28.1.–4.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][7]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2019

Kankaisten Golf - Kolmen ysin golfkeskus

Juhlavuonna rakennetaan uutta strategiaa ja nautitaan peruskunnostetun klubitalon kohonneesta palvelutasosta.

Kankaisten Golfista on 30 vuodessa kasvanut Varsinais-Suomen suurin ja vilkkain golfkeskus. Viime kaudella kentällä pelattiin ennätyksellisesti lähes 43 000 golfkierrosta.

Vuonna 2017 valmistuneet uudet Lassi Pekka Tilanderin suunnittelemat yhdeksän reikää täydentävät nykyisin Pekka Sivulan alkuperäistä 18 reiän kokonaisuutta. Kenttäyhdistelmää muunnellaan parin viikon välein, mikä tuo tervetullutta vaihtelua. Yksi yhdeksän reiän lenkki on jatkuvasti pelattavissa erikseen. Päivässä ehtii kokea vaikka kaikki kolme.

Joustavuutta peliin tuo myös helppo saavutettavuus. Turun keskustasta liikkeelle lähdettäessä kentän tavoittaa noin vartissa moottoritien tuntumasta. Helsingin suunnasta tullessa kentälle kurvaa mutkattomasti Raision kautta.

Vieraspelaaminen kasvussa

Jo viime kaudella kenttä oli monelle ensikertalaiselle miellyttävä yllätys. Erityisesti griinien loistavasta kunnosta tuli erittäin runsaasti myönteistä palautetta, kertoo toimitus- ja toiminnanjohtaja Timo Tuominen. Sana tuntui kulkevan suusta suuhun, sillä vieraspelaamisessa tapahtui peräti 40 prosentin kasvu.

Yhdeksän reiän vaihtoehto aina tarjolla

Tulevalla kaudella palvelutasoa nostetaan edelleen, sillä klubitalon saneeraus- ja laajennushanke on loppusuoralla. Uudistetut pukeutumis-, sauna- ja sosiaalitilat luovat laadukkaat puitteet viihtymiselle. Terassikin laajenee ja täydentyy liukulasiseinin. Myös pro shop saa lisää avaruutta, minkä lisäksi kymmenen uutta golfautoa tuovat oman lisänsä palvelupalettiin.

Aloittelijoita Kankaisten Golf muistaa monin tavoin. Tarjolla on edullisia starttipaketteja, joihin peruskurssin ja green card -suorituksen lisäksi sisältyy liittymis- ja jäsenmaksu sekä viisi kierrosta 9 reiän kentällä. Välineetkin saa tarvittaessa lainaksi.

Lajin kynnystä madalletaan myös jokaiselle väylälle tupsuin merkittävillä oransseilla lyöntipaikoilla. Tasoituskelpoisuutensa säilyttäville kentille tulee tällä tavoin kokonaispituutta 1750–1850 metriä. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi lapsille, aloittelijoille ja ikäihmisille. Edistyneemmillekin pelaajille lyhytkentät tarjoavat tilaisuuden tuloksenteon harjoitteluun ja hauskanpitoon totisempien kierrosten lomassa.

Kymppikortit ja muut uudet pelituotteet ovat yksi väylä uuden harrastuksen pariin. Junioreille tarjolla on esimerkiksi edullisia vuokrapelioikeuksia.

Golfin starttipaketit ja kymppikortit nyt helposti verkosta!

South West Tour alueen yhteinen ponnistus

Yhteistyö muiden seurojen kanssa toimii. Keskikesällä 10.–12.7. järjestettävä kolmen kentän South West Tour on siitä hyvä esimerkki. Keskiviikkona pelataan Kankaisten kentällä, torstaina Aurinko Golfissa Naantalissa ja perjantaina Paraisten Archipelagia Golfissa.

”Olemme rakentaneet paketin, jonka uskomme houkuttelevan paikalle myös runsaasti vieraspelaajia. Kilpailumaksu kolmelta kierrokselta on ainoastaan 90 euroa, ja hintaan sisältyy ruokailu joka päivä”, Tuominen kertoo.

Lue lisää South West Tourista

Varsinainen seuran 30-vuotisjuhla järjestetään vasta kauden päätteeksi. Sitä ennen 29.6. pelataan kuitenkin kaikille avoin 30-vuotiskilpailu.

Juhlavuotta vietetään myös uuden strategian rakentamisen merkeissä. Tarkoitus on elää mukana ajassa tavalla, joka takaa golfyhteisön hyvinvoinnin ja tarjoaa mahdollisimman palkitsevia golfelämyksiä kaiken tasoisille pelaajille.

Kenttä – Info

Kankaisten Golf
Maskuntie 281, 21250 Masku
(02) 4312 787
office@kgm.fi
www.kgm.fi

Signature Hole: Puisto 7.
Kasvatteja: Oona Vartiainen, Sakke Siltala
Tasoitusvaatimus: 54, maksimi ryhmätasoitus 108

Green fee:
18 reikää:
Arkisin: 35–55 €, juniorit 10–25 €
Viikonloppuisin: 55 €, juniorit 10–30 €
9 reikää:
25 €, juniorit 5–15 €

Golfkesä kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje