteenlaskettu
tasoitus enintään 100.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje