”Paras ensivaikutelma” St. Laurencen markkinoinnin ykkösteemaksi - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

"Paras ensivaikutelma" St. Laurencen markkinoinnin ykkösteemaksi

St. Lawrencen palvelupäällikkö Ville Kallio esitteli ylpeänä golfmessuilla Golf Digestin kenttärankingin tuomaa

Monelle pelaajalle ensimmäinen vierailu kentällä synnyttää mielikuvan, jota on vaikea muuttaa suuntaan tai toiseen. Tuntuma ja tunnelma syntyvät mielikuvista, odotuksista ja siitä varsinaisesta kokemuksesta, eli miten pelaaja otetaan vastaan, miten häntä palvellaan ja tietysti se tärkein: itse kenttä ja sen kunto. Kenttärankingissa St. Laurencen ykköstila perustui siihen, että kenttä ylitti selkeästi kaikki odotukset.

”Tällainen valinta on todella positiivinen nimike St. Laurencelle, koska valinnan ovat tehneet sellaiset pelaajat, jotka tulevat meille ensimmäisen kerran. Oli itsestään selvää, että tittelistä pitää ottaa kaikki irti”, sanoo St. Laurencen palvelupäällikkö Ville Kallio.

Paras ensivaikutelma –valinta on saanut positiivista värinää niin kenttähenkilökunnan, toimiston väen kuin myös jäsenistön keskuudessa.

”Kaikille on tärkeää, että vieraspelaaja kokee itsensä tervetulleeksi. Kyseessä on kuitenkin iso yhteisö, joka pitää yllä sitä paljon puhuttua klubihenkeä”, jatkaa Kallio.

St. Laurenceen valmistui talveksi myös sisäharjoitteluhalli, joka on kentän alueella. Se on ollut jäsenistön kovassa käytössä ja erityisesti pitkälle tähtäävät juniorit ovat päässeet lyömään palloa koko talven.

”Keväällä meillä aloittaa myös uusi ravintoloitsija Väylä 19, joten uusia palveluja on tarjolla, kunhan lumet sulavat”, lupailee Kallio.

St. Laurencen toimitusjohtaja Markku Ignatius valittiin talvella HGK:n toiminnanjohtajaksi ja Lohjalla odotellaan uutta miestä vetovastuuseen. Valinta julkistetaan muutaman viikon sisällä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje