20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Lakeside Golf – Hintajoustoa viihtyisissä puitteissa

Kaksi kenttää, matkan arvoinen pro shop ja mahdollisuus laadukkaaseen majoitukseen. Mitä vielä voisi toivoa?

Pirkanmaan ja Satakunnan maakuntien rajan tuntumassa sijaitseva Lakeside Golf ei jätä kylmäksi. Vieraatkin viihtyvät, ja omat jäsenet ovat tyytyväisempiä kuin yhdelläkään toisella kotimaisella kentällä.

Selitys löytyy kahdesta karkkulaisessa kulttuurimaisemassa kulkevasta luonteeltaan hyvin erilaisesta kentästä ja kenttäkokonaisuuden ilmapiiristä. Golflehden uusimmassa kenttärankingissä Lakeside Golfin palvelu arvioitiin toiseksi parhaaksi maassamme. Kärkisijoituksia tuli myös kunnosta ja viimeistelystä sekä viihtyisyydestä.

Vieraspelaamisen hinnoittelussa Lakeside on ollut edelläkävijä Suomessa.

Ykkössijakin osui kohdalle, kun Pirunpelto nousi hinta–laatusuhteessa ylitse muiden. Kokonaisrankingissä Pirunpelto sijoittui komeasti top kymppiin, Järvenrantakin terävimmän kärjen tuntumaan. Pirun vaikeaksi alkuun koetusta Pirunpellosta on useimpien pelaajien mielestä mitä ilmeisimmin kuoriutunut pirun kivan kokemuksen tarjoava kokonaisuus.

Hintajousto toimii

Vieraspelaamisen hinnoittelussa Lakeside on ollut edelläkävijä Suomessa. Hintajousto toimii, ja green feetä myydään päivän hintaan kysynnän, sääolosuhteiden, kentän kunnon ja esimerkiksi kohdalle osuvien kentänhoitotoimien ehdoilla. Ero listahintaan voi olla huomattava.

”Edullisimmillaan green fee on 10 euroa. Tämä hinta on voimassa aina perjantai- ja lauantai-iltaisin koko kauden ajan”, kertoo toimitusjohtaja Johanna Mäkelä.

”Tästä kaudesta alkaen kaikkein edullisimmat green feet myydään uudessa verkkokaupassamme. Kotisivuiltamme voi myös tilata Viikon parhaat hinnat -uutiskirjeen muiden erityisen edullisten peliajankohtien bongaamiseksi.”

Kauppaa käydään myös pro shopissa, jonka palvelut täydentävät hyvin muuta tarjontaa.

Maarit ja Petri Pelttarin Golf Balatassa voi tutustua laajaan golfasustevalikoimaan tai hieroa vaikkapa vaihtokauppaa. Omista mailoista on luvassa reilu vaihtohyvitys. Käytettyjen mailojen valikoimasta voi löytyä myös erinomaisesti aloittelijan tarpeisiin taipuva kokoonpano. Ja kaikki tyytyväisyystakuulla!

Kilpailuhenkisellekin Lakeside Golf on varteenotettava matkakohde. Avoimia kilpailuja on poikkeuksellisen runsaasti, ja pelimuodoissakin on valinnanvaraa.

”Olemme tehneet parhaamme keksiäksemme vaihtoehtoja perinteiselle lyöntipelille ja pistebogeylle”, Mäkelä kertoo ja muistuttaa samaan hengenvetoon, että moni kotimaan kiertuekin pysähtyy kauden aikana Lakesideen.

Vatsastakin pidetään Lakesidessa huolta. Kartanoravintola tarjoaa päivittäin buffetlounaan, ja iltapalaa voi nauttia klubitalon iltalistalta. Bistro- ja Bufferi-kahviloista löytyy mutkattomasti myös välipalaa ja pelieväitä. Kahvilat palvelevat taukopaikkoina ja niiden terasseilta voi seurata kierroksellaan olevien suorituksia useammallakin väylällä.

Paljon majoitusvaihtoehtoja

Majoittumaan mieliville löytyy paketteja niin kentän välittömästä läheisyydestä kuin vaikkapa Tampereelta. Kaupunki- ja golfloman yhdistäminen onnistuu tällä suunnalla mutkattomasti. Karkun Lomakiinteistöjen huvilat Järvenranta-kentän välittömässä tuntumassa ovat puolestaan avain helppoon ja laadukkaaseen viihtymiseen golfin parissa.

KENTTÄ-INFO

KENTISTÄ SANOTTUA:

”Uniikki kenttä. Ei ole toista samanlaista
Suomessa. Tekee nöyräksi, mutta
kasvattavalla tavalla.”

Pirunpelto

”Kiva pelattava kenttä, joka sopii kaiken
tasoisille pelaajille. Loistavassa kunnossa
jo useamman vuoden.”

Järvenranta

LAKESIDE GOLF

Osoite: Sastamalantie 1901, Sastamala
Puhelin: caddiemaster & toimisto (03) 512 9500
Sähköposti: toimisto@lakesidegolf.fi
Kotisivut:lakesidegolf.fi

Tasoitusvaatimus: green card ja golfseuran jäsenyys, ryhmätasoitus pääsääntöisesti max. 108, ruuhka-aikoina hcp 36

Green fee: Katso päivän hinta!

Listahinnat: aikuiset 58 e, opiskelijat 35 e, juniorit (1997–) 30 e, juniorit (2003–) 15 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje