7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][7]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Talventulo väistyi – Etelä-Suomen kentillä pelataan taas!

Pickala Golfissa on tällä viikolla päivittäin auki vähintään kaksi 18-reikäïstä kenttää.

Osa jo talviteloille asettuneista kentistä avasi väylänsä sään lauhduttua. Myös avoimia kisoja järjestetään tulevana viikonloppuna.

Talvi tuntui tehneen tuloaan parin edellisen viikon aikana eteläistä Suomea myöden, minkä vuoksi myös tavallisesti marraskuussa auki olevat rannikkoseudun kentät ehtivät laittaa ovensa säppiin.

Viikonloppuna säätyypissä tapahtui kuitenkin nopea muutos ja lauhtunut ilma sai useamman kentän toivottamaan pelaajat uudelleen tervetulleiksi väylille.

Golfpisteen seurauutiset-palstan ja kenttäoppaan mukaan pelaamaan pääsee tällä hetkellä ainakin Espoon Ringside Golfissa, Rönnäsissä, Hiekkaharjussa, Hirsalassa, Hangossa, Kotojärvellä, Hattulassa (keskiviikosta alkaen), Lempäälän Hiisi-Golfissa, Kymen Golfissa, Meri-Teijossa, Nordcenterissä, Peuramaalla, Pickalassa, Sarfvikissa, Suur-Helsingin Golfissa, Tapiolassa ja Vuosaaressa.

Syksyllä greenfee-hinnat ovat monin paikoin varsin maltillisia. Esimerkiksi Hirsalassa syysgreenfee on 20 euroa. Hirsalassa puuttuu tavoitteena olevasta 20 000 kierroksen rajasta enää 300 kierrosta, joten ”kierrostalkoisiin” pääsee osallistumaan nyt edullisesti.

Kilpailemaan mielivien kannattaa suunnata kulkunsa lauantaina Kotkaan Kymen Golfiin tai Rönnäsiin, missä pelimuotona on neljän ja kahden hengen scramble.

Esimerkiksi Helsinkiin on luvassa torstaina yhdeksän astetta lämmintä, joten tiedossa on mitä sopivinta loppusyksyn pelisäätä. Pidemmän ajan ennusteiden mukaan lämpötila pysyttelee Etelä-Suomessa yli viikonvaihteen selvästi plussan puolella, joten pelaamaan näyttäisi pääsevän myös viikon 47 puolella.

Pelaamista suunnittelevien kannattaa tarkistaa päiväkohtaiset viheriö-, pelimaksu- ja muut kenttätiedot klubien nettisivuilta tai soittamalla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje