Haluatko kokeilla Golfpisteen jäsenkortin etuja ja maksaa jäsenkortista vasta seuraavana vuonna ?

Ottamalla Golfpisteen Gold Mastercard-kortin saat 1. vuoden ilman jäsenkortin kuluja. Mastercard-kortin haltijat saavat automaattisesti ja vuosittain jäsenkortin käyttöönsä. Kortissa on vuosimaksu vasta 2. vuodesta lähtien, joten saat kokeilla tämän kesän/kauden ilmaiseksi. Seuraavana vuonna veloitamme vuosimaksun 69 €, joka sisältää aina Golfpisteen jäsenkortin 66 €.

Hae korttia tästä

Golfpiste.com Gold Mastercardissa on sinulle rahanarvoisia etuja

Kortin vuosimaksu sisältää Golfpisteen jäsenkortin

Niin kauan kun pidät Mastercard-korttisi, saat vuosittain kotiin Golfpisteen jäsenkortin, jonka arvo on 66 euroa. Mastercardin vuosimaksu 69 euroa peritään vasta toisesta vuodesta alkaen.

Hole in One

Eihän sitä koskaan tiedä! Korttisi korvaa 250 euroon asti tarjoilun klubiravintolassa, kun lyöntisi täyttää HIO säännöt. Muista maksaa tarjoilu Golfpiste.com Mastercard-kortillasi niin olet oikeutettu korvaukseen. Toimita hakemus ja kuitti ostosta sekä scorecard vakuutusyhtiöön. Lomakkeet ja lisätietoja vakuutuksesta löydät täältä.

Finnair Plus

1.1.2018 alkaen voit ansaita kortinkäytöstä Finnair Plus palkintopisteitä. Tämä onnistuu kun ilmoitat Finnair Plus jäsennumerosi Handelsbanken Rahoitukseen. Lisää tietoja osoitteesta: http://aktiiviraha.fi/finnairplus

Ei tilinhoitopalkkiota

Korko 0 % maksuaikaa 1.eräpäivään asti, jonka jälkeen voit maksaa halutessasi osissa. Luoton nimelliskorko on 8,06 ja todellinen korko laskettuna 1500 euron luotolle on 17,51% (11/2017).

Hätäkäteinen

Jos lompakkosi varastetaan/katoaa ulkomailla, voit hätäkäteinen palvelun kautta tilata rahaa matkakohteeseesi. Soita tällöin Nets -palvelunumeroon +358 96 96 46 96.

Vakuutusturvaa

Rahanarvoisia etuja matkaturvaa ja ostoturvaa hyödyntämällä. Lue lisää tästä www.nordic.zurich.com/handelsbankenrahoitus