Imatran Golfia ollaan asettamassa vapaaehtoiseen selvitystilaan – ”Ei tämä päässyt yllättämään” - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Imatran Golfia ollaan asettamassa vapaaehtoiseen selvitystilaan – ”Ei tämä päässyt yllättämään”

Imatran Golfin tulevaisuus on pitkälti Stora Enson käsissä.

Seuran tarkoitus on edelleen pyrkiä siihen, että golftoiminta jatkuu Imatralla.

Imatran Golfissa pelikausi sujuu normaaliin tapaan, mutta kentän tulevaisuus on hämärän peitossa. Storan Enson tiedotteen mukaan kentän maa-alueen ja kiinteistöjen myyntipyrkimykset eivät ole tuottaneet tulosta.

Tämän johdosta Stora Enso on pyytänyt Imatran Golf Oy:n hallitusta kutsumaan ylimääräisen yhtiökokouksen koolle 12. heinäkuuta.

Stora Enso esittää, että Imatran Golf päättäisi yhtiökokouksessa vapaaehtoisen selvitystilan käynnistämisestä. Päätös edellyttää kaksi kolmasosaa määräenemmistöä.

Kenttäyhtiön hallitus on aloittanut metsäyhtiön pyyntöön liittyvän prosessin ja antanut toimeksiannon selvitystilamenettelyn valmistelemiseksi asianajotoimistolle.

Stora Enson mukaan Imatran Golf Oy:llä ei ole toiminnan jatkamista mahdollistavia taloudellisia toimintaedellytyksiä. Siksi sen mielestä vapaaehtoinen selvitystila on perusteltu vaihtoehto.

Imatran Golfin toimitusjohtaja Turkka Ollilainen ja seuran puheenjohtaja Anu Urpalainen kertoivat Uutisvuoksessa osanneensa odottaa Storan Enson tekemää ratkaisua.

”Ei tämä päässyt yllättämään. Sanotaan näin, että olemme olleet tilanteesta ajan tasalla. Se on nyt enemmän Stora Enson käsissä”, Urpalainen sanoi pohtien golftoiminnan jatkuvuutta Imatralla.

Stora Ensolle jätettiin viime viikolla ostotarjous Imatran Golfin maista ja kiinteistöistä. Sen taustalla oli IG:n ohella muitakin osapuolia.

Kokonaisuudelle etsitään aktiivisesti uutta omistajaa.

Lähde: Uutisvuoksi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje