20.–28.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][15]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2019

Tahko Golf - ”Uudet” ysit tuovat lisää joustoa

Tahkon golftarjonta uudistuu New Coursen uudella konseptoinnilla. 36 reiän kokonaisuus on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen golfin huipulla.

Tahko Golfin slogan puhuu ”golf- keskuksesta lähellä huippua”. Ja sehän pitää paikkansa monessakin mielessä. Tahkon rinteet huippuineen ovat lähellä, ja pelaajien arvioissa Tahko on monellakin mittarilla yksi kotimaisen golftarjonnan huippukohteista.

Golflehden kentttärankingissä vuonna 2017 Old Course sijoittui viidenneksi. Top viidessä on oltu myös Pelaaja ensin -kyselyllä kerätyssä palautteessa. Kokemusta kiittelevät niin omat pelaajat kuin satunnaiset vieraatkin. Tosin satunnaisuus vaihtuu monilla nopeasti säännöllisiksi vierailuiksi.

Old Course on useimpien kävijöiden mielestä yksi Suomen kauneimmista kentistä, New Course puolestaan yksi pelaajaa monipuolisimmin haastavista.

Resort-golfia ja paljon muuta koko perheelle

Majoitusvaihtoehtoja golfpaketteineen löytyy molempien kenttien välittömästä tuntumasta. Erilaisia aktiviteetteja Tahkolla on koko perheelle ympäri vuoden. Golfloma voi olla paljon muutakin kuin golfia.

Ennen toisen kentän valmistumista Tahkolla oli maine kenttänä, jolle kuumeisimman sesongin aikana oli vaikea mahtua sekaan. New Coursen myötä tilanne on muuttunut.

Yhdestä tuli kaksi

”Pystymme nykyisin vastaamaan kysyntään hyvin joustavasti, vaikka prime time -ajat loma-aikana olisivatkin täynnä”, toimitusjohtaja Jukka Ilva vakuuttaa. ”Yhteistyö majoitusyrittäjien kanssa takaa sen, että isoillekin ryhmille löytyy tilaa, kunhan varaukset tehdään hyvissä ajoin.”

Lisää joustavuutta kauteen 2019 tuo New Coursen uusi strategia. Kentän molemmat puolikkaat ovat saaneet oman profiilinsa. Toista pelataan Lake Coursena, toista Forest Coursena. Molemmilla on oma varauskalenterinsa.

Ysi aamulla, toinen illalla. Nyt sekin onnistuu.

”Haluamme elää mukana ajassa ja tarjota pelaajille monipuoliset mahdollisuudet yhdeksän reiän kokemukseen”, Ilva kertoo. ”Uusi järjestely mahdollistaa senkin, että ensimmäisen yhdeksän reiän jälkeen voi esimerkiksi syödä lounaan, piipahtaa päivälevolla ja palata takaisin toista yhdeksää reikää varten.”

Lake & Forest Coursen erinomaiset harjoittelumahdollisuudetkin kannattaa myös pitää mielessä. Puitteet taipuvat niin pitkän pelin kuin lähipelinkin harjoitteluun. Sadekaan ei haittaa, sillä rangelta löytyy 16 katettua lyöntipaikkaa. Kohdealueet tuovat lisää terävyyttä tekniikan hiomiseen.

Resort-asuminen Tahkolla avaa lukemattomia mahdollisuuksia myös luontoelämysten hankkimiseen. Moni-ilmeiseen maastoon voi tutustua vaikkapa pyörän selässä tai suuntaamalla rauhalliselle melontaretkelle Syvärin vesille. Kalastamaankin pääsee.

Jos kalan haluaa mieluummin valmiina lautaselle, Tahkon lukuisat ravintolat, golf- klubien ravintolat mukaan luettuina, ovat valmiina palvelukseen. Golfareiden suosikkiannos tosin on klubihampurilainen.

”Se yksinkertaisesti on niin hyvä”, Ilvakin kiittelee.

Erilaisia tapahtumia ja tempauksia Tahkon kesään mahtuu runsaasti, ja myös golf pistää parastaan heinäkuisella Rajat rikki -tapahtumalla. Teemojen kirjo on viime vuosina ulottunut Hollywoodista scifiin. Kaikki pelaavat Texas scramblea punaisilta, miehet pelkin rautamailoin. Parhaat asut palkitaan, ja kierroksen jälkeen viihdytään monipuolisen ohjelman merkeissä.

Kenttä – Info

Tahko Golf
Lake & Forest Course: Kultapallo 1
73310 Tahkovuori
Old Course: Klubitie 12
73310 Tahkovuori
0600 550 740 (0,86 €/min+pvm/mpm)
toimisto@tahkogolf.fi
www.tahkogolf.fi

Slogan: Golfkeskus lähellä huippua
Signature Hole: Old Course nro 7

Green fee:
Old Course –30.6. & 1.9.:
ma–to 47 €, pe–su 52 € twilight 42 €
opiskelijat/alle 22 v. ma–to 25 €, pe–su 30 €, twilight 20 €
9 reikää:
ma–to 27 €, pe–su 30 €, twilight 22 €
Old Course –1.7.–31.8.:
ma–to 62 €, pe–su 67 €, twilight 52 €
opiskelijat/alle 22 v.  ma–to 25 €, pe–su 35 €, twilight 25 €
9 reikää:
ma–to 32 €, pe–su 37 €, twilight 27 €

Lake Course & Forest Course –30.6. & 1.9.
9 reikää:
ma–to 22 €, pe–su 25 €, twilight 20 €
opiskelijat/alle 22 v. ma–to 25 €, pe–su 30 €, twilight 20 €
18 reikää:
ma–to 42 €, pe–su 47 €, twilight 37 €
opiskelijat/alle 22 v. ma–to 23 €, pe–su 27 €, twilight 18 €

Lake Course & Forest Course –1.7.–31.8.
ma–to 62 €, pe–su 67 €, twilight 52 €
opiskelijat/alle 22 v.  ma–to 25 €, pe–su 35 €, twilight 25 €
9 reikää:
ma–to 22 €, pe–su 25 €, twilight 20 €
18 reikää:
ma–to 57 €, pe–su 62 €, twilight 47 €
opiskelijat/alle 22 v. ma–to 25 €, pe–su 35 €, twilight 25 €

Golfkesä kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje