Leppävaaran range aukesi - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Leppävaaran range aukesi

Leppävaaran rangelle on asennettu uudet lyöntimatot.

Espoon Leppävaarassa,kauppakeskus Sellon takana, junaradan varressa sijaitseva Leppävaaran range vaihtoi keväällä omistajaa. Hans Kämpe ja Marko Tiilikainen ryhtyivät kehittämään mainiolla paikalla sijaitsevaa harjoituskeskusta. Rangella on lyöntimattoja noin 70, lisäksi keväämmällä tilaa on lyödä myös ruoholta.

”Uusimme ensitöiksemme matot, jotka ovat jo saaneet paljon kehuja. Vastaavaa materiaalia ei käsittääksemme ole vielä muilla harjoitusaluieilla Suomessa. Olemme itse paikalla pyörittämässä toimintaa, tästäkin on tullut positiivista palautetta. On hyvä kuulla tuoreeltaan harjoittelijoiden toiveista ja ajatuksista”, Hans Kämpe kertoo.

Asfaltointi lisää alueen siisteyttä, kuluvan kauden aikana AllRange nimen saaneelle harjoituskeskukselle rakennetaan tekonurmesta lähipelialue. Lähivuosien suunnitelmiin kuuluu myös uuden klubitalon ja siihen liittyvän sisäharjoitushallin rakentaminen.

”Opetustoiminta tulee myös monipuolistumaan, tästä informoimme pikapuoliin. Tavoitteemme on tietysti saada rangen käyttäjiksi paitsi lähialueiden aktiivipelaajia, myös aloittelijoita, erityisesti koululaisia ja myös eläkeläisiä”, Kämpe jatkaa.

Suomen

Suomen suurimpiin kuuluvalla rangella tullaan jatkossa tarjoamaan palveluita myös ensiaskeleitaan lajissa ottaville.

Rangen pituus ja leveys tuovat mukavaa tilantunnetta. Seuraavina vuosina Kämpe ja Tiilikainen aikovat myös monipuolistaa rangen kohdealueita. Yksi haasteista on edelleen tietoisuuden kohottaminen rangen olemassaolosta. Golfpiste suosittelee lämpimästi tutustumista AllRangen palveluihin.

Season Golfin kausi jatkuu rangella

Myös Espoon Suomenojalla käynnistyi ulkokausi. Suomen suurimpiin talviharjoituskeskuksiin kuuluvan Season Golfin talvikausi oli vilkas, kesänkin osalta toimintaa pyörittävän Erkki Välimaan toiveet ovat korkealla.

”Taloudellisesti haastavat ajat eivät ole näkyneet meillä kassavirrassa. Luonnehtisin niin, että ehkä osa aktiiviharrastajista on vähentänyt talvimatkailua ja keskittynyt sisäharjoitteluun, Välimaa arvioi.

Season

Season Golfin rangen yhteydessä on myös pieni par-3 kenttä joka soveltuu mainiosti mm. junioriien taitojen kehittämiseen.

Pääkaupunkiseudun alueella harjoituskeskuksia on perustettu viimeisen 15 vuoden aikana ilahduttavan suuri määrä. Paloheinä on näistä liikevaihdoltaan suurin. Season Golf , Löfkulla ja AllRange muodostavat Espoossa toimivan kolmikon. Vantaan Megarange kehäkolmosen varrella on nimensä mukaisesti melkoinen massojen liikuttaja. Itään päin Paloheinästä ja Megarangelta ajettaessa on vielä rangien osalta pieni tyhjiö, jota talvisin paikkaa Malmin sisähalli. Vuosaaren kentän harjoitusalueet täyttyvät myös kauden aikana muilla kentillä enimmäkseen pelaavista.

Teemu Tyry

Season Golf

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje