20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2018

Hirsala Golf – Ennakkoluuloton edelläkävijä

Hirsalassa uskalletaan tehdä omia ratkaisuja. Asiakaslähtöisyys ja kestävä kehitys ovat avainsanoja.

Hirsala Golf on alusta lähtien profiloitunut rohkeilla valinnoillaan. Maaliskuun ylimääräinen yhtiökokous jatkoi samoilla linjoilla. Golfyhteisö ilmoittautui edelläkävijäksi yksimielisellä yhtiöjärjestyksen muutoksella, jossa omistaminen ja pelaaminen eriytettiin toisistaan.

Uusi markkinaehtoinen ja vastikkeeton toimintamalli rakentuu asiakaskeskeisyyden varaan. Viihtyisät ja modernit tilat sekä kaiken tasoiset pelaajat reilulla tavalla haastava korkealaatuinen kenttä antavat siihen hyvät mahdollisuudet. Tuote on kunnossa. Kokous- ja klubitilat ovat käytössä ympäri vuoden, myös silloin kun kenttä kerää voimia uuteen kauteen.

Hirsala Golf lupaa markkinointiviestinnässään tarjota ”maamme parhaan golfkokemuksen”. Mistä se rakentuu?

”Meillä on sopivasti tilaa pelata ja kierrokselle pääsee lyhyelläkin varoitusajalla”, sanoo palvelupäällikkö Esa Hukkanen.

Golf kesä 2018

”Luonnonyhteyden voi aistia voimakkaasti kierroksen aikana, ja kierroksen jälkeen voi sitten nauttia palvelusta tunnelmaltaan rennossa ja tilankäytöltään toimivassa klubitalossa. Itse kenttä on moni-ilmeinen ja vaihteleva – emme turhaan puhu 18 signature-väylästä – ja ennen kaikkea korkealuokkaisesti toteutettu ja tinkimättömästi hoidettu. Ei ole sattuma, että Finnish Open on pelattu meillä kahdesti tai että Suomen PGA:n mestaruus ratkaistaan meillä juhannuksen jälkeen.”

Hirsalassa viihdytään isossakin porukassa. 120-paikkaisessa ravintolassa järjestää vaikka kunnon perhejuhlan, ylimmän kerroksen takkahuoneessa esimerkiksi yritystapahtuman kierroksen yhteyteen. Tilaussaunassa voi heittää jälkilöylyt kaveriporukassa.

Greenfee- ja ruokapaketti on tarjolla edulliseen yhteishintaan. Kannattaa tarttua tilaisuuteen.

Golf kesä 2018

Ympäristöä kunnioittaen

Hirsalassa on kestävän kehityksen hengessä auottu uraa myös ympäristövastuullisessa golfissa. Vuonna 2010 saatu arvostettu GEO-sertifikaatti oli ensimmäinen Suomessa, ja uusin päivitys tehtiin viime talvena. Onpa David Jonesin suunnittelema Hirsala ehditty valita koko maailman viiden vihreimmän kentän joukkoon.

”Ympäristötyö on meillä integroitu osaksi arkista toimintaa.”

”Ympäristötyö on meillä integroitu osaksi arkista toimintaa”, luonnehtii Esa Hukkanen. ”Siitä olemme useasti saaneet erityiskiitosta.”

Kaikki kenttäalueella syntyvät jätteet on jo jonkin aikaa eroteltu ja kierrätetty, ja uuttakin on ilmassa. Kenttäalueen läpi virtaavaan Finnträskinpuroon on istutettu meritaimenen mätiä, minkä lisäksi alueella on käynnistetty luontoselvitys.

”Pro gradu -työtään Helsingin yliopistoon laativa Mira Kylliäinen kartoittaa alueen kasvit, hyönteiset, linnut ja nisäkkäät ja tekee tulosten pohjalta ehdotuksia siitä, kuinka alueen monimuotoisuutta voitaisiin entisestään kasvattaa.”

Alueella on jo rakennusvaiheessa haluttu turvata eläimistölle riittävät ja yhtenäiset suoja-alueet luontaisia kulkureittejä vaarantamatta. Niinpä lajirikkaassa puustossa viihtyvien oravien lisäksi kentän tuntumassa voi tavata vaikkapa mäyrän, hirven tai peuran. Lintujen runsaudesta pitää omasta puolestaan huolta projekti, jossa pöntöt ovat osoittamassa etäisyyttä viheriölle 100, 150 ja 200 metrin merkkien tukena.

Hirsalan upealla kentällä pelataan Golfkesä-kiertueen seuraava osakilpailu tulevana perjantaina 27.7.
Osallistumismaksu 65 euroa sisältää aamukahvit, rangen, green feen, lounaan, give away -tuotepaketin sekä upeat palkinnot parhaille.
Ilmoittaudu mukaan!

Kenttä-INFO

HIRSALA GOLFISTA SANOTTUA:

”Ehkä tyylikkäin kokonaisuus Suomen
kentistä: hienosti metsään maisemoitu
kenttä, Hirsalassa mieli lepää.”

HIRSALA GOLF

Osoite: Hirsalantie 215, Jorvas
Puhelin: caddiemaster 0207 412 369
Sähköposti: info@hirsalagolf.fi
Kotisivut:hirsalagolf.fi

Tasoitusvaatimus:
miehet max 36, naiset max 45, pelioikeuden haltijan vieras 54, ryhmätasoitus max 110

Green fee: aikuiset 60 e (heinäkuussa 50e); juniorit, opiskelijat, varusmiehet 30 e (heinäkuussa 25 e); 9 reikää aikuiset 35 e, juniorit, opiskelijat, varusmiehet 20 e. Isännöidyt kierrokset, pienryhmälähdöt (5– hlöä) ja twilight-ajat erikoishintaan ks. hirsalagolf.fi. Muista myös 5:n, 10:n jne. kierroksen sarjakortit.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje