28.1.–4.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][7]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2019

Lakeside Golf - Vieraspelaajien suosiossa

Kaksi luonteltaan hyvin erilaista kenttää ja kysynnän mukaan elävä hinnoittelu ovat Lakeside Golfin vetonauloja. Pro shop houkuttelee asiakkaita kauempaakin.

Lakeside Golfin kenttäkaksikko on viime vuosien ranking-menestyjä monillakin mittareilla. Kiitosta on tullut niin kenttien kunnosta, palvelusta kuin viihtyisyydestäkin.

Palaute omilta jäseniltä on kahdella viime kaudella ollut parempaa kuin yhdelläkään toisella kotimaan kentällä, kertovat Pelaaja ensin -kyselyn tulokset.

”Olemme Suomen tyytyväisimpien jäsenten koti. Meidän tapauksessamme se ei onneksi merkitse sisäänpäinlämpiävyyttä”, toimitusjohtaja Johanna Mäkelä toteaa tyytyväisenä. ”Vieraatkin otetaan avosylin vastaan. Ilmapiiristä tulee säännöllisesti kiitosta.”

Tienraivaaja joustavassa hinnoittelussa

Vieraspelaajia on jo kaudesta 2011 lähtien houkuteltu joustavalla green fee -hinnoittelulla. Tulokset näkyivät Golflehden vuoden 2017 kenttärankingissä, jossa Pirunpelto ylsi hinta–laatusuhteessa koko Suomen ykköseksi.

Tarkasta päivän hinta kotisivuilta!

”Green fee voi kauden aikana olla kysynnästä riippuen mitä tahansa kymmenen ja kuudenkymmenen euron välillä”, Mäkelä kertoo.

Hinta elää myös päivän sisällä.

”Keskellä kautta meillä ei ole yhtään sellaista päivää, jonka aikana hinta pysyisi muuttumattomana aamusta iltaan. Kannattaa tarkastella tilannetta kotisivuiltamme tai GolfBoxin kautta. Esimerkiksi perjantai- ja lauantai-iltaisin kentille pääsee pikkurahalla.”

Lakeside Golfissa puhutaan mielellään myös hinnoittelun oikeudenmukaisuudesta. Puutteet kentän kunnossa tai vaikkapa kierrokseen vaikuttavat hoitotoimenpiteet näkyvät välittömästi hinnoittelussa.

”Viesti hintajoustosta on ollut yllättävän vaikea saada menemään perille”, Mäkelä ihmettelee. ”Tulokset alkavat kuitenkin näkyä. Vierailijoiden osuus kokonaiskierrosmäärästä on meillä nykyisin noin neljännes tai jopa hieman yli.”

Vierailijat suuntaavat sankoin joukon Sastamalaan myös ollakseen mukana avoimissa kilpailuissa, joita kauteen mahtuu yli 50. Houkuttimena on kaksi luonteeltaan selkeästi erilaista kenttää, joista Järvenranta tunnetaan huomattavasti Pirunpeltoa leppoisampana kokonaisuutena. Molemmat  kentät tarjoavat silti kaiken tasoisille pelaajille avaimet elämykselliseen ja onnistuneeseen golfpäivään.

Vierailemisen arvoinen pro shop

Ylpeyttä Lakesidessa tunnetaan myös hyvin sujuvasta yhteistyöstä pro shopia pitävien Maarit ja Petri Pelttarin kanssa.

”Golf Balatan valikoimiin tullaan tutustumaan ja kauppaa hieromaan kauempaakin”. Mäkelä kertoo. ”Jotkut ajavat meille pelaamaan parikin kertaa vuodessa ihan pro shopin ansiosta.”

Pelttarien myymälä tunnetaan myös kattavasta käytettyjen mailojen valikoimasta. Jos vanhan setin tai mailan antaa vaihdossa, uuteen voi päästä kiinni hyvinkin edullisesti.

Irtiotto arjesta hieman pitemmäksikin ajaksi onnistuu sekin helposti näissä maisemissa.

”Meillä golfin voi yhdistää vaikka kaupunki- tai kylpylälomaan”, Mäkelä vihjaa. ”Ja jos oikein helpolla haluaa päästä, Karkun Lomakiinteistöjen huviloita löytyy aivan Järvenranta-kentän ja klubin

palvelujen tuntumasta.”

Kenttä – Info

Lakeside Golf
Sastamalantie 1901, Sastamala
03 512 9500
toimisto@lakesidegolf.fi
lakesidegolf.fi

Tasoitusvaatimus: green card ja golfseuran jäsenyys, ryhmätasoitus pääsääntöisesti max. 108, ruuhka-aikoina hcp 36
Signature-elementit: Pirunpelto reikä nro 12

Green fee:
Katso päivän hinnat!
18 reikää:      10-60 €

Golfkesä kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje