Mikot ilmaiseksi Linna Golfiin - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Mikot ilmaiseksi Linna Golfiin

Linna Golf isännöi miesten joukkueiden EM-kisoja heinäkuun alussa.

Linna Golfissa otetaan ilo irti Mikko Ilosen Irish Openin voitosta tarjoamalla kaikille Mikko-nimisille ilmaisen kierroksen tällä viikolla (ma–pe 23.–27.6). Jos syntymätodistuksesta ei löydy Mikko-nimeä, pelikaveriksi pääsee 30 eurolla.

Lähtöaikoja löytyy vielä, vaikka puskaradion kautta ensimmäiset Mikot ovat jo kierroksensa varanneet.

Linna Golfissa valmistaudutaan miesten joukkueiden EM-kisoihin, jotka pelataan 8.–12. heinäkuuta. Kenttä on jo rutinoitunut kilpailujärjestäjä, mutta paljon työtä isojen kisojen järjestäminen jokaisella kerralla vaatii.

”Uskon, että edessä on todella kovatasoiset kisat. Mukana on monta pelaajaa amatöörien maailmanlistan kärkipäästä, joten kentällä nähdään tulevia maailmantähtiä”, sanoo Linna Golfin hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo.

Suuriin muutostöihin kentällä ei ole tarvetta. Viheriöt hiekoitetaan kuluvalla viikolla ja rangen lyöntipaikat siirretään matoille noin viikkoa ennen H-hetkeä. Raffeista ei ole tarkoitus kasvattaa pelottavan pitkiä. Kenttä pistetään kiinni muutamaa päivää ennen kisan alkua.

Isäntämaankin kisajoukkueelta kenttä on jo pannassa, sillä kisaan osallistuvat pelaajat eivät saa harjoitella kentällä kuukauteen ennen virallisia harjoituskierroksia. Suomalaiset ovat kuitenkin leireilleet Linna Golfissa ahkerasti kevään aikana.

”Kenttä on upeassa kunnossa, sillä talvi oli todella hyvä. Sateet toki jo saisivat loppua. Kaikki kisajärjestelyissä auttavat vapaa-ehtoisetkin alkavat jo olemaan kasassa, joten kaikki alkaa olla valmista kisaan”, Walkamo arvioi.

Itse kisassa kotijoukkue saa pistää parastaan, sillä rankingien valossa kyyti saattaa olla hyvinkin kylmää.

Amatöörien maailmanlistalla paras suomalainen on sijalla 226 oleva Erik Myllymäki. Listan paras eurooppalainen on Italian Renato Paratore (6.) ja sadan parhaan sakissa monella maalla on useita pelaajia. Pohjoismaista niin Ruotsilla kuin Tanskallakin paras pelaaja on 25 parhaan joukossa.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (7 kpl)

 • Mikko says:

  Kyllä käy sääliksi osakkeenomistajia, jotka rahoittavat mikkojen pelit, em-kisat jne. Eipä jää paljoa peliaikoja osakkaille. Siksi ei challet ja osakekauppakaan käy.

 • maikki says:

  Osakkeenomistajia ei harmita, päinvastoin, hieno idea. Näin omalta osaltammekin juhlistamme Mikon uskomatonta voittoa. Peliaikaa löytyy, kenttä on ihana, siihen ei ole kymmenessä vuodessa kyllästynyt, klubin henkilökunta kuin samaa perhettä. Mitä muuta voisi peliosakkeelta toivoa – ei mitään! EM-kisojen aikana pääsemme pelaamaan muille lähikentille, niitähän Hämeenlinnasta löytyy, tai voimme osallistua vapaaehtoisina kisapäivien jännitykseen. Olemme ylpeitä, että kentällämme järjestetään taas arvokisat.

 • Toinen Mikko says:

  Onhan se hienoa, että saa olla osakkaana jatkuvasti talkoissa ja pääsee yritystilaisuuksien ja kisaviikon aikana pelaamaan kompensaationa Hattulaan. Sieltä varmaan löytyy peliaikaa kaikille 300 linnan osakkaalle ja jäsenelle. Ihanaa on, ei voi muuta toivoa.

 • Eki says:

  Pitääkö se ihan kaikesta vääntää aina kiukkua päälle ja ruikutaa joka asiasta? Se on kummallinen tämä Suomi-golfin ilmapiiri, joka valitettavan hyvin käy ilmi näiltä palstoilta. Käy ulkona, hengitä raikasta ilmaa, katsahda kohti aurinkoa, ota kupponen kahvia, hymyile. Nauti äläkä kitise.

 • Ekille says:

  Kyllä! Just tällaista tämä on! Ja tähän ovat syypäänä vain golffarit itse! MIETTIKÄÄ – joku muu laji missä samalla tavalla spekuleerataan aivan kaikkea? AIVAN – huomaatte – ei löydy! Koska golffarit ovat niin täynnä itseään ja omaa svingiään! Ei vastaavaa lajia löydy – ei Leo Palin kirjoittele ja vertaa golfia ja tennistä, ei missään muussa lajissa kirjoiteta yhtä paljon, kuinka paljon joku tienaa – ei missään muussa lajissa spekuleerata suorituspaikkoja kuin golfissa jne.jne. Miettikää ja verratkaapa tätä lajia oikeasti muihin lajeihin? Onhan tää keränny ihan sekopäät Suomessa yhteen ja onhan tää spekuleeraminen täälläkin jotain ihan naurettavaa, verrattuna muihin lajeihin ja normaaliin elämään! Ja samoin tämä, että kaiken pitää olla halpaa ja ainoa kilpailukeino mukamas on hinta (naurettavaa ajattelua) ja sitten vielä kumpikin Tyry ruokkii näitä ”alennuksia” kirjoitteluillaan. Alennuksia ja businessta – nää on sanat Golf-toimialalla, eikä hinnoittelu ja liiketoiminta tai yrittäjyys. Ja sitten kehutaan, että yritykset on saatu lentoon, jos ei oo edes tienattu miljoonaa…eli tässä toimialassa on vaan niin paljon pielessä….

 • kyynikko says:

  Kyllä sitä ihan kaikissa muissakin lajeissa spekuloidaan nipun suuruudella. Mutta kieltämättä menee ajoittain naurettavan ja säälittävän rajamaille tämä härmägolfin puuhastelu. Onneksi jotkut onnistuvat siitä huolimatta. Täysin samaa mieltä ”golftoimialasta”, kuka tahansa osaa myydä halvalla ilman oikeeta P&L riskiä ja rakentaa erinäköistä himmeliä muiden fyrkilla. Niinkuin eduskunta on äänestäjiensä ovat hallitukset ja toimiva johto omistajiensa näköiset.

 • kyynikko says:

  Varsinaiseen aiheeseen liittyen tämä oli kyllä iloinen uutinen.