26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Pickalassa pelataan tällä viikolla erikoisjärjestelyin

Pickalassa omat pelaajat ja heidän vieraansa pääsevät keskiviikkona kentälle noudattamalla koronavirusepidemiaan liittyviä erityisohjeita. Kuva: Pickala Golf

Kentälle pääsee vain kahden hengen ryhmissä.

Pickala Golfin Seaside- ja Forest-kentät ovat keskiviikkona ja torstaina auki erikoisjärjestelyin. Seura on Suomen hallituksen maanantaina julkistaman poikkeustilan ja valmiuslain käyttöönoton pohjalta laatinut omat rajoituksensa, jonka noudattamista pelaajilta edellytetään.

Sairaana olevia ja karanteeniin ohjattuja pyydetään pysymään kotona, lisäksi yli 70-vuotiaita ja muita riskiryhmäläisiä pyydetään noudattamaan hallituksen linjaamia velvoitteita.

Pelaaminen on mahdollista seuran omille pelaajille ja heidän vierailleen enintään kahden hengen ryhmissä. Caddiemasterin toimisto on suljettu, lisäksi ravintola, suihkutilat, kentän WC:t ja kuntosali ovat altistumisvaaran vuoksi toistaiseksi pois käytöstä.

Pelaajilta edellytetään hyvää käsihygieniaa myös kentällä, minkä vuoksi paikalle saapuvien toivotaan ottavan käsidesiä mukaan. Seura pesee päivittäin lainakärryjen kahvat, mutta golfareiden toivotaan käyttävän omia kärryjä tai kantavan bägiä.

Tämän ohella Pickala Golf toivoo pelaajien välttävän kättelyt ja lähikontaktit kahden metrin varoetäisyydellä.

Myös lipputangot toivotaan pidettävän reiässä ja bunkkeriharavoiden puuttuessa isommat jäljet hiekassa voi tasoittaa mailanlavalla.

Kenttä on tällä hetkellä lisäksi auki ainakin Rönnäsissä (Meri ja Puisto), Meri-Teijossa, Salossa, Hattulassa, Espoon Ringsidessä ja Lempäälän Hiisi-Golfissa. Kaikki koronavirukseen liittyvät erityisohjeet ja muut tiedot kannattaa tarkistaa kenttien kotisivuilta tai soittamalla suoraan klubille.

Seuraa  kenttien aukiolotietoja myös Golfpisteen avoimet kentät -osiosta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)