23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Taistelu kevään kierroksista yltyy – Sea Golf Rönnäs löi kovan tarjouksen pöytään

Golfpisteen Verkkokaupasta löytyy kiinnostavia pelitarjouksia joka lähtöön.

Kun kevätaurinko alkaa lämmittää ja lumipeite laskea, on se takuuvarma merkki tulevan pelikauden lähestymisestä. Valon määrän lisääntyminen tuntuu myös Golfpisteen Verkkokaupassa, missä monet kentät ovat julkaisseet ilmoituksia houkuttelevista pelitarjouksista.

Yhden mielenkiintoisimmista tarjouksista tiskiin on sivaltanut Sea Golf Rönnäs, joka tarjoaa 30 ensimmäiselle aukiolopäivälle rajattoman pelioikeuden 150 eurolla. Toisin sanoen joka päivä Rönnäsissä mainituissa raameissa pelaavan golfarin kierrokselle kertyy hintaa keskimäärin viisi euroa.

”Olemme suunnanneet tarjouksen ennen kaikkea akselilla Kotka-Kuusankoski-Porvoo asuville harrastajille, joita käy yleensä kohtalaisen hyvin Rönnäsissä. Toki toivomme tarjouksen innostavan vieraspelaajia kauempaakin. Meillä on tavallisesti pari viikkoa aikaisempi kauden aloitus kyseisen alueen kenttiin verrattuna, joten tulijoita varmasti riittää”, Sea Golf Rönnäsin toimitusjohtaja Kari Mattila sanoo.

Lähiseuden kenttien aktiivisimmat vierailijat pelaavat Rönnäsissä normaalisti kahdesta neljään greenfee-kierrosta kaudessa, käyntien painottuen alkukevääseen.

”Tämä tarjoaa mielestäni kiinnostavan vaihtoehdon lisätä käyntejä Sea Golf Rönnäsissä muutaman tavallisen kierrosmaksun hinnalla. Tuota viiden euron politiikkaa emme ole halunneet lähteä rummuttamaan tai mainostamaan omilla nettisivuillamme. Se ei varmasti lämmittäisi osakkaiden mieltä.”

30 päivän keväthinta koskee myös kisoja, jolloin tarjouksen ottaneen kilpailumaksu on samansuuruinen kuin pelioikeuden haltijoilla.

Viime vuonna täällä haihtui 15 senttiä lunta viidessä päivässä.

Rönnäsin tapahtumakalenterissa on merkitty ensimmäinen kilpailu perinteiseen tapaan huhtikuun ensimmäiselle lauantaille. Mikäli scramblea ei pystytä pelaamaan vielä 6. päivänä, vara-ajankohdaksi on määritelty seuraava lauantai.

”Viime vuonna kisa pelattiin päivä sen jälkeen kun avasimme kentän eli 13. huhtikuuta. Mukana oli 108 paria, ja pitkä jono jäi odottamaan paikkaa scrambleen. Avauskisa niin kuin huhtikuun ensimmäiset viikot muutenkin ovat meille rahallisesti hyvää aikaa.”

Rönnäsissä riittää vielä lunta, mutta viheriöt ja lyöntipaikat on ajettu paljaiksi perässä käveltävän lingon avulla. Routaa on viheriöillä puukon mitan verran.

”Lunta on väylillä 15–20 senttiä, mutta tuskin sen sulamiseen tavallista kauemmin menee. Viime vuonna täällä haihtui 15 senttiä lunta viidessä päivässä. Nyt on luvattu suunnilleen +5:n asteen päivälämpötiloja, eikä mitään kovin suuria yöpakkasiakaan ole tiedossa.”

Sea Golf Rönnäsin kentät kuivuvat yleensä nopeasti pelattavaan kuntoon: vesi ei jää Mattilan mukaan seisomaan laadukkaan salaojajärjestelmän vuoksi. Siitäkin on paljon apua, kun golfkeskuksessa ei juuri ole metsän molemmin puolin varjostamia väyliä.

Golfpisteen Verkkokauppa on tulvillaan muitakin hyviä tarjouksia. Porvoo Golf tarjoaa neljä green fee -lippua lähes puoleen hintaan, 109 eurolla. Alle 19-vuotiaiden pelioikeus irtoaa kentälle vain viidelläkympillä.

Golflehden kenttärankingissa kunnostautuneen Viipurin Golfin Etelä-Saimaa-kentällä pelaa koko neljän hengen lähtö 260 euron sijaan 180 eurolla. Tarjous on voimassa koko kesän ilman aikarajoituksia. Vuoden golfseuraksi valitun Espoo Ringside Golfin jäseneksi puolestaan pääsee 79 eurolla, kun normaalihinta on 64 euroa enemmän.

Mikäli pohdinnassa on vielä, missä pelata tulevalla kaudella, harkinnan arvoinen vaihtoehto löytyy muun muassa Lakseside Golfista. Kahden kentän golfkeskus tarjoaa koko kauden täyden pelioikeuden 460 eurolla, kunhan tarttuu tilaisuuteen maaliskuun loppuun mennessä.

Jos taas kiinnostusta on pelaamisen ohella myös opetusta kohtaan, lienee aiheellista ottaa suunnaksi Siuntio. Pickala Golfissa on mahdollisuus varata kahdelle henkilölle tunnin golfopetus Minni & Roope Golf Schoolista, green feet, golfauto ja lounas seisovasta pöydästä 169 eurolla. Tuotteen normaalihinta on 239 euroa, ja se on voimassa vuoden ostopäivästä lukien.

Kevättä rinnassa näillä tarjouksilla, vähemmästäkin!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje