20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Nevas Golf – Kaikki irti yseistä

Viihtyisä ilmapiiri ja peliaikojen hyvä saatavuus ovat sipoolaiskentän vahvuuksia. Uutuutena edullinen iltaysi.

Kettu, Karppi ja Rapu. Nevaksen kolmen erillisen yhdeksikön nimet kertovat jo omaa kieltään luonnonyhteydestä sipoolaisessa maalaismaisemassa sijaitsevassa golfkeskuksessa.

Yhteisöllisyyskin on Nevaksessa voimissaan. Se heijastuu kenttäyhteisön ilmapiiriin, jossa pelioikeuden haltijat ja kentällä viihtyvät vakioasiakkaat liikkuvat sulassa sovussa keskenään. Mutkattomasta rentoudestakin on usein kuultu Nevaksen yhteydessä puhuttavan.

”Meillä asiat ovat hyvässä tasapainossa”, toiminnanjohtaja Henri Nissinen iloitsee. ”Osaltaan se kumpuaa varmaankin siitä, että osakkailla ei Nevaksessa ole milloinkaan ollut vastikepakkoa. Muutkin tulijat on opittu ottamaan avosylin vastaan, kun green fee -tuotot ovat olleet tärkeä tulolähde.”

Golf kesä 2018

Kentälle vaikka hetken mielijohteesta

Ilonaiheeksi kentän arjen pyörittämisessä on osoittautunut myös kolmen yhdeksän reiän lenkin olemassaolo.

”Se tuo kaivattua joustavuutta peliaikojen järjestelyyn. Tilaa on aina tarjolla. Meille voi tulla myös ilman ennakkovarausta, sillä yhdellä yseistä joka toinen lähtöaika on päivittäin saatavissa paikan päällä.”

Yhdeksän reiän pelaaminen on Nissisen mukaan käymässä jatkuvaksi suositummaksi vaihtoehdoksi täyden kierroksen rinnalla. Päivään mahtuu silloin muutakin – vaikkapa piipahtaminen Porvoon vanhassa kaupungissa vain lyhyen ajomatkan päässä. Helsingin keskustaankin on vain puolen tunnin matka.

Golf kesä 2018

Numero yhdeksän tulee vastaan monessa

Yhdeksän on luku, josta Nevaksessa on haluttu ottaa kaikki irti. Se näkyy monin tavoin aina hinnoittelua myöten.

”Meillähän on esimerkiksi suosittu henkilökohtainen ysikortti, jonka hinta on osakkaille tingitty 299 euroon ja muille 349 euroon. Ja Nevaksessahan green feellä voi halutessaan pelata vaikka koko päivän.”

”Täydellä pelioikeudella pelaaville on luonnollisesti räätälöity monenlaisia etuisuuksia. ”

Menestykseksi on osoittautunut myös alle 29-vuotiaille suunnattu kampanja, jossa green fee määräytyy pelaajan iän mukaan. Kädenojennus listahintoihin verrattuna on huomionarvoinen vaikkapa 25-vuotiaalle perheelliselle nuorelle aikuiselle. 15–29-vuotiaille paljon pelaaville on lisäksi tarjolla edullinen 349 euroa maksava vuokrapelioikeus.

Ikäihmisiäkään ei ole unohdettu. Yli 65-vuotiaat pelaavat niin ikään green feellä alennettuun hintaan.

”Ysiteema” näkyy myös Nevaksen uusimmassa tuotteessa, loppuillan edullisessa yhdeksän reiän green feessä. Hinnaksi on laitettu houkutteleva 19 euroa. Oiva mahdollisuus nauttia kesäillan valosta ja tunnelmasta kukkaroa liiaksi kuormittamatta.

Täydellä pelioikeudella pelaaville on luonnollisesti räätälöity monenlaisia etuisuuksia. Yksi niistä on mahdollisuus ilmaisiin golftreeneihin osallistumiseen. Tunnin kestäviä ryhmäharjoituksia järjestetään läpi kesän vaihtuvin teemoin.

Ravintolatoimintaa Nevaksessa pyörittää kaudella 2018 Söderkullasta tuttu Ravintola Veljekset. Kotoisten makujen lisäksi luvassa on tuulahduksia myös Välimeren suunnalta – kilpailukykyiseen hintaan.

Nevaksessa pelataan Golfkesä-kiertueen osakilpailu 3.6. lmoittaudu mukaan Nevaksen Golfkesä-kisaan tästä!

Kenttä-INFO

NEVAS GOLFISTA SANOTTUA:

”Golfkenttien paras ja joustavin palvelu. Kaikki onnistuu, aina yrittävät toimia pelaajan parhaaksi.”
”Aina pääsee pelaamaan. Kolme 9-reikäistä kenttää antaa vaihtelumahdollisuuden peliin.”

NEVAS GOLF

Osoite: Sprängmanintie 79, Sipoo
Puhelin: ajanvaraus 010 400 6400
Sähköposti: ng@nevasgolf.fi
Kotisivut:nevasgolf.fi

Tasoitusvaatimus: golfseuran jäsenyys riittää, ryhmätasoitus max. 100

Green fee: Huom! Täyden kierroksen green fee on koko päiväksi. Aikuiset arkisin 49 e, viikonloppuisin 59 e (heinäkuu 49 e), alle 29-vuotiaat maksavat oman ikänsä,
9 reikää 34 e, iltaysi 19 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje