28.1.–4.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][7]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2019

Ähtärin Golf - Rennosti ja ruuhkattomasti

Ähtäri on paljon muutakin kuin pandoja. Golfkenttä täydentää monipuolisen resortin tarjontaa.

Ähtärin vetovoima sen kuin voimistuu. Petoeläimistään jo pitkään tunnettuun eläinpuistoon saadut jättiläispandat ovat yksi selitys, mutta ei suinkaan ainoa. Myös palvelutarjontaa on lisätty. Aktiviteetteja ja erilaisia majoitusvaihtoehtoja koko perheelle löytyy ympäri vuoden.

”Ähtärin Zoo Resortin kävijämäärä kasvoi viime vuonna yli sadalla tuhannella”, Jussi Jokinen Ähtärin Golfista kertoo. ”Meille on tärkeää, että golf nähdään osana tätä suurempaa palvelukokonaisuutta.”

18-reikäinen kenttä sijaitsee Ähtärin matkailualueella eläinpuiston ja Flowparkin läheisyydessä. Kun valitsee majoituksen sopivasti, kaikki kohteet tavoittaa vaivattomasti vaikka kävellen.

”Hotelli Mesikämmen kylpylöineen on monelle tuttu. Alkukesästä hotellin yhteyteen avataan myös uusi hieno keilahalli. Toinen hyvä vaihtoehto golfareille on Naava Resort huviloineen tai Naava Chalets”, Jokinen sanoo. ”Mökit ovat hienoja, ja mukaan mahtuu isompikin porukka itseään hemmottelemaan ja kustannuksia jakamaan. Järvimaisemat tulevat bonuksena.”

Perisuomalaisesta maisemasta nautitaan myös golfkentällä. Ollaan Etelä-Pohjanmaalla, mutta moni-ilmeinen maasto tuo mieleen pikemminkin Pirkanmaan tai Keski-Suomen, naapurimaakunnat.

Laadukasta majoitusta golfkentän tuntumassa

Leppoisassa hengessä

Leppoisa tunnelma toivottaa vieraat tervetulleiksi klubille. Ruuhkistakaan ei ole tietoa.

”Meillä on hyvin tilaa. Pelaamaan pääsee aina, ja hinnat ovat edulliset”, Jokinen lupaa.

Golfkuumetta alettiin Ähtärissä potea 1980-luvulla. Vuonna 1989 virallisesti perustetulle seuralle tulee tänä vuonna ikää 30 vuotta.

”Juhlat on pyöreiden vuosien kunniaksi tulossa”, Jokinen kertoo.

Kenttää saatiin jonkin aikaa odottaa. Ensimmäiset yhdeksän reikää olivat pelattavissa vuosituhannen alussa, toiset yhdeksän reilut kymmenen vuotta myöhemmin.

Leppoisuus luonnehtii myös golfkierrosta. Pituutta ei ole kohtuuttomasti, ei myöskään haasteita, vaikka Moksunjärvi on paikka paikoin valmiina nielaisemaan pallon uumeniinsa. Joidenkin reikävälien pienet griinit pitävät mielenkiinnon yllä vielä reiän läheisyydessäkin.

Klubitalo on pieni ja kodikas. Tarpeelliset harjoitusalueetkin löytyvät. Ne palvelevat esimerkiksi aloittelijoita, joille on tarjolla erittäin edullinen ensimmäisen kauden starttipaketti.

Kysy tarjousta viikko-, kuukausi- tai kausipelioikeudesta

Avoimista kilpailuista Jokinen nostaa esiin Panda Charity Openin.

”Se on hyväntekeväisyystapahtuma, jolla viime vuonna kerättiin noin 8 000 euroa lastensairaalalle. Samalla saamme positiivista näkyvyyttä, joka luonnollisesti tekee hyvää myös itsellemme.”

Kun Ähtärin suunnalla liikutaan, moni käyttää tilaisuuden hyväksi ja suuntaa samalla noin varttitunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Tuurin ”kyläkauppaan”.

Jotkut lähtevät mieluummin patikoimaan tai hyppäävät pyörän selkään paikallisiin maisemiin tutustuakseen. Hurjapäisimmät valitsevat Flowparkin, jossa itseä voi haastaa monin eri tavoin. Uimaankin Ähtärin rannoilla pääsee, tai vaikka perhokalastamaan läheisen Niemisjoen vesiin.

Kenttä-Info

Ähtärin Golf

Moksuntie 109, 63920 Ähtäri
040 740 4182
caddiemaster.ahtaringolf@gmail.com
ahtaringolf.fi

Signature Hole: Reikä nro 11 – ”Virittää tunnelmaan jo klubille tultaessa”

Green fee:
18 reikää:  

Arkisin: 40 €, Viikonloppuisin: 45 €, Juniorit: 10 €
9 reikää:  
Arkisin ja viikonloppuisin: 25 €, Juniorit: 5 €

 Golfkesä kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje