20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][22]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Yrittäjäkaksikko vuokraa Hill Side Golfin kentät – pelioikeutta tarjottu entisille osakkaille ja jäsenille alle 500 eurolla

Konkurssipesältä kentät vuokraavan yhtiön tavoitteena on myydä 650 pelioikeutta helmikuun loppuun mennessä.

Hillbillystä voi tulla joillekin mieleen yhdysvaltalaisen country-musiikin tyylisuuntaus, mutta sillä tuskin lienee mitään tekemistä Vihdin Jokikunnassa sijaitsevien golfkenttien kanssa.

Joka tapauksessa alan vaikuttajat Lassi Kiviniemi ja Jyrki Nykänen kertoivat viime perjantaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa perustaneensa Hilly Billy -nimisen yhtiön, joka vuokraa tulevalla kaudella Hill Side Golfin konkurssipesältä kaksi 18-reikäistä kenttää ja klubitalon.

Yhtiön pykimyksenä on Vihdin Uutisten mukaan operoida kentän toimintaa, kunnes potentiaalinen ostajaehdokas löytyy.

”Uusia laskuja ei ole tulossa, vaan nyt etenemme puhtaalta pöydältä, lähdetään liikkeelle ensimmäiseltä tiiltä”, sanoi Hill Side ry:n hallituksen puheenjohtajanakin toiminut Nykänen.

Vihtiläiskaksikko tarjosi tilaisuudessa vajaalle 150 entiselle osakkeenomistajalle pelioikeutta 495 euron hintaan.

” Monet teistä ovat voineet jo ostaa pelioikeuden tai jopa osakkeen muualta, mutta nyt hinta on räätälöity sellaiseksi, että tämän oikeuden voi lunastaa vaikka toiseksi rinnalle.”

Kiviniemi ja Nykänen ovat laskeneet, että toiminnan käynnistyminen edellyttää vähintään 650 pelioikeuden myymistä helmikuun aikana. Mikäli riittävää määrää ei saada kokoon, yhtiö peruuttaa tehdyt varaukset kuluvan kuukauden loppuun mennessä.

Yrittäjät muistuttivat, että kyseessä ei ole pitkän tähtäimen suunnitelma vaan lisäaika, kunnes ostaja on löytynyt.

Tiedostustilaisuuden jälkeen Hilly Billy oli Vihdin Uutisten mukaan vastaanottanut noin 200 pelioikeusvarausta. Pelioikeustarjous on avoin kaikille golfareille.

”Toivomme, että vihtiläiset yritykset ostaisivat nyt 10-kortteja ihan jo yhteisöllisyyden vuoksi. Tästä emme enää hintoja voi kyllä laskea”, Nykänen sanoi.

Lähde: Vihdin Uutiset

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje