28.1.–4.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][7]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2019

Espoo Golf - Monta tapaa pelata

Espoo Golfissa pelioikeuksien palapeliä voi pelata monella eri tavalla. Siltaa useiden eri golfyhteisöjen välille rakennetaan aktiivisesti.

Espoo Golf. Se on nimi Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin yhteenliittymälle, jonka turvin golf-yhteisöjen jäsenille ja osakkaille kehitetään uusia etuja.

”Kenttien välinen yhteistyö on tullut jäädäkseen”, Espoo Golfia eteenpäin luotsaava Markku Ignatius toteaa. Espoossa se merkitsee paljon muutakin kuin yhteistä hallinto- ja asiakaspalvelumallia.

Ignatius valvoo noin 2 600 golfin harrastajan etua kentillä, jotka luonteeltaan täydentävät sopivasti toinen toistaan. Toinen on perinteinen yhdistyspohjainen kenttä, joka on opittu tuntemaan myös parhaista pelaajista mittaa ottavana kilpa-areenana. Toinen on moderni yhteisö, jonka kaksi nopeasti pelattavaa leppoisaa ysiä tarjoavat onnistumisen edellytyksiä myös lajin pariin vasta tulleille.

Gumböle Golfin pelioikeuden on voinut laajentaa kattamaan pelaamisen myös Espoon Golfseuran kentällä. Lisäksi EGS:n, Gumbölen ja Kurkin kentille on ollut lunastettavissa 150 euron lisämaksusta Play63-pelioikeus, joka on mahdollistanut pelaamisen kolmella luonteeltaan hyvin erilaisella kentällä. Gumbölessa ja Kurkissa myös yhdeksän reiän kierrokset ovat onnistuneet kivuttomasti, mikä on lisännyt pelaamisen joustavuutta entisestään.

Kaudella 2019 Espoon Golfseuran varsinaiset jäsenet ja Gumböle Golfin osakkaat voivat laajentaa pelioikeutensa edullisella lisämaksulla kattamaan myös pelaamisen Suur-Helsingin Golfin kahdella kentällä – ja toisin päin. SHG:ssä ja Espoo Golfissa uskotaan, että osakepelaamisen malli on edelleen toimiva myös muuttuneessa toimintaympäristössä, kunhan osakkaiden eduista pidetään huolta erilaisilla lisäarvoa tuottavilla ratkaisuilla.

Helposti Turunväylän ja Kehä kolmosen tuntumassa

Uusi E-osake pian liikkeelle

Myös Gumböle Golfin kevättalvella uusittu yhtiöjärjestys palvelee osakepelaamista. Markkinoille ollaan kevään ylimääräisen yhtiökokouksen jälkeen laskemassa uusi vastikkeeton E-osake, joka voidaan välivuosina jättää lepäämään. Kun osakkeen jälleen aktivoi, osakkaan etuihin lukeutuu myös mahdollisuus useiden kenttäyhtiöiden välisen Kultakortti-yhteistyön hedelmien hyödyntämiseen pienellä lisämaksulla.

”Yhtiöjärjestykseen on kirjattu, että yhtiö lunastaa osakkeen haluttaessa aina nimelliseen yhden euron hintaan takaisiin”, Ignatius kertoo. ”Uutinen on herättänyt heti kiinnostusta. Pari osaketta on jo varattu ennen kuin antia on edes aloitettu.”

Mahdollisuus laajentaa pelioikeus joustavasti useille kentille

Nuoret pelaavat edullisesti

Lajin tulevaisuudesta halutaan Espoossa pitää kiinni tarjoamalla juniori-ikäisille ja nuorille aikuisille mahdollisuus edulliseen harrastukseen. Alle 16-vuotiaat jäsenmaksun maksaneet pelaavat pelioikeuden lunastaneen perheenjäsenen kanssa ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaille kierros perheenjäsenen kanssa on aina ilmainen, kun mukana on kuka tahansa vanhempi pelaaja, jolla on pelioikeus tai vaikkapa ainoastaan maksettu green fee.

Pelioikeudesta Espoo Golfissa maksetaan 15 euroa ikävuodelta aina 30 ikävuoteen asti. Pelioikeuden laajennus naapurikentälle maksaa ainoastaan 50 euroa lisää.

Kaveritkin pääsevät Espoo Golfissa edullisesti mukaan. Green fee on 30. ikävuoteen asti ainoastaan viisi euroa plus oma ikä.

Kehä kolmosen ja Turunväylän läheisyydessä sijaitsevat kentät on pääkaupunkiseudulla asuvien helppo tavoittaa. Se on yksi selitys siihen, että Espoon Golfseura on ollut yksi Suomen menestyneimmistä kasvattajaseuroista.

Kenttä-Info

Espoo Golf / Espoon Golfseura
Blominmetsäntie 2, Espoo
0600 418 841 (0,89 €/min +pvm)
caddiemaster@egs.fi
espoongolfseura.fi

Tasosuositus: 36, max. ryhmätasoitus 110.
Kasvatteja: Mikko Rantanen, Minea Blomqvist, Peter Erofejeff, Matilda Castren…

Gumböle Golf
Gumbölentie 20, Espoo
0300 870 370
caddiemaster@gumbolegolf.fi
gumbolegolf.fi

Tasoisuositus: 54, max. ryhmätasoitus 120.
Kasvatteja: Toni ja Anne Hakula…
Slogan: Pelaajien kenttä keskellä Espoota

Golfkesä kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje