20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Vihti Golf – Sujuvuuden ehdoilla

Vihti Resort tunnetaan hiihtokeskuksen rinteillä talvisaikaan luistavista suksista. Myös golfpelin luistaminen on Vihti Golfissa kunnia-asia.

Vuonna 2000 avattu Vihti Golf kasvoi nopeasti merkittäväksi liikuttajaksi. Kun muutama vuosi oli kulunut, Vihdissä toimi jo jäsenmäärältään Suomen suurin golfseura.

Vihdissä on tehty yrittäjälähtöisesti työtä golfin elitistisen leiman kitkemiseksi. Ovet on haluttu pitää kaikkiin suuntiin auki ja lajin aloituskynnys matalana. Hinnoittelu on ollut yksi avaimista, kentän selkeä ja mutkaton luonne toinen.

”Meillä on Uudenmaan edullisimmat hinnat”, kertoo golfkeskuksen toiminnanjohtajana viime vuoden lopulla aloittanut Sami Varelius.

275 euron hintaisella kymppikortilla kierroksen hinnaksi tulee 27,50 euroa. Jos yhdeksän reiän kierrokset ovat omaan makuun tarpeeksi, yksittäisen green feen saa arkisin 20 eurolla. Junioreille hinta on vieläkin edullisempi.

Golfia moititaan nykyisin ympäri maailman liian kalliiksi, liian paljon aikaa vieväksi ja liian vaikeaksi harrastukseksi. Vihdissä se ole mitään näistä. Kaiken lisäksi kausi on oloissamme poikkeuksellisen pitkä, molemmista päistä.

”Me olemme rakentaneet etuysin sisälle lyhyen lyöntimatoilla varustetun pelaamisen kynnystä madaltavan par 3 -kentän, jolla tasoitusta voi laskea aina 37:een asti. Jos yhdeksän reikääkin tuntuu liian paljolta tai jos hämärä vaikka uhkaa laskeutua, parkkipaikalle pääsee kätevästi kuudennen reiän jälkeen.”

Vihti golf

Pelattavuus edellä

”Kenttä on luonteeltaan erittäin pelattava”, Varelius jatkaa. ”Meillä ei tarvitse rämpiä metsässä, kun tilaa draiveille on paljon. Se tuo peliin sujuvuutta. Griinitkin ovat kookkaita. Tasainen etuysi on helppo pelata jalkaisin, mutta takaysillä on enemmän korkeuseroja. Jos ne pelottavat, tarjolla on myös golfautoja.”

Helppous ulottuu aina ajanvaraukseen asti.

”Kaikki voivat varata aikoja samoilla ehdoilla Vihti Golfin kotisivuilta. Ei tarvitse kirjautua mihinkään järjestelmään. Muutenkin meille on helppo tulla – vaikkapa Vihdin suunnalla mökkeilevän lomailijan.”

Mutkattomasti kiinni lajiin

Myös erilaisten golftapahtumien tai vaikkapa lajiesittelyjen järjestäminen onnistuu Vihdissä mutkattomasti. Lajin sisäänheittäjänä Vihti on tehnyt lyhyessä ajassa merkittävän työn. Alkeiskurssit pyörivät niin arkiviikoilla kuin viikonloppuisinkin. Golfopetuksesta kaudella 2018 vastaa kokenut Jouko Mikkola.

”Jos et vielä kuulu joukkoon, uudet aluevaltaukset antavat yhden syyn lisää vierailla Vihdissä.”

Vihti Resort on viime aikoina laajentanut toimintaansa, kun Vihti Golfin ja Vihti Ski:n rinnalle on avattu niin lapsille kuin aikuisillekin toimintaa ja haastetta tarjoava aktiviteettipuisto PuuhaPark. Voidaan puhua merkittävästä matkailukohteesta.

”Vihti Ski on Etelä-Suomen suosituin hiihtokeskus”, Vihti Resortin toimitusjohtaja Janne Uotila muistuttaa. ”Kaikki toiminnot yhteenlaskettuna olemme viime aikoina yltäneet noin 200 000 vuotuiseen kävijään.”

Jos et vielä kuulu joukkoon, uudet aluevaltaukset antavat yhden syyn lisää vierailla Vihdissä. Perinteiset huhtikuussa järjestettävät Ski & Golfin SM-kilpailut ovat kahden lajin taitajille hyvä vaihtoehto golfkauden avaukseen ja hiihtokauden päättämiseen – saman päivän aikana.

Vihdin hyväkuntoisella kentällä pelataan Golfkesä-kiertueen seuraava osakilpailu tulevana lauantaina 4.8.
Osallistumismaksu 45 euroa sisältää aamukahvit, rangen, green feen, lounaan, give away -tuotepaketin sekä upeat palkinnot parhaille.
Ilmoittaudu mukaan!

Kenttä-INFO

VIHTI GOLFISTA SANOTTUA:

”Nopea ja miellyttävä kenttä. Ystävällinen
ilmapiiri.”

”Golfia hyvällä hinnalla ja kivalla kentällä.
Haasteitakin riittää.”

VIHTI GOLF

Osoite: Jussinrinne 1, 03250, Ojakkala
Puhelin: Ajanvaraus 010-086300
Sähköposti: toimisto@vihtigolf.fi
Kotisivut:www.vihtigolf.fi

Tasoitusvaatimus:
Ryhmätasoitus max. 110

Green fee: 18 reikää arkisin 34 e, juniorit (alle 21 v.) 24 e; viikonloppuisin (+ pyhät) 39 e, juniorit 29 e; 9 reikää arkisin 20 e, juniorit (alle 21 v.) 15 e; viikonloppuisin 25 e, juniorit 20 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje