Golfkenttä Kouvolan raviradalle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Golfkenttä Kouvolan raviradalle

Lassi-Pekka Tilander vastaa raviradan sisään tulevan kentän suunnittelusta. Heinäkuun puolivälissä avataan hänen suunnittelemansa yhdeksänreikäinen kenttä Paloheinässä josta myös kuva.

Golfkenttien toteutuksessa tehdään Kouvolassa uusi aluevaltaus. Lähellä kaupungin keskustaa sijaitsevan raviradan keskellä pelataan suunnitelman mukaan jo vuoden kuluttua yhdeksänreikäisellä par-3 kentällä.

Happy City Golf-tuotekonseptin on kehittänyt Happy-yrittäjä Keijo Ylönen, joka on vuokrannut raviradan sisältä 7,5 hehtaarin kokoisen maa-alueen Valkealan Hevosystäväinseuralta. Ylösen lisäksi suunnitteluryhmässä ovat olleet maamme kokeneimpiin pelaajiin ja valmentajiin lukeutuva Anssi Kankkonen sekä Kouvolan raviradan toimitusjohtaja Arto Hytönen. Kankkonen on innokas ravimies, Keijo Ylönen puolestaan harrastaa raviurheilun lisäksi myös golfia.

Lassi-Pekka Tilander on suunnitellut Kouvolan lähistöllä sijaitsevan Iitin 18-reikäisen kentän.

”Olen suunnitellut kentän niin, että avauslyönnit eivät ole liian pitkiä ja pallot mene helposti kaviouralle. Lisäksi lyöntipaikoille pystyteään verkkoja ehkäisemään pallojen joutumista pois pelialueelta. Kentästä tulee korkealaatuinen ja helppohoitoinen ja siinä tulee olemaan oikean golfkentän elementit ja pintamuodot. Lyöntipaikat ja viheriöt tulevat olemaan keinonurmea ja kentälle tulee neljä vesiestettä ja bunkkereita”, kertoo Lassi-Pekka Tilander.

Kentän kustannusarvio on 500.000 euroa. Sen rakentaminen on tarkoitus kustantaa yrityksille myytävillä A-osakkeilla, joiden hinnaksi tulee 10.000 euroa. Rakennustyöt aloitetaan jo kuluvan kauden aikana. Avauslyönti on tarkoitus suorittaa jo kauden 2014 kesäkuun alussa, jolloin raviradalla on ohjelmassa vuoden päätapahtuma, Kymi Grand Prix.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)