23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Hirsala ja Nordcenter lanseerasivat yhteisen pelioikeuden

Yhteistyöllä pyritään tarjoamaan molempien kenttien asiakkaille kattavampia pelimahdollisuuksia. Pelioikeuksien lisäksi kentät tekevät osakkailleen sopimuksen vaihtopelaamisesta.

Nordcenter Golf & Country Clubin ja Hirsala Golfin lanseeraama yhteinen pelioikeus mahdollistaa pelaamisen Hirsalassa arkisin ja Nordcenterissä viikonloppuisin tulevalla kaudella.

Yhteisen pelioikeuden hinta on 990 euroa ja pelioikeuksia on saatavilla rajallinen 50 kappaleen erä, joka on myynnissä maaliskuun loppuun asti sekä Hirsalan että Nordcenterin verkkokaupoissa.

”Kenttien tarjonnat täydentävät sopivasti toisiaan. Arkipelaaminen Hirsalassa on sujuvaa ja viikonloppuisin Nordcenterissä halutaan tarjota miellyttäviä ja viihteellisiä tapahtumia normaalin pelikokemuksen lisäksi”, Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti sanoi.

Nordcenterin molemmat kentät sijoittuivat Golflehden edellisessä Kenttärankingissa top 10:een.

Hirsalassa vuoden alussa aloittanut toimitusjohtaja Essi Liljemark on Ahdin kanssa samoilla linjoilla.

”Hirsala tarjoaa loistavan vaihtoehdon arkipelaamiseen golfareille, jotka haluavat pelata Nordcenterissä, mutta eivät välttämättä töiden jälkeen ehdi tai jaksa ajaa sinne. Profiileiltaan samankaltaiset kentät ovat luonnollisia kumppaneita.”

Molemmat kentät haluavat tarjota pelaajilleen laajempia pelaamisen mahdollisuuksia.

”Ajatus yhteisestä pelituotteesta syntyi asiakaslähtöisesti. Koimme tärkeäksi tarjota pelaajille tuotetta, joka on helppo saavuttaa pääkaupunkiseudulta ja tarjoaa monipuolisia pelimahdollisuuksia hienoilla kentillä”, Ahti totesi.

Antti Ahti ja Essi Liljemark aloittelevat keväällä ensimmäistä pelikauttaan Nordcenterin ja Hirsalan toimitusjohtajina.

Pelioikeuden ostajat voivat liittyä kumpaan tahansa seuraan jäseneksi, ja osallistua avoimiin tapahtumiin pelioikeudenhaltijan hinnoin. Pelioikeuksien lisäksi kentät tekevät osakkailleen sopimuksen vaihtopelaamisesta.

Vuonna 2007 avattu Hirsala ja viime vuonna 30 vuotta täyttänyt Nordcenter ovat ympäristöystävällisiä golfkenttiä. Hirsala oli Suomen ensimmäinen kansainvälisen GEO-ympäristösertifikaatin saanut kenttä vuonna 2010 ja Nordcenter sertifioitiin vuonna 2014. Kaikkiaan GEO-sertifioituja kenttiä on Suomessa kymmenen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • ping10 says:

    Loistavaa, ensin myydään gf alennuksella kunnes kentälle ei mahdu, ja pelinopeus saadaan super hitaaksi. Nyt haalitaan lisää pelaajia kentän tukkeeksi.

    Ymmärrän hyvin Nordcenterin osakkaiden intoa pelata lähempänä asutusta, mutta mitä hyötyy Hirsalan osakas? Jos on halukas ajamaan tunnin länteen, niin aina on ollut tarjolla lähes ilmaisia pelilippuja, ei siihen mitään ’paketteja’ tarvita.