15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Master Golf – Mestariainesta

Master Golf on syystä ylpeä puitteistaan. Kenttäyhteisö tarjoaa golfin ystäville rentouttavan keitaan, mahdollisuuden irtiottoon arjesta.

Kun kaartaa historiallisen Bodomin kartanon parkkipaikalle, on vaikea uskoa, että Helsingin keskustaan on vain noin puolen tunnin ja Kehä III:lle ainoastaan kivenheiton matka. Bodominjärven ranta, pihan ikivanhat lehtipuut ja koko pieteetillä vaalittu kulttuurimaisema antavat lupauksen rentouttavasta laatuajasta golfin parissa.

Master Golfin kentistä vanhempi, Master, tuli suomalaisille golfpiireille tutuiksi pian pelien vuonna 1987 käynnistyttyä. 1990-luvulle tultaessa griinit olivat jo esikuva nopeita pintoja tavoitteleville kenttämestareille. Forest-kenttä ja par 3 -kokonaisuus täydentävät kokonaisuuden.

Challenge Touriakin näissä maisemissa on pelattu, samoin lukuisia SM-tason kilpailuja.

Golf kesä 2018

Monipuoliset perhepelaamisen edut

2000-luvulla suunta on ollut voimakkaasti kohti korkean laatutason golfyhteisöä, jossa osakkuus ja nimetty pelioikeus tuovat mukanaan monenlaisia etuja. Toimintamalli on kädenojennus muun muassa perheille, joille Master Golf tarjoaa joustavan tavan tehdä golfista yhteinen harrastus.

”Perheille tarjoamme toimintamallin, joka on joustavuudessaan Suomen huippua.”

Pelioikeuden haltijan puoliso ja alle 25-vuotiaat lapset voivat pelata edullisella perhegreenfeellä. Vuonna 1997 ja sen jälkeen syntyneille junioreille on tarjolla myös 330 euron kausipelimaksu. Se on kustannustehokas vaihtoehto paljon pelaaville tulevaisuuden lupauksille.

Pelioikeuden haltijoita ja heidän perheenjäseniään kannustetaan tuomaan Masteriin myös ystäviään, asiakkaitaan ja muita vieraitaan houkuttelevasti hinnoitellulla kutsuvierasgreenfeellä. Toimitusjohtaja Jaakko Tuominen lupaa, että Masteriin saapuva vieraspelaaja tuntee itsensä tervetulleeksi.

Golf kesä 2018

Joustavuutta lisää mahdollisuus pelata varhain aamulla tai myöhään illalla edullisempaan hintaan. Golfin ei Masterissakaan tarvitse olla kallis tai ylenmäärin aikaa vievä harrastus.

Erilaisille yritys- tai perhetapahtumille Master ravintoloineen tarjoaa tunnelmalliset puitteet ja korkealaatuista palvelua vuosien kokemuksella. Tiloja löytyy mittavallekin vierasjoukolle, ja pienen porukan kesken voi viettää esimerkiksi rennon tilaisuuden rantasaunan löylyissä.

Rento perinteitä kunnioittava mutkattomuus on myös pelaamisen ohjenuora Masterin molemmilla kentillä. Opetustoiminnasta vastaava Master Golf Academy auttaa omalta osaltaan tekemään pelistä nautinnollisempaa. Pelaamista helpottaa myös mahdollisuus golfauton käyttöön. Etenkin Forest-kentän autoystävällisyyttä halutaan jatkuvasti kehittää.

”Meille Master on ennen kaikkea kotoinen yhteisö, jolle jäsenten jakamat kokemukset ja noista kokemuksista kumpuavat tarinat ovat yhteisöllisyyttä rakentavaa yhteisomaisuutta”, Tuominen luonnehtii.

”Perheille tarjoamme toimintamallin, joka on joustavuudessaan Suomen huippua. Yritysasiakkaille haluamme olla tinkimättömästä laadusta tunnettu yhteistyökumppani. Kun strategiassa puhumme WAU-efektin synnyttämisestä, se ei ole sanahelinää, vaan fokuksen arjen toimintaan antava työkalu. Jotain onnistumisestamme kertoo sekin, että Pelaaja Ensin -kyselyssä olemme saaneet valtakunnallisestikin erinomaiset arvosanat.”

Huippukuntoisella Master Golfin Master-kentällä pelataan Golfkesä-kiertueen osakilpailu 20.7.
Osallistumismaksu 75 euroa sisältää aamukahvit, rangen, green feen, lounaan, give away -tuotepaketin sekä upeat palkinnot parhaille.
Ilmoittaudu mukaan!

Kenttä-INFO

MASTER GOLFISTA SANOTTUA:

”Erinomainen kunto, huippuhienot griinit, kauniit vesimaisemat, helppo pelata vanhemmankin golfarin.”
Master

”Miellyttävä pelata, nopeat kierrosajat ja taukokioski kivasti useiden väylien yhteydessä käytössä. Onnistuneet parannustyöt!”
Forest

MASTER GOLF

Osoite: Bodominkuja/Bodomgränden 7, Espoo
Puhelin: caddiemaster 09 849 2300
Sähköposti: mastergolf@mastergolf.fi
Kotisivut:mastergolf.fi

Tasoitusvaatimus:
hcp 36, yhteistasoitus max 100

Green fee: aikuiset ark. 70 e, iltaisin ja viikonloppuisin 100 e, juniorit (s. 1997–) 28 e; pelioikeuden haltijan tai perheenjäsenen vieraat 45 e, juniorit alle 22 v. 22 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje