Tarjoushinnat houkuttelevat syyspelaajia kentille - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Tarjoushinnat houkuttelevat syyspelaajia kentille

Pickalan Seaside-kentän kiertää arkena tarjoushintaan kahdellakympillä, kunhan on riittävän vikkelät jalat.

Vaikka viime päivien sääennusteet ovat enteilleet varhaista talven tuloa Pohjolan perukoille, on nopeimmilla mahdollisuus hyötyä vielä kenttien tarjoamista syyseduista. Alennetuilla greenfee-hinnoilla halutaan saada paitsi golfväki nauttimaan kauniista ruskan värittämästä luonnosta myös elävyyttä kassan verkkaiseksi käyviin maksutapahtumiin.

Kotojärvellä pääsee kentälle 25 eurolla, kunhan startti tapahtuu klo 15:n jälkeen. Porvoo Golfissa tarjotaan 18 reiän greenfeetä 30 eurolla ilman aika- ja päivärajoituksia; yhdeksän reiän kierros kustantaa 20 euroa. Kolmellakympillä selviää Nevaksessakin, joskin pelata saa niin paljon kuin päivän aikana ehtii.

Pickalassa tarjoushinta riippuu pelaako arkena vai viikonloppuna. Jäsenen vieraalle hinta suotuisampi, mutta edullisinta greenfee-pelaaminen Suomen suurimmassa golfkeskuksessa on klo 15 jälkeen. Twilight-hintainen kierros maksaa 20-30 euron välillä riippuen kentästä.

Koulujen syyslomilla on varmasti oma osuutensa Pickalan vilkkaan oloisiin arkipäiviin. Ainakin tiistaina ja keskiviikkona pelaajia riitti kentillä mukavasti. Tiistaina Seaside oli kentänhoidon vuoksi suljettu, keskiviikkona syystöitä tehtiin puolestaan Park-kentällä.

”Startteja on ollut syyskuun loppuun mennessä n. 55 000”, sanoo Pickala Golf Oy:n toimitusjohtaja Jari Hakkarainen. ”Tuohon lukuun voisi lisätä parituhatta lisää, niin päästään aika lähelle ajankohtaista kierrosmäärää.”

”Kausi on ollut kaikin puolin onnistunut. Vielä on toimistossa pari kiireistä viikkoa edessä – ensi vuoden budjettia laaditaan täyttä päätä. Sen jälkeen voi hieman hengähtää”, Hakkarainen jatkaa.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella greenfee-tarjouksillaan houkuttelevat mm. Hiisi Golf, Tawast, Aulanko, Alastaro ja Vierumäki. Kovimman tarjouksen tästä viisikosta pöytään lyö Tawast, jossa 18 reiän greenfee kustantaa arkisin 20 euroa.

Keskiviikkona pysyi useampikin kenttä kiinni Keski-Suomesta pohjoiseen ylettyvällä alueella. Muuramessa odoteltiin lämpöasteita puoleenpäivään saakka, kunnes suljettu-kyltti sai jäädä ykköstiin viereen. Samanlainen tilanne oli Oulussa, jossa pakkasherra tosin oli huomattavasti ankarampi kuin Jyväskylän seudulla. Laukaalla kausi on näillä näkymin ohi, mutta olosuhteiden salliessa kenttä voidaan avata uudelleen.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje