20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Kalajoki Golf – Hiekkaa, valoa, elämyksiä

Hiekkasärkkien palvelutarjonta hakee vertaistaan Suomen kesässä. Golfillakin on täällä vahva jalansija.

Kalajoen Hiekkasärkät on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suosituimmista ja monipuolisimmista matkakohteista. Tapahtumatarjonta kesäaikaan on suorastaan hengästyttävän runsas. Rannat sykkivät elämää varsinkin juhannuksesta elokuun venetsialaisiin.

Paikalliset löysivät Kalajoen polttavan hiekan ja punertavan taivaan jo vuosikymmeniä ennen kuin Tapani Kansa teki ne tunnetuiksi 1970-luvun hitillään. Golfin ystäville Kalajoesta on tullut varteenotettava perhekohde Pekka Sivulan suunnitteleman 18-reikäisen kentän 1990-luvun lopulla valmistuttua.

Kun rinnalle on tullut myös kaikille avoin par 3 -jokamieskenttä, golfiin pääsee hiekkasärkkien ainutlaatuisissa maisemissa kiinni, vaikka laji ei olisi entuudestaan tuttu. Lisäksi laaja ja monipuolinen harjoitusalue tarjoaa erinomaiset puitteet lajin harjoitteluun ja kehittymiseen pelaajana.

Hiekkainen maapohja on golfille otollinen niin rakentamisen kuin pelaamisenkin näkökulmasta. Kun suunnittelija on lisäksi onnistunut ottamaan huomioon keskivertoharrastajan toiveet ja istuttamaan kentän kauniisti osaksi ympäröivää luontoa, elämyksellisen kierroksen ainekset ovat tarjolla kuin lautasella.

Paljon muutakin kuin golfia

Kun Pohjois-Pohjanmaalle on tultu, kannattaa käyttää hyväksi tilaisuus myös Perämeren ainutlaatuiseen luontoon ja rannikon omaleimaiseen kulttuuriin tutustumiseen. Keskikesän yöttömässä yössä valoa tutkimusmatkoihin riittää kellon ympäri.

Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti, ja useimmat palvelut löytyvät vieri vierestä.

Meriluontokeskus kertoo monipuolisesti näiden rantojen tarinaa, ja kalastusmuseossa voi kaydä oppimassa lisää. Merellisiä elämyksiä mielivä voi lähteä vaikkapa melomaan, kalastamaan tai päiväretkelle Ulkokallan majakkaan.

Kiinnostaako Suomen monipuolisin liikuntapuisto? Perheen yhteinen kesäinen hetki vesipuistossa? Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti, ja useimmat palvelut löytyvät vieri vierestä. Uusimpana tulokkaana joukossa on niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin monipuolisesti viihdyttävä ja haastava SuperPark.

Lähdössä liikkeelle kaveriporukalla? Miten olisi erä rantalentistä tai -futista? Tai pieni kisa karting-autoilla?

Majoittujilta eivät vaihtoehdot pääse loppumaan. Golfkentän välittömässä läheisyydessä, kävelyetäisyydellä, tarjonta ulottuu suositusta leirintämajoituksesta edullisiin mökkeihin ja luksushuviloihin. Ja lisää on tulossa.

Toimitusjohtaja Esa Takala Kalajoki Golfista toivottaa kaikki golfin harrastajat tervetulleiksi.

”Kotimaan matkaajien lisäksi kiinnostusta on alkanut olla ulkomaita myöten. Tilaa on, mutta halutuimpia aikoja kannattaa keskikesällä olla ajoissa varaamassa. Tapahtumiakin kentällä on runsaasti. Rohkeasti vain mukaan sellaisen osuessa päällekkäin oman vierailun kanssa.”

Hiekkasärkistä kuulee usein puhuttavan lomaparatiisina. Monipuolisen tarjonnan runsaudensarvesta voi käydä ravistelemassa itselleen sopivimpia murusia osoitteessa visitkalajoki.fi.

Huippukuntoisella Kalajoki Golfin kentällä pelataan Golfkesä-kiertueen osakilpailu 13.7. Osallistumismaksu 60 euroa sisältää aamukahvit, rangen, green feen, lounaan, give away -tuotepaketin sekä upeat palkinnot parhaille.Ilmoittaudu mukaan!

KENTTÄ-INFO

KALAJOKI GOLFISTA SANOTTUA:

”Hiekkapohja tekee kentästä erittäin
miellyttävän. Ei märkyysongelmia.”

”Parempia kenttiä löytyy Suomestakin,
mutta ei Hämeenlinnan pohjoispuolelta!”

KALAJOKI GOLF

Osoite: Tiitaival 59, Kalajoki
Puhelin: ajanvaraus 010 5055 510
Sähköposti: kalajokigolf@kalajokigolf.fi
Kotisivut:kalajokigolf.fi

Tasoitusvaatimus: Par 3 Pay & Play-kentällä ei tarvita green cardia, ryhmätasoitus max 110

Green fee: 18 reikää 50 e, juniorit (alle 18 v.) 20 e, opiskelijat 27 e; osakkaan vieraana arkisin -50 % (ei heinäkuussa); par 3 Pay & Play 18 e, juniorit (alle 18 v.) 10 e

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje