Tunnistatko Suomen golfkentät ilmasta käsin? – Tee 18 kysymyksen kuvavisa! - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Tunnistatko Suomen golfkentät ilmasta käsin? – Tee 18 kysymyksen kuvavisa!

Ilmakuvat näyttävät monet golfkentät kokonaan uudessa valossa. Kuva: Google Maps

Maamme golfkenttien moninainen kirjo paljastuu havainnollisesti ilmakuvista.

Näkymät tiiauspaikoilta ja väylien varsilta ovat monille Suomen kenttiä aktiivisesti kiertäneille tuttuja ja pysyvästi mieleen painuneita, mutta miten on, kun siirrytään lintuperspektiiviin? Ovatko kentät tunnistettavissa yläilmoista käsin?

Laadimme Googlen karttapalvelun avulla 18 kysymyksen Golfkentät ilmasta -visan, jossa tehtäväsi on tunnistaa 18 Suomen golfkenttää ilmakuvista. Tehtävääsi helpottaaksemme annamme jokaiseen kuvaan neljä vaihtoehtoa, joista valita. Pienenä lisävinkkinä kerrottakoon, että kuvissa kenttien ulkopuolella näkyvät kohteet antavat vihjeitä monen kentän tunnistamiseen.

Jos valitsemasi kenttä maalautuu vihreällä, vastauksesi on ollut oikea. Väärän vaihtoehdon valitessasi vastauksesi muuttuu punaiseksi, ja oikea vastaus näkyy vihreänä. Vastattuasi kysymykseen voit tarkastella karttakuvaa vielä haluamasi ajan. Seuraavaan kysymykseen pääset siirtymään klikkaamalla vastausvaihtoehtojen alle ilmestyvää nuolta.

Visan suoritettuasi saat eteesi visan tuloksen, ja huipputuloksesi voit jakaa henkseleitäsi paukutellen Facebookiin tai Twitteriin.

Menestystä kenttätenttiin!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)