Kytäjän ja Linna Golfin yhteistyö tiivistyy – osakkaille huomattava pelioikeusetu - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Kytäjän ja Linna Golfin yhteistyö tiivistyy – osakkaille huomattava pelioikeusetu

Linna Golfin osakkaat saavat huokealla lisähinnalla 36 uutta golfreikää pelattavakseen. Kuva Juha Tuukkanen.

Osakepelaamisen arvostus on Suomessa pitkän suvantovaiheen jälkeen taas nousussa.

Hyvinkään Kytäjä Golf ja Hämeenlinnassa sijaitseva Linna Golf tarjoavat osakkeenomistajilleen huomattavan uuden edun kaudelle 2022. Kummankin kentän osakkaat saavat mahdollisuuden lunastaa henkilökohtaisen pelioikeuden toiselle kentälle sadan euron vuosihintaan.

Etu koskee ainoastaan omalla osakkeella pelaavia osakkeenomistajia. Pelioikeuden yhteistyökentälle lunastaneiden vieraat pääsevät pelaamaan alennetulla green fee -hinnalla osakkaan seurassa.

Laajennettu pelioikeus tuo osakkaille mahdollisuuden pelata kolmella Suomen parhaisiin kuuluvalla kentällä: Linna Golfissa sekä Kytäjän South East ja North West -kentillä. Kytäjä ja Linna sijaitsevat vajaan tunnin ajomatkan päässä toisistaan.

Aiempina vuosina Linna Golfin ja Kytäjän osakkeenomistajat ovat päässeet vierailemaan toistensa kentillä alennettuun osakashintaan. Tämä etu säilyy jatkossakin niille osakkaille, jotka eivät lunasta koko kauden pelioikeutta.

Entistä tiiviimmän yhteistyön kautta Kytäjä ja Linna haluavat kehittää erityisesti aktiivisten osakkeenomistajiensa palveluita.

“Kaksi kansainvälisen tason golfkeskusta tarjoavat merkittävän edun pelaaville osakkailleen. Tällä haluamme viestiä erityisesti osakkaittemme arvostuksesta”, sanoo Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Kahden huippukentän yhteistyö on viimeisin esimerkki osakepelaamisen eräänlaisesta renessanssista Suomessa. Kun kentät ovat kehittäneet aitoja osakasetuja, myös golfosakkeiden hintojen syöksykierre on pysähtynyt, ja osalla kentistä osakkeiden hinnat ovat taas nousukäyrällä.

Koko harrastajakunnan kannalta tilanne on selvästi tervehtymässä. Siinä missä golfosakkeen omistaminen oli aiemmin lähes edellytys golfin harrastamiselle, nyt vaihtoehtoisia pelaamisen muotoja on tarjolla entistä runsaammin ja laajemmalle harrastajakunnalle. Samalla golfosakkeisiin investoiville on tarjottu entistä parempia, aitoja etuja, ja osakepelaamisen merkityksellisyyttä on selvästi edistetty.

Lue seuraavaksi: Pärnu Baylle huippusijoitus kansainvälisessä vertailussa – Myös Kytäjä ja Linna Golf 100:n kärjessä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje