Pärnu Bay Links avautuu - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Pärnu Bay Links avautuu

Pärnu Bayn viimeiset väylät kulkevat Tahkurannan hulppeissa maisemissa.

Pärnun kaupungin kupeessa sijaitseva links-kenttä on jo avautuessaan hienossa kunnossa. Golfpisteen toimitus on vieraillut alueella viimeksi syksyllä 2014, jolloin kenttä vaikutti täysin valmiilta.

”Kentän osalta tämän olisi voinut avata mainiosti jo huomattavasti aiemmin. Olen erittäin tyytyväinen tapaan, jolla projekti on edennyt ja kuinka hyvin olen saanut toteuttaa sekä omaa että omistajan visiota”, myhäilee Tilander, jolle kenttä on Virossa jo kolmas.

Myös Estonian Golf & Country Club Tallinnassa sekä Saaremaa Golf ovat Tilanderin tuotoksia.

”Vaikea näitä kolmea on arkkitehdin järjestykseen laittaa. Kaikilla on omat luonteenpiirteensä. Uskon kuitenkin, että nyt yhä suuremmalla osalla Tallinnassa vierailevista suomalaisista on hyvä syy ajaa Pärnuun pelimatkalle.”

Pärnun toinen kenttä, White Beach Golf on myös täysipainoinen kokonaisuus. Uusi klubitalo nostaa White Beachin painoarvoa entisestään.

Pärnu Bay Linksin virolaiset sukujuuret omaava ruotsalaisomistaja Peter Hunt on halunnut hioa timanttiaan ja saada muut palvelut valmiiksi kentän avautuessa.

Virallinen avauspäivä on 4. syyskuuta, jonka jälkeen kentälle pääsevät myös vieraspelaajat. Arkkitehtuurisesti tavanomaisesta poikkeava klubitalo on ”viimeistelyä vaille valmis”.

Kenttä kulkee Tahkuranta nimisen lahden maisemissa, viimeiset väylät sen rantoja myöten. Kyseessä on todellinen links-kenttä, jonka väylät rajoittuvat viheriöiden lisäksi bunkkereihin, wastelandiin sekä metsään ja vesiesteisin kentän ulkoreunoilla. Perinteistä karheikkoa ei Pärnu Bayssä ole. Kentällä on reilusti tilaa, lähipelissä luovuus ja matalien lyöntien sekä putterin käyttö ovat arvossaan.

Jo ennen avautumistaan Pärnu Bay Links on saanut paljon huomiota ja suitsutusta sillä vierailleilta.

Golfpisteen organisoiman Tallinks Golf Tourin finaalikierrokset pelataan 18.9.–20.9. Pärnun ensimmäisellä kentällä White Beachilla sekä Pärnu Bay Linksilla.

Pärnu Bay avataan omien jäsenten lisäksi myös vieraspelaajille 4. syyskuuta. Lisätiedot ja starttivaraukset, kts. kentän nettisivut.

Teemu Tyry

Pärnu Bay Links, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (5 kpl)