20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Laukaan Peurunkagolf – Järvien välissä

Keskisuomalaisesta järvimaisemasta löytyy yksi Suomen kauneimmista kentistä. Matkailualueen hotelli-, ravintola-, kylpylä-, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden läheisyys antaa eväät monipuoliseen lomaan.

Yhdysvaltalainen Ronald Fream on suunnitellut toistasataa kenttää yli kuutenkymmeneen maahan. Laukaan Peurunkagolfissa tarjolla ollut maa-alue teki paljon nähneeseen mieheen lähtemättömän vaikutuksen.

”Upeimmat puitteet, joihin olen kenttää päässyt suunnittelemaan.”

Kentän vuoteen 1989 ulottuvan historian aikana moni on ollut yhtä ihastunut.

”Joka vuosi kenttää tulee bongaamaan joukko sellaisia pelaajia, jotka ovat kuulleet meistä hyvää muilta golfareilta”, toimitusjohtaja Heikki Hokkanen kertoo.

Varsinaista salaisuutta ei ole, on vain suomalainen luonto ja viehättävä kannas kahden järven välissä. Vesi on läsnä lähes koko kierroksen ajan, ja pääseepä Peurunkagolfissa pelaamaan 16. reiällä, par kolmosella, myös Suomen maineikkaimmalle saarigriinille.

Varhaisina kesäaamuina ja iltahämärän hiipiessä kentän luonnonrauhassa voi lumoutua kesän tunnelmasta, nähdä veden pinnalla uljaasti lipuvan joutsenen tai kuulla pöllön huhuilevan. Hirvienkin on kentällä nähty vierailevan.

Sopii kaiken tasoisille

Kilpailuhenkisillekin Peurunkagolfilla on annettavaa. Kentällä on järjestetty lukuisia SM-tason tapahtumia lyöntipelin Suomen mestaruutta myöten. Vaihteleva kokonaisuus heittää haasteen taitavimmillekin pelaajille, mutta ottaa silti aloittelijatkin pehmeästi vastaan.

Kesäinen päivä Peurungassa voi olla paljon muutakin kuin golfia.

Sujuvan pelaamisen mahdollistamiseksi varsinaisen kentän sisälle on merkitty aloituslyöntipaikat par 3 -mittaiselle kentälle. Näin lajin pariin vasta tulleetkin voivat tutustua kenttään tosimielellä ilman tarvetta joutua itselle liian pitkien reikävälien asettamiin ansoihin. Pelaamaan pääsevät kaikki green cardin suorittaneet golfseurojen jäsenet.

Eikö green cardia vielä ole? Ei hätää, kolmen reiän harjoituskentällä tuntumaa golfiin voi hakea vaikkapa vuokramailoin.

Aineksia monipuoliseen aktiivilomaan

Kesäinen päivä Peurungassa voi olla paljon muutakin kuin golfia. Kentän ja muiden palveluiden läheisyys antaa runsaasti eväitä vaikkapa yhteisen perheloman viettoon.

Tarjolla on lähes loputtomasti erilaisia aktiviteetteja koskenlaskusta curlingiin, pyöräretkistä hohtokeilailuun. Day spassa voi viettää rentouttavia hetkiä, Pohjoismaiden pisimmässä vapaasti laskettavassa vesiliukumäessä käydä tekemässä ennätyslaskun. Vatsaa voi helliä hampurilaisilla tai Rotisseur-kilvin palkituilla à la carte -annoksilla, illan päättää Suomen eturivin artistien seurassa.

”Peurungasta löytyy myös hieno täysimittainen frisbeegolf -rata”, Hokkanen kehuu.

Klubiravintola Karlvik golfkentän yhteydessä palvelee asiakkaita kahvilavitriinin herkuilla, ravitsevalla lounaalla ja maukkailla lista-annoksilla. Kartanon puitteet tunnelmallisine pihapiireineen venyvät isonkin porukan tarpeisiin, juhlavat tilaisuudet mukaan lukien.

Pro shop on laadukas golfin erikoismyymälä, jossa golfalan ammattilaiset palvelevat asiakkaita kaikissa golfin väline- ja varustehankinnoissa. Täältä voit tilata itsellesi räätälöidyt mailat tai valita myymälän laajasta valikoimasta uudet luottovälineet. Laajennetuista tiloista löydät golfmuotia kengistä kelloihin.

Sijainti keskellä Suomea tietää sitä, että moni lomailija on jo valmiiksi lähellä kotimaan poikki matkatessaan. Jyväskylän-kävijöille Laukaa on vain kivenheiton päässä.

Laukaan Peurunkagolfissa pelataan Golfkesä-kiertueen osakilpailu 9.6. Ilmoittaudu mukaan tästä!

KENTTÄ-INFO

LAUKAAN PEURUNKAGOLFISTA SANOTTUA:

”Kaunismaisemainen, riittävän haastava ja
erittäin hyväkuntoinen kenttä.”

LAUKAAN PEURUNKAGOLF

Osoite: Valkolantie 68, Laukaa
Puhelin: puhelin 020 752 9200
Sähköposti: caddiemaster@lpg.fi
Kotisivut:lpg.fi

Tasoitusvaatimus: 54, max. ryhmätasoitus 108 Green fee: aikuiset arkisin 50 e, viikonloppuisin 56 e, iltalähdöt klo 19
alk. 32 e, high season 23.6.–31.7. 58 e; juniorit 15 e, opiskelijat 25/20 e; osakkaan vieras edullisempaan hintaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje