Vihti Golf avaa kenttänsä pitkäperjantaina - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Vihti Golf avaa kenttänsä pitkäperjantaina

Pallo on Vihti Golfissa ensimmäisen kerran tänä vuonna ilmassa perjantaina. Kuva vuoden 2019 huhtikuulta. Kuva: Vihti Golf

Seurasta muistutetaan, että kenttä on erittäin märkä ja jalkineiksi suositellaan kumisaappaita.

Vihti Golf avaa kenttänsä kauden 2022 osalta perjantaina kello 8.00. Seura ilmoittaa, että kenttä on kevätkuntoinen ja erittäin märkä. Pinnoilla on lunta, jäätä ja hiekkaa, minkä vuoksi jalkineiksi suositellaan kumisaappaita.

”Talvi on ollut vaikea. Takatalvi ja pakkaset tuntuvat vain jatkuvan. Tästä syystä kenttä on märempi ja huonommassa kunnossa kuin aiempina keväinä. Kärryjä saa kuitenkin käyttää”, seuran nettisivuilla kerrotaan.

Kenttä markkinoi caddiemasterilla myynnissä olevaa 10-korttia 299 eurolla. Aikuisten viikonlopun ja pyhäpäivien 18 reiän green fee on 49 euroa, juniorihinta on 29 euroa.

Ajanvarauksessa oli torstaina alkuillasta ensimmäisenä aukiolotunnin osalta runsaasti väljää. Yhdeksän ja puoli kahden välillä täysin vapaita lähtöaikoja oli kaksi. Tästä eteenpäin peliaikoja löytyi pitkäperjantaina enemmänkin.

Kotimaassa ensimmäisenä kenttänsä ehti avaamaan viimevuotiseen tapaan Eckerö Golf. Ahvenanmaalaiskentän kauden avauspäivä oli 24. maaliskuuta. Manner-Suomessa ensimmäisenä pääsi viime vuonna pelaamaan niin ikään Vihti Golfissa, 27. maaliskuuta.

Etelä-Suomessa kenttien avaaminen ajoittunee kevään hitaan edistymisen vuoksi tänä vuonna laajemmassa mittakaavassa ensi kuun puolelle.

Ensimmäisenä kilpailutapahtumana Vihti Golfin tapahtumakalenteriin on merkitty Ski & Golf SM 2022. Ensi viikon lauantaina pidettävään kisaan on tähän mennessä ilmoittautunut 35 osallistujaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje