28.1.–4.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][7]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2019

Aurinko golf - Laadukasta seuratyötä

Aurinko Golf on vakiinnuttanut paikkansa Lounais-Suomen suurimpana golfkeskuksena. Aloittelijoista pidetään hyvää huolta, ja junioritoiminnallekin satelee kiitosta.

Muumimaailmasta, presidentin kesäasunnosta, maineikkaasta kylpylästä ja siitä kuuluisasta auringosta tutuksi tulleessa Naantalissa pelataan myös golfia.

Aurinko Golfilla on käytössään vuonna 2007 avattu 18-reikäinen par 72 -kenttä sekä kaiken tasoisille pelaajille hyvin soveltuva yhdeksänreikäinen Ysi+-kenttä. Jälkimmäiselle ovat kaikki tervetulleita tutustumaan lajiin ruuhkaisimpien aikojen ulkopuolella.

Jäsenmäärältään Lounais-Suomen suurimmaksi kasvanut seura viettää tällä kaudella jo 15-vuotisjuhliaan. Toimitusjohtajana helmikuussa aloittanut Arttu Pulkkinen on tyytyväinen tähän mennessä näkemäänsä.

Lounais-Suomen kysytyin golfkeskus

”Toimintaa ja palveluja viedään eteenpäin hyvässä hengessä. Juhlavuosi tuo meille viisi uutta golfautoa, ja uusi verkkokauppa helpottaa asiointia entisestään.”

Yhteistyö Lounais-Suomen muiden kenttäyhteisöjen kanssa sujuu. Aurinko Golfin pelioikeus voidaan esimerkiksi 290 euron lisämaksulla laajentaa kattamaan pelit myös Kultarannassa, toisella naantalilaiskentällä.

Kilpailurintamallakin tapahtuu.

”Heinäkuussa järjestämme yhdessä Kankaisten Golfin ja Archipelagia Golfin kanssa kolmen päivän mittaisen South West Tourin”, Pulkkinen kertoo. ”Keskimmäinen kierros pelataan meillä torstaina 11.7. Tervetuloa mukaan kesäiseen tunnelmaan.”

Lue lisää South West Tourista

Pelituotteiden kirjo on laaja. Erilaisia pelioikeus- ja sarjakorttivaihtoehtoja löytyy niin täysimittaiselle kentälle kuin Ysi+-kentällekin.

Aloittelijoille suunnattu HCP 30–54 -toiminta on vilkasta. Kauden aikana harjoitellaan, pelataan ja viihdytään yhdessä myös kentän ulkopuolella. Yhteydenpito jatkuu omassa facebook-ryhmässä samanhenkisten kesken.

Laadukas junioritoiminta on huomioitu useaan otteeseen. Vuonna 2017 Aurinko Golfille ojennettiin Suomen Golfliiton myöntämä Laatuseura-merkki. Viime syksynä kohdalle osui puolestaan Olympiakomitean Tähtiseura-tunnustus. Jälkimmäinen on golfissa myönnetty Aurinko Golfin ohella ainoastaan Oulun Golfseuralle.

Omenat omasta takaa

Vengan tilan kulttuurimaisemaan rakennetun pääkentän väylät kulkevat vaihtelevassa maastossa. Toisaalla on tilaa hengittää, toisaalla suunnataan kallioiden ja puiden reunustamille väylille. Ja välillä tullaan klubirakennuksen tuntumaan omenapuulehtoon, joka keväisin lumoaa kukkaloistollaan, syksyn jo hiipiessä puolestaan valossa kylpevine omenoineen.

Korkeuserojakin löytyy, esimerkiksi ylhäältä alas avattavalta 18. reiältä.

Ysi+-kentälle myös ilman green cardia

”Päätösreikä on par 72 -kentän signature hole”, Arttu Pulkkinen luonnehtii. ”Pitkälyöntiset tavoittelevat griiniä veden yli. Paljon voi vielä tapahtua. Siinä on usein tulos tai ulos -meininkiä.”

Harjoitusalueet täydentävät kokonaisuuden. Rangen lisäksi alueella on lähipelialue sekä laaja harjoitusviheriö. Klubilla voi rentoutua, tankata ja seurata tapahtumia kentän puolella.

Kenttä – Info

Aurinko golf
Vengantie 58, 21110 Naantali
020 7545 903
toimisto@aurinkogolf.fi
aurinkogolf.fi

Kasvatteja: Simo Haavisto, Eemil Alajärvi
Signature Hole: Reikä nro 18
Ravintolan suosikkiannos: Burgeri

Green fee:
Par 72:
18 reikää 35–59 €, juniorit (alle 20 v.) 25 €;
puolikas kierros (aikarajoitus) 30 €
Ysi+:
20 €; juniorit (alle 20 v.) 14 €

Tasoitusraja:
Par 72 -kentällä vieraille 36, ryhmätasoitus 108; Ysi+-kentällä 36 viikonloppuisin ennen klo 9; 54 (jäsenyys seurassa) viikonloppuisin klo 9–11; ryhmätasoitus aina 150.
Pelaajakohtaiset rajat eivät koske osakkaita.

Golfkesä kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje