20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Koski-Golf – Yli rajojen

Vuoden golfseurana palkittu Koski-Golf tähtää tulevaisuuteen eri lajien välisellä seurayhteistyöllä.

Eerolan Golfkeskuksessa Kuusankoskella Kymijoen maisemissa eletään jännittäviä aikoja. Kevättalvella saatiin jo palkintosadetta, kun Suomen Golfliitto palkitsi Koski-Golfin vuoden golfseurana. Vapun edellä toimitusjohtaja Jari Simola sai puolestaan puhelimitse ilouutisen mittavan kehityshankkeen mahdollistavasta Leader-rahoituksesta.

”EU-raha antaa meille mahdollisuuden investointeihin valitsemamme strategian puitteissa”, Simola iloitsee. ”Pääsemme kehittämään harjoitusaluettamme, viemään frisbee- ja futisgolftoimintaa uudelle tasolle, rakentamaan par 3 -reikiä ja niin edelleen.”

Nuoria mukaan lajien välisellä yhteistyöllä

Tärkeintä on saada nuoria mahdollisimman paljon mukaan toimintaan, lajiin katsomatta.

Suunta on kohti sellaista golf- ja liikuntakeskusta, joka palvelee myös muiden lajien seuroja ja harrastajia. Tilaa on, sillä kenttäyhtiöllä on vuokrattuna 110 hehtaarin maa-alue.

”Tärkeintä on saada nuoria mahdollisimman paljon mukaan toimintaan, lajiin katsomatta. Siksi rakennamme jatkuvasti yhteistyötä muiden seurojen suuntaan. Se on yksi tapa madaltaa golfharrastuksen kynnystä, mikä puolestaan palvelee työtä golfyhteisömme tulevaisuuden turvaamiseksi.”

Kynnys on Eerolassa valmiiksi varsin matalalla. Esimerkiksi futisgolfia juniori-ikäiset nuoret ovat päässeet kokeilemaan ja pelaamaan ilmaiseksi. Juniorit ovat Koski-Golfissa olleet jo pitkään sydämen asia. Seura on yksi junioritoiminnan laatuseuroista Suomessa ja vahva toimija myös Draivia kouluun -rintamalla.

Kasvojenkohotusta korjausrakentamisella

Kenttääkin on viime vuosina jo ehditty kehittää KoskiGolf 2020 -vision merkeissä. Pohjana on ollut Lassi Pekka Tilanderin laatima master plan. Osa viheriöistä ja tiiauspaikoista on uusittu, salaojitusta parannettu, puita kaadettu ja niin edelleen. Lopputuloksena on jo nyt entistä pelattavampi ja myös Kymijoen maisemista enemmän irti saava kenttä.

”Leader-rahan turvin voimme edetä suunnitellusti ja aloittaa seuraavaksi remontin yhdeksännellä viheriöllä”, Simola kertoo.

Vaikka Eerolassa halutaan pitää kiinni seuratoiminnan perinteistä ja siihen kuuluvasta yhteisöllisyydestä, yhtiöjärjestys on tätä päivää. Vastikevelvollisuutta ei ole, vaan osakas voi halutessaan jättää kausipelimaksun maksamatta ja pelata pelkästään green feellä – luonnollisesti ilman kausipelimaksuun kytkettyjä etuja. Järjestely antaa kaikille golfin ystäville mahdollisuuden päättää, kuinka itse haluaa omasta fyysisestä ja henkisestä kunnostaan pitää huolta.

Palvelu pelaa

Palveluja on viime aikoina kehitetty monin tavoin. Caddiemasterin toimisto remontoitiin alkuvuodesta 2016, minkä lisäksi klubiravintola on otettu kenttäyhtiön omaan alaisuuteen. Ratkaisulla haettiin entistä suurempaa joustavuutta ja mahdollisuutta reagoida nopeasti asiakaspalautteeseen.

Ravintola Clubista löytyy lista-annosten ja vitriinin antimien lisäksi keitto- ja buffetlounas. Tapahtumia kentän puolella voi seurata ikkunasta tai terassin ja verannan puolelta. Maatilana aikoinaan palvellut alue henkii yhä vanhaa kartanotunnelmaa. Näihin puitteisiin voi tuoda isommankin ryhmän vaikkapa yritystapahtumaan tai perhejuhliin. Juhlatila Amiraali taipuu moniin eri tarkoituksiin.

KENTTÄ-INFO

KOSKI-GOLFISTA SANOTTUA:

”Erittäin ystävällinen henkilökunta niin
toimistossa kuin kahvilassakin. Tuntee
vieraspelaajana itsensä tervetulleeksi.”

KOSKI-GOLF

Osoite: Eerolanväylä 126, Kuusankoski
Puhelin: ajanvaraus 020 742 9820
Sähköposti: toimisto@koskigolf.fi
Kotisivut:koskigolf.fi

Tasoitusvaatimus: golfseuran jäsenyys riittää, ryhmätasoitus max. 100

Green fee: Aikuiset 50 e, juniorit alle 18 v. 25 e, 9 reikää aikuiset 25 e, juniorit 12,50 e. Kärryt sisältyvät hintaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje