20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Keimola Golf – Parasta golfia Vantaalla

Uudet palvelut täydentävät tarjontaa, osakkuuden kautta järjestyvä pelioikeus edelleen toimiva pelaamisen malli.

Keimolan golfkeskus sijaitsee Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa Hämeenlinnantien varrella. Pelattavana on kaksi toisistaan eroavaa 18-reikäistä golfkenttää (Kirkka ja Saras). Pelata voit joko 9, 12 tai 18 reikää oman aikataulun mukaisesti. Nettipohjaisen ajanvarauksen lisäksi kentälle pääsee myös saapumisjärjestyksessä niin sanotun pallorännin avulla.

Pelaaminen onnistuu green feen lisäksi edullisesti pelioikeuden tai pelilippujen avulla. Osakkeisiin liittyvän pelioikeuden voi hankkia myös vuokraamalla. Keimola kuuluu SGKY:n kultakorttikenttien joukkoon.

Osake Keimolasta

Miksi ostaa keimolasta osake? Kannattaisiko sitoutua ja hankkia itselleen golfosake? Kaikilta golfkentillä ei, mutta Keimolassa kyllä. Miksikö?

Hankinnan edullisuus. Osakkeiden hinnat ovat nyt alhaalla ja tarjontaa on paljon, kun lajin suorituspaikat rahoittanut raivaajasukupolvi astuu syrjään. Keimolassa kentän omistajaksi pääsee mitättömän pienellä pääomalla.

”Kaksi 18-reikäistä kenttää, hyvät harjoitusalueet ja 80 tapahtumaa vuosittain.”

Osakkeella on edelleen arvoa. Osakkeesta maksettava hinta kattaa Keimolan golfyhtiön tasearvon moninkertaisesti.

Osakkaalla on etuja peliaikojen varaamisessa, palvelumaksuissa ja pelikavereiden tuonnissa kentälle. Hoitovastike on kilpailukykyinen alueellisesti ja tarjontaan nähden. Paljon pelaava osakas voi hankkia Kultakortin, joka takaa varsin edullisen pelaamisen lähikentillä.

Keimolassa käynnissä oleva rakennusbuumi lisää pelioikeuksien kysyntää, mikä heijastuu pelaamisen ja osakkeen hintatasoon. Kenttäyhtiötä kehitetään strategian mukaisesti osakaskentän suuntaan, jolloin osakas on yhä selvemmin voittaja.

Osakkeesta ja hoitovastikkeesta pääsee helposti eroon. Keimolan osakkeet käyvät monia muita kenttiä paremmin kaupaksi. Jos ostajaa ei kuitenkaan helposti helposti löydy, yhtiö lunastaa osakkeen sen nimellisarvolla. Yhtiön lunastusvelvollisuus on yhtiöjärjestykseen asti kirjattu osakkaan oikeus.

Golf kesä 2018

MIKSI KEIMOLA?

Keimolalla on viisi ylivoimaista etua muihin pääkaupunkiseudun golfkenttiin verrattuna

Sijainti
Keimola on 20 kilometriä Helsingin keskustasta Kehä III välittömässä läheisyydessä. Jokainen golffari tietää, miten tärkeää on lyhyt matka kentälle.

Asiakkaat
Yhtiöllä paljon osakkaita (981), seuralla jäseniä (2200) ja asiakkaita. Pelikierroksia yli 50 tuhatta vuosittain eli peliseuraakin löytyy.

Tarjonta
Kaksi 18-reikäistä kenttää, hyvät harjoitusalueet ja 80 tapahtumaa vuosittain.

Edullinen
Taloudeltaan kunnossa oleva täysin velaton kenttäyhtiö. Hoitovastike (748 EUR) tai pelioikeus on alueeseen, tarjontaan ja muihin kenttiin verrattuna varsin edullinen.

Suosittu
Kun pelaajia paljon, palvelu pelaa. Ravintolalla päivittäin lounasbuffet, tilauslista ja pitkät aukioloajat. Taukopalvelut kentällä. Klubilla jäsenille myös oma talviharjoitustila nykyaikaisella tekniikalla varustettuna.

UUSIA PALVELUJA

Kaudelle 2018 Keimola tarjoaa viisi uutta mielenkiintoista palvelua.

Green Card päivässä
125 EUR/hlö ammattitaitoisen PEGO golf schoolin opastuksessa.

Aloittelijan pelipaketti
100 EUR sisältäen seuran jäsenyyden, 10 pelikertaa Keimolan Kirkka-kentällä (10 x 9 reikää) ja 10 rangekorin latauksen. Edellyttää green cardin suorittamista kaudella 2018. Etu hyödynnettävissä kerran.

Opiskelijan kausipelioikeus
490 EUR. Rajoittamattomat pelikierrokset nimetyllä pelioikeudella kauden 2018 aikana.

Kuukauden pelioikeus
320 EUR. Kokeile Keimolaa ja pelaa kuukausi rajoituksetta molempia kenttiä. Jos haluat päivittää pelioikeutesi koko loppukauden ajaksi, huomioimme jo maksamasi osuuden.

Ilmainen kaverilähtö
Osakkaan vieraille ilmainen pelikierros. Yksi lähtöryhmä eli osakkaan lisäksi maksimissaan kolme vierasta mahtuu mukaan. Etuuden voi hyödyntää kerran kauden aikana.

Keimolan Saras-kentällä pelataan Golfkesä-kiertueen osakilpailu 12.7. Osallistumismaksu 55 euroa sisältää aamukahvit, rangen, green feen, lounaan, give away -tuotepaketin sekä upeat palkinnot parhaille. Ilmoittaudu mukaan!

Kenttä-INFO

KEIMOLA GOLFISTA SANOTTUA:

”Saras on hieno kenttä, sopivasti vaihteleva
ja haastava.”
Saras

”Hyvätasoinen puistokenttä, jota helppo
pelata.”
Kirkka

KEIMOLA GOLF

Osoite: Kirkantie 32, Vantaa
Puhelin: ajanvaraus (Saras) 09 2766 650 teetime.fi; Kirkalla käytössä palloränni
Sähköposti: keimolagolf@keimolagolf.com
Kotisivut:keimolagolf.com

Tasoitusvaatimus: 54, ryhmätasoitus max. 100

Green fee: 18 reikää 55 e (osakkaan vieraana 40 e), 9 reikää 33 e (osakkaan vieraana 24 e); juniorit 1 e/ikävuosi, opiskelija 40 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje