27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2021

Golf Talma - Hyvinvoinnin ehdoilla

Golf Talma rakentaa golfharrastuksen ympärille kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävän palvelukonseptin. Vauhtia kehityshankkeelle haetaan Business Finlandin myöntämän merkittävän tuen turvin.

Kaksi laadukasta 18-reikäistä kenttää, monipuolinen par 3-kokonaisuus, toimivat oheispalvelut, tenniskentät sekä vasta rakennetut Trackman-studio ja talvikuntosali hyvien yhteyksien äärellä.

Golf Talma on palvellut Challenge Tourin kilpanäyttämönä, kouluttanut mittavan määrän uusia golfin harrastajia ja tutustuttanut tuhansia koululaisia lajin saloihin. Kenttiä ja muita olosuhteita on viime vuosina perusparannettu tulorahoituksen turvin yli kahdella miljoonalla eurolla, pelioikeuksia vuokrataan reilusti yli vastikkeen hinnan ja osakkeen arvo on viime aikoina jopa tuplaantunut.

Lahden moottoritien varrella vain noin 30 kilometriä Helsingistä

Mitä vielä voisi toivoa?

Golf Talman strategia pohjautuu ajatukselle siitä, että aktiivinen golfin harrastaminen saa ihmisen nauttimaan elämästään enemmän ja voimaan paremmin. Nyt Talmassa tähdätään vieläkin korkeammalle, luomaan aktiivisesti edellytyksiä yhteisön jäsenten kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Business Finlandin vuonna 2020 myöntämä 100 000 euron tuki mahdollistaa laadukkaan ympärivuotisen toiminnan uuden kehityshankkeen merkeissä.

”Uusi hyvinvointiin tähtäävä golfkoulukonsepti täydentää merkittävällä tavalla riviharrastajille suunnattuja palvelujamme, jatkossa myös talvella”, toimitus- ja toiminnanjohtaja Ismo Haaponiemi iloitsee.

Laadukkaat hyvinvointipalvelut kiinnostavat Haaponiemen mukaan suurta osaa golfareista, mutta palvelut on tähän asti jouduttu ostamaan muualta. Talmassa tähdätään nyt sellaiseen verkostoitumiseen, jossa perinteinen golfvalmennus ja fyysinen valmennus, miksei myös sosiaalinen ja psyykkinen hyvinvointi, kohtaavat toisensa ja ovat hankittavissa samassa paketissa. Perinteisestä klubigolfista astutaan hyvinvointiurheilun suuntaan.

Kun esimerkiksi liikkuvuutta ja voimantuottoa päästään talvikaudella parantamaan, hedelmät ovat valmiina poimittaviksi sulan maan aikana. Se tietää lisää onnistumisia, lisää mielihyvää golfin parissa.

Valtaosa golfareista on Haaponiemen mukaan hyvin tavoitteellisia ja sitoutuneita itsensä kehittämiseen. Siksi palvelujen laadun on oltava korkealla.

Me uskomme, että aktiivinen golfin harrastaminen saa ihmisen nauttimaan elämästään enemmän ja voimaan paremmin. Aktiivinen golfari luo hyvinvointia itselleen ja ympäristölleen.

”Business Finlandin myöntämä tuki on meille ainutlaatuinen tilaisuus luoda kunnianhimoisesti jotain täysin uutta. Tarkoitus on kesän 2021 pilottivaiheen jälkeen hakea toiminnalle selkeää kasvua kehittämällä palvelua voimakkaasti tulevina vuosina. Kenties muutaman vuoden päästä voimme tarjota konseptia omien pelaajien lisäksi muillekin golfareille yli seurarajojen, miksei myös yrityksille. Skaalautuvuus on pidetty siinä mielessä mukana.”

Fysiikka- ja lyöntiharjoittelua sisältävä kuuden viikon mittainen treeniohjelma polkaistaan pilottivaiheessa liikkeelle kolmivaiheisella testillä. Liikkuvuuden ja voimantuoton lisäksi kartoitetaan pelaajan lajitekninen osaaminen Trackman-analyysilla. Yksilöllinen kehonhuolto- ja harjoitusohjelma räätälöidään tulosten ja pelajan kanssa käydyn tavoitekeskustelun pohjalta.

Liikkeelle lähdetään Talman omista tiloista ja omilla valmentajilla, mutta Haaponiemen mukaan avuksi otetaan tarvittaessa osaamista myös ulkopuolisilta kumppaneilta.

”Meille on juuri valmistunut Par 3 -kentän yhteyteen oma Trackman-studio. Varsinaiseen klubirakennukseen olemme jo varustaneet liikuntatilan, josta löytyy asianmukaiset välineet talviharjoitteluun. Kumppaniverkoston rakentaminen on luonteva seuraava askel.”

Nygårdintie 115
04240 Talma

Puhelin
(09) 274 6540

Sähköposti
golftalma@golftalma.fi

Kotisivut

golftalma.fi

Par 3 caddiemaster
(09) 274 654 33

GREEN FEE MASTER JA LAAKSO:
18 reikää 65 e,
juniorit 30 e;
9 reikää aikuiset 40 e,
juniorit 17,5 e

GREEN FEE PAR 3:
9 reikää 20 e (lisäkierros
5 e), juniorit 11–21 v. 10 e
(lisäkierros 5 e),
juniorit max 10 v. 5 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje