Staffan Tuomolin siirtyy Ruukkigolfin toimitusjohtajaksi - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Staffan Tuomolin siirtyy Ruukkigolfin toimitusjohtajaksi

Staffan Tuomolin jatkaa työuraansa kentällä, jonka kehityskulkua hän on seurannut erittäin läheltä koko 20 vuotisen golfuransa ajan.

Maamme kokeneimpien ja arvotetumpien golfjohtajien joukkoon kuuluva Staffan Tuomolin on valittu JC Ruukkigolf Oy:n toimitusjohtajaksi alkaen 1.4.2016.

39-vuotias kauppatieteiden maisteri Tuomolin aloittaa toimessaan helmikuussa ja astuu virallisesti johtoon huhtikuun alussa nykyisen toimitusjohtajan Rabbe Enckellin jäädessä eläkkeelle.

Tuomolin on toiminut yli 20 vuotta golf-alalla. Hän aloitti caddiemasterina Nordcenterissa, jossa oli myös toimitusjohtajana vuodenvaihteeseen 2014-2015 asti. Toimitusjohtajana hän on ollut myös Kurk Golfissa sekä Vuosaaressa.

Tuomolinin meriitteihin kuuluu myös arvostettu Certified Club Manager-tutkinto ainoana Suomessa. Luottamustehtäviin kuuluu Suomen Golfjohtajat yhdistyksen FGMA:n puheenjohtajuus 2011-2014 sekä Euroopan klubijohtajayhdistyksen CMAE:n hallituksen jäsenyys 2012-2015.

”On hienoa jatkaa golf-alalla kotikunnassani Raaseporissa. Ruukkigolfilla on hyvä ja selkeä konsepti viihtyisänä perhe-klubina. Tämän lisäksi Ruukissa on alueen suurin jäsenmäärä sekä kohtuulliset kausikustannukset pelaamiselle joten perustilanne ja talous on hyvällä pohjalla.” totesi Tuomolin sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje