Raumalle valittiin yhtä aikaa sekä toiminnanjohtaja että toimitusjohtaja – jälkimmäistä pestiä hoidetaan otona - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][13]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Raumalle valittiin yhtä aikaa sekä toiminnanjohtaja että toimitusjohtaja – jälkimmäistä pestiä hoidetaan otona

Rauma Golfissa palattiin seitsemän vuoden takaiseen kahden tj:n malliin. Toiminnanjohtajana aloitti maaliskuussa Mira Murtomäki. Kuva: Rauma Golf

Rauma Golfissa halutaan nyt jatkuvuutta, sillä klubin toimiston ovi on käynyt viime vuosina tiheään.

Rauma Golf valitsi helmikuussa uudeksi toiminnanjohtajakseen Mira Murtomäen. Uuden toiminnanjohtajan etsintä tuli ajankohtaiseksi, kun tehtävää yhden kauden hoitanut Jukka Pelkonen siirtyi Porin Golfkerhon palvelukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Konttivarikkotoimintoja harjoittaneen yrityksen asiakaspalvelutehtävissä aiemmin työskennellyt Murtomäki on uusi kasvo golfalalla. Hän aloitti golfin Pomppusten kentällä kaksi vuotta sitten ja liittyi nopeasti seura-aktiivien joukkoon.

”Mira Murtomäki on nuori talentti. Uskomme, että hänestä kasvaa seuran toimistossa vahva osaaja”, Rauma Golf ry:n puheenjohtaja Harri Natunen sanoo.

Murtomäki ei hoida edeltäjänsä Jukka Pelkosen tavoin RG:n toimitusjohtajan tehtäviä. Tähän pestiin Rauma Golf valitsi Anna Suomisen, joka on kenttäyhtiön entinen puheenjohtaja. Raumalla palattiin kyseisen päätöksen myötä takaisin vuonna 2016 viimeksi käytössä olleeseen kahden tj:n malliin.

”Toimitus- ja toiminnanjohtajan tehtävät ovat viime vuosina nostaneet esille jaksamiskysymyksen. Kesä on todella hektinen, ja tehtävien jakamisella on tarkoitus välttää kuormitusta. Halusimme tällä ratkaisulla myös lisää voimaa seuratoimintaan ja urheilupuolta nousuun”, Natunen toteaa.

Luulisin, että tarvitsemme tulevaisuudessa lisää panostusta toimistoon.

Puheenjohtajan huolen toimiston avainhenkilöiden jaksamisesta ymmärtää. Kun Iida Lampi jäi tehtävistään sivuun loppuvuodesta 2015, ehti Rauma Golfin toimitus- ja toiminnanjohtajan pestiä hoitaa kolme eri henkilöä. Klubilla halutaan nyt vaihtuvuuden sijaan jatkuvuutta.

Rauman Pomppusten kentällä pelataan vuosittain noin 25 000 kierrrosta. Kuva: Lassi Pekka Tilander

Anna Suominen vastaa jatkossa RG:n toimitusjohtajan tehtävistä oman toimensa ohella. Suominen työskentelee päätoimisesti RTK-Palvelun ja kolmen muun yhtiön taustalla olevan Contineo oy:n talouspäällikkönä.

”Suominen on talousalan rautainen ammattilainen, jolla on myyntipuoli hallussa. Kenttäyhtiön kautta kulkee merkittävä tulovirta, ja näimme, että hän on sopivin henkilö toimitusjohtajan vakanssille.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Natunen muistuttaa, että nykyinen malli on käytössä toistaiseksi. Hän pitää mahdollisena, että Murtomäki ottaa ajan kuluessa myös RG:n toimitusjohtajan tehtävät vastuulleen.

”Luulisin, että tarvitsemme tulevaisuudessa lisää panostusta klubin toimistoon. Miten toiminnanjohtaja voi olla samaan aikaan viemässä kentälle pisin draivi -kylttiä, kun hänen pitäisi olla pitämässä puhetta yrityskilpailun osallistujille?” Natunen kysyy.

Rauma Golf oli viime vuonna yksi Golfliiton Lounais-Suomen alueen harvoista seuroista, joka onnistui kasvattamaan jäsenmääräänsä. Yli 850 jäsenen kentän käyttöaste on myös hyvää luokkaa, sillä pelimäärät liikkuvat 24 000 kierroksen tuntumassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje