28.1.–4.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][7]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2019

Kytäjä Golf - Kansainvälisen tason kenttäkaksikko

Tinkimättömyys on ollut Kytäjällä toiminnan ohjenuora alusta lähtien. 36 reiän kokonaisuus tarjoaa unohtumattomia elämyksiä myös golfkentän ulkopuolella.

Kytäjällä on tavattu ajatella isosti. Jo silloin, kun kartanon maat ulottuivat läntiselle Uudellemaalle aina Mustion kartanoon asti.

Kun tänne vuosituhannen vaihteessa alettiin puuhata golfkenttää, rima asetettiin jälleen korkealle. Päämääränä oli sellainen laatu, jota Suomessa ei aiemmin golfissa ollut koettu.

Kun South East -kenttä vuonna 2003 avattiin, kävijät häikäistyivät muustakin kuin bunkkereiden valkoisesta hiekasta. Ja kun sisarkenttä, North West, hieman myöhemmin valmistui, golfkeskus palveluineen oli kokonaisuus, jota saattoi pitää poikkeuksellisen edustavana jopa pohjoismaalaisella mittapuulla.

Useissa rankingeissa South East komeilee Suomen ykköskenttänä. Jotkut pitävät vielä enemmän North Westista. Molemmilla on pelattu muun muassa Challenge Touria.

Majoittumismahdollisuus rikastaa palvelupalettia

”Laatu on meille ykkösasia”, sanoo toiminnanjohtaja Sari Tani. ”Teemme parhaamme ollaksemme ykkönen Suomessa, monellakin mittarilla. Kytäjän uudet ylelliset villat täydentävät palvelutarjontaamme samassa hengessä.”

Nyt tarjolla myös laadukasta  majoitusta

Laatu vetää puoleensa myös yrityksiä, jotka haluavat pelata varman päälle. Ensimmäinen vierailu Kytäjällä jää hyvin harvoin viimeiseksi.

”Yritystapahtumat osaamme tosi hyvin”, Sari Tani vakuuttaa. ”Puitteet soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin, sellaisiinkin joissa golf on vain yksi palanen muiden palvelujen joukossa.”

”Perhejuhliakin Kytäjällä voi viettää – vaikka jossakin tilavimmista villoistamme. Juhlatilaksi muunnettu kartanon vanha ravitalli on sekin hyvä vaihtoehto esimerkiksi häihin. Istumapaikkoja on jopa 250.”

Myös harjoiteluun Kytäjällä on tarjota erinomaiset olosuhteet.

”Suomen parhaimmisto harjoittelee täällä”, Sari Tani muistuttaa. Ammattilaiset ovat tuttu näky, samoin Suomen Golfliiton valmennusryhmät. Kokeneet valmentajamme ovat luonnollisesti myös harrastajien käytettävissä. Tarjolla on sekä yksityis- että ryhmäopetusta.

Golfautojen laivasto on valmiina palvelemaan niitä, jotka haluavat säästää voimiaan päivän muihin aktiviteetteihin.

Perheellisille pelioikeuden lunastaneille golfareille Kytäjällä on tarjota houkutteleva etu.

Haastetta taitavimmille, elämyksiä kaiken tasoisille

”Pelioikeuden haltijan alle 18-vuotiaat lapset maksavat kaudestaan ainoastaan jäsenmaksun ja mahdollisen liittymismaksun. Nuorissa on tulevaisuus, myös suomalaisen golfin. Haluamme antaa oman panoksemme lajin hyvinvointiin ja pitää aloittamisen kynnyksen matalalla.”

Kytäjän kentät ovat useimpina kesinä saaneet kiitosta hyvästä kunnostaan. Kentät tarjoavat monipuolisia haasteita parhaillekin, ja elämyksiä kaikille taitoihin katsomatta.

Joillekin ykkösasia Kytäjällä on rikas luonto järvimaisemineen. Varhaisen aamun usva kietoo usein maiseman vaippaansa. Ja kun on kerran seurannut auringonlaskun värileikkiä Kytäjällä, haluaa palata takaisin kokemaan sen uudestaan.

Kenttä – Info

Kytäjä Golf
Kytäjäntie 1265, 05720 Hyvinkää
019 456 5700
caddiemaster@kytajagolf.fi (ei ajanvarauksia sähköpostitse)
kytajagolf.fi

Slogan: Kun jotain tehdään, se tehdään kunnolla
Signature Hole: South East nro 9
Ravintolan suosikkiannos: Kytäjä Burger

Green fee:
Low Season –17.5. & 9.9
18 reikää:  

60 €, juniorit (1998–) 20 €
opiskelijat (1994–) 20 €
9 reikää:
40 €, juniorit (1998–) 15 €
opiskelijat (1994–) 15 €

High Season 18.5.–8.9.
18 reikää:

92 €, juniorit (1998–) 35 €
opiskelijat (1994–) 35 €
9 reikää:
55 €, juniorit (1998–) 25 €
opiskelijat (1994–) 25 €

Golfkesä kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje